EISA awards 2023-2024
EISA awards 2023-2024

EISA nagrade 2023. / 2024.

24. kolovoza 2023. | Press

EISA, ili Expert Imaging and Sound Association, organizacija je koja predstavlja 60 najuglednijih publikacija i web stranica od posebnog interesa iz 29 zemalja koje pokrivaju Hi-Fi, video i audio kućno kino, fotografiju, mobilne uređaje i automobilsku elektroniku.

EISA, ili Expert Imaging and Sound Association, organizacija je koja predstavlja 60 najuglednijih publikacija i web stranica od posebnog interesa iz 29 zemalja koje pokrivaju Hi-Fi, video i audio kućno kino, fotografiju, mobilne uređaje i automobilsku elektroniku.

EISA nagrade 2023. / 2024.

Svake godine članovi EISA ekspertnih skupina testiraju vrlo širok raspon novih proizvoda iz svog područja stručnosti, prije nego što usporede rezultate i glasaju kako bi odredili najbolje iz svake kategorije proizvoda. EISA, ili Expert Imaging and Sound Association, organizacija je koja predstavlja 60 najuglednijih publikacija i web stranica od posebnog interesa iz 29 zemalja koje pokrivaju Hi-Fi, video i audio kućno kino, fotografiju, mobilne uređaje i automobilsku elektroniku.

Kako bi osvojili EISA nagradu, svi proizvodi prolaze sveobuhvatan postupak ocjenjivanja u više koraka. Nakon sastanaka svih članova, u kombinaciji s redovitim videokonferencijama za stručne skupine i slanjem proizvoda između zemalja članica, potaknuvši dugotrajne i visoko informirane rasprave pristupilo sa glasanju. EISA demokratski proces glasovanja je ojačan, uspostavljajući konsenzus o izvrsnosti koji u konačnici određuje pobjedničke proizvode.

EISA awards

Od tvrtki čije proizvode distribuiramo nagrade za 2023/2024. su dobili:

iFi Audio GO pod EISA nagada
EISA grupa – prenosivi uređaji i grupa Hi-Fi

IFI AUDIO GO POD DAC/pojačalo

Zahvaljujući iFi Audio GO pod-u, poklonici vrhunskih, kabelskih in-ear monitor (IEM) slušalica konačno dobivaju alternativu pravim bežičnim stereo dizajnima. Ovaj novi sustav sadrži dva pametna adaptera kojima se upravlja dodirom i tijesno pristaju iza uha i povezuju se izravno s IEM slušalicama po vašem izboru – isporučuju se industrijski standardni 2-pinski i MMCX konektori, a ostali su dostupni kao dodatni elementi. Ugrađeno je vrlo posobno DAC/pojačalo za pogon čak i najzahtjevnijih slušalica, dok široka podrška za Bluetooth kodeke (uključujući aptX Adaptive i LDAC) osigurava bežično povezivanje. Čak je i kućište GO pod, koje puni sedmosatne baterije adaptera, pametno – u svakom smislu te riječi!

ifi audio GO pod HD Bluetooth DAC i pojačalo za slušalice (iFi audio) MPC: 399,00 €

Klipsch The Sevens EISA nagrada
EISA grupa – Hi-Fi i audio kućno kino

KLIPSCH THE SEVENS aktivni zvučnici za stalke

Ovaj aktivni model za police/stalke preuzima dizajnerski trag od Heritage zvučnika američke marke i kombinira ih s naprednim specifikacijama – rezultat je paket poznat po svom stilu, skupu značajki i performansama. Tractrix visokotonci sa trubom i 165 mm bas/srednje jedinice pogonjeni snažnim ugrađenim pojačalima preko prilagođenog DSP-a. Zvuk Sevens je bogat basovima, širok i prepun detalja, a može se fino podesiti prema osobnom ukusu putem Klipscheve intuitivne aplikacije Connect. Sveobuhvatna povezivost uključuje HDMI ARC, USB-B, Bluetooth, analogni (uklj. MM fono), plus reprodukcija glazbe visoke rezolucije do 192kHz/24-bita, osigurava da je ovo sustav spreman za sve!

Klipsch The Sevens aktivni bežični bookshelf zvučnici (par) (Klipsch) MPC: 1.509,00 €

iFi Audio NEO Stream EISA nagrada
EISA grupa – Hi-Fi

IFI AUDIO NEO STREAM DAC i digitalni transport streamer

Funkcionirajući i kao vanjski DAC i kao digitalni transport, iFi Audio NEO Stream impresionira svojom svestranošću i prije nego što oduševi svojom zvučnom izvedbom. Ugrađena konverzija upravlja datotekama na 768kHz PCM i DSD512, bilo da je streaming s kućne mreže, integrirane usluge ili povezanog tvrdog diska, dok digitalni izlazi variraju od optičkih do I²S. Takve široke mogućnosti, plus kontrola aplikacija i odabir filtera, čine NEO Stream neodoljivim za ljubitelje glazbe koji traže sistemski dodatak jednostavan za korištenje, kao i za nemirne hi-fi znatiželjnike. Kompaktan, futuristički dizajn, koji podržava okomitu ili vodoravnu instalaciju, dodaje privlačnosti uređaja koji nadmašuje mnoge skuplje konkurente.

iFi Audio NEO stream (iFi audio) MPC: 1.364,00 €

Onkyo TX-RZ50 EISA nagrada
EISA grupa – av receiver

Onkyo TX-RZ50 – 9.2-kanalni A/V prijamnik – THX

Zahvaljujući opsežnom skupu značajki, uključujući Dirac Live pune širine pojasa za dubinsku kalibraciju, Onkyo TX-RZ50 prijemnik nudi impresivnu vrijednost za novac. Još bolje, to podupire hrabrom, impresivnom izvedbom koja izvlači svaki detalj iz Dolby Atmosa i DTS:X zvučnih zapisa. Velika snaga njegovog devetokanalnog izlaznog stupnja brzog audio pojačanja osigurava dinamičnu prezentaciju bogatu basovima, dok 11-kanalna obrada omogućuje proširenje sustava. Reprodukcija glazbe također nije zanemarena: dvosmjerni Bluetooth i DAB+ tuner udružuju se s Apple AirPlay 2, Chromecast i DTS Play-Fi multiroom opcijom kako bi pokrili sve osnove. Kompletan paket zaokružuje Onkyo elegantna aplikacija Controller, plus opcija aplikacije za Dirac, koja znatno olakšava rad.

Onkyo TX-RZ50 - 9.2-kanalni A/V prijamnik - THX (Onkyo) MPC: 1.619,00 €

Pure Woodland  EISA nagrada
EISA grupa – najbolji prenosivi zvučnik

PURE WOODLAND aktivni prenosivi zvučnik

Sa svojim pametnim značajkama, baterijom koja nudi 14 sati reprodukcije i podrškom za najnovije radio tehnologije, Woodland vam omogućuje da se (ponovno) upoznate s užicima slušanja bez stresa daleko od doma. Šest memorijskih gumba olakšava povratak na omiljene DAB+ ili FM postaje, isporučene u jasnoj, bistroj kvaliteti koja je idealna za glazbene ili sportske prijenose. A ako vam DJ na radiju nije po volji, Bluetooth 5.1 integracija znači da se možete prebaciti na bilo koji streaming servis ili podcast koji želite. Čvrsto kućište s oznakom zaštite IP67 potiče vas da nosite Woodland posvuda, a sve udarce apsorbiraju odbojnici na rubu šasije. Elegantno dizajniran i pristupačne cijene, Pureov prijenosni zvučnik impresionira iz svakog kuta.

Pure Woodland vanjski aktivni Bluetooth i FM/DAB+ radio zvučnik (IP67) (PURE) MPC: 159,00 €

U ovom nizu nagrađenih proizvoda nalaze se sjajno dizajnirani, vrhunski konstruirani uređaji pri vrhu ponude i takvog cjenovnog razreda. To nikako ne znači da manji članovi obitelji nemaju što za reći, dapače – uz prihvatljivije cijene moguće je složiti sustav vrlo sličnog akustičkog potpisa i jednakog intenziteta uživanja.

S obzirom da ove godine slavimo 25. obljetnicu molimo da pogledate kakve smo prigodne akcije pripremili – možda je tamo i Vaš novi kućni ljubimac.

Na Vama je samo da nam se javite!

Dobro došli.

Audiocinema Art katalog

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!