Instalacije kućnog kina i multiroom

pro 11, 2020 | Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation, Press

“Instalacije kućnog kina i multiroom” – BRAVA CASA

članak prenešen iz časopisa BRAVACASA (Prosinac 2020./Siječanj 2021.)

KOJI SU ZVUČNICI NAJBOLJI ZA MENE?

Postoji mnoštvo bežičnih zvučnika i sustava, neki su manje, a neki više prilagođeni potrebama korisnika.

Svi se relativno jednostavno povezuju u “multiroom“ sustav (zvučnici postavljeni u više prostorija) ili “surround sound“ sustav (sustav kućnog kina) kako bi popratili mogućnosti TV prijamnika.

Vaše osobne želje i potrebe i ograničenja vašeg prostora mogu biti putokaz prema nekim novim rješenjima.

U dogovoru s vama, nudimo neobvezujuću mogućnost posjeta naših stručnih suradnika, koji će odrediti najbolje rješenje.

SERVISI ZA GLAZBU I FILMOVE

Naši stručnjaci neće vas samo savjetovati o sustavu koji vam najviše odgovara, već će vam pomoći u odabiru načina pristupa pohrani vaših filmova i glazbe.

To može biti donekle zahtjevno, jer glazbeni zapisi visoke razlučivosti i ultra HD filmovi postaju dostupniji i prihvatljiviji cijenom.

Kućni serveri dobar su način za arhiviranje audio/video materijala, ali u poplavi takvih uređaja možemo vam pomoći u odabiru najoptimalnijih. Ili možda želite koristiti usluge nekih od glazbeno-filmskih servisa, kojih je sve više, a nude sve raznolikije i kvalitetnije sadržaje.

ŽIČNO ILI BEŽIČNO?

Bežično povezivanje sjajna je stvar ali, za najveću kakvoću, teško je nadmašiti povezivanje kabelima, čak i kad trebamo bušiti rupe u zidovima da bismo ih proveli u željenim pravcima.

Naravno, sustav povezan žicama skuplji je i kompleksniji za ugradnju, ali ako vam je kakvoća važnija od praktičnosti, žice su razumna opcija.

Treba imati na umu olakotnu okolnost, a to je da se kabeli provlače samo jednom i da su nakon toga skriveni u zidovima ili ispod poda.

PROSTORIJA NAMIJENJENA ISKLJUČIVO KUĆNOM KINU

Namjenska prostorija s projektorom, velikim ekranom, vrhunskim AV Dolby Atmos prijamnikom, postavljenih do 11 zvučnika i diskretnom, kontroliranom, namjenskom rasvjetom.

MULTIROOM – VISOKORAZLUČIVA GLAZBA I FILMOVI

Vrhunska kakvoća, kombinacija žičnog i bežičnog povezivanja više prostorija, ista ili različita glazba u svakoj od njih, Ultra HDTV velikog ekrana u dnevnom boravku, dodatni ekran u spavaćoj sobi, skriveni zvučnici ugrađeni u strop dnevnog boravka i kuhinje, kontrola rasvjete u cijelom domu.

SKRIVENI ZVUČNICI

Identična postava uređaja, ali uz bogatiji zvuk i veći ekran. Zvučnici su skriveni u stropu, a kabeli provučeni kroz zidove srce sustava skriveno u atraktivnom komadu namještaja ispod televizora.

Vaša prostorija izgleda kao i prije, osim ugrađenog savršenog sustava za zabavu cijele obitelji. Jedini na tržištu nudimo bežično povezive zvučnike za multiroom korištenje.

KOMERCIJALNE USLUGE

Ekipa Audiocinema-Arta koristi usluge pouzdanih dugogodišnjih partnera koji su se dokazali u nizu poslovnih  suradnji i jednako kao i mi, teže savršenstvu.

Možemo angažirati i arhitekte, građevinare, dizajnere interijera, električare i sve ostale potrebne obrtnike kako bismo
obavili povjereni nam zadatak.

Možemo i konzultirati Vaše izvođače radova i s njima dogovoriti korake pri ugradnji uređaja iz našeg područja, kako bi sve bilo završeno i spremno za uporabu na Vaše zadovoljstvo.

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest