Bežično kućno kino i multiroom sustavi

23. srpnja 2021. | Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation, Press

Bežično kućno kino i multiroom sustavi

članak prenešen iz časopisa BravaCasa (kolovoz/rujan – 2021.)

Bežično kućno kino i multiroom sustavi

članak prenešen iz časopisa BravaCasa (kolovoz/rujan – 2021.)

BRAVACASA – Bežično kućno kino i multiroom sustavi

U vrijeme brzih promjena tehnologije, materijala i konstrukcija, pojavile su se nove mogućnosti za ugradnju, povezivanje i uživanje u kućnom kinu i glazbi u svim stambenim ili radnim prostorijama. Najveći je problem bila  enormna količina uređaja i pribora koje je trebalo postaviti i ugraditi, velik broj nezgrapnih kutija kojima je trebalo  naći mjesto i nered svake vrste koji je zavladao prostorom.

Danas je moguće složiti izvrsne audio ili sustave kućnoga kina, kao i ozvučenje svih prostorija, bez ijednog kabela ili  vidljive kutije, uz minimalne, brze i jednostavne zahvate. Bežični, aktivni, ugradbeni zvučnici koji se postavljaju u stropove ili zidove donose nevjerojatnu univerzalnost, praktičnost i jednostavnost, bez gubitka kvalitete. Kontrola takvih sustava obavlja se pametnim telefonima, tabletima, a u svakoj prostoriji može svirati ista ili različita glazba.

U prostoru kućnoga kina jedini elementi koji ukazuju na funkciju mogu biti namjenske fotelje, a sve ostalo je skriveno u zidovima i stropu.

Bežična komunikacija unutar kućnog kina ili multiroom konfiguracije osigurana je Wi-Fi ili Bluetooth povezivanjem, i po tome su naša rješenja jedinstvena. U ponudi su vrhunski uređaji tvrtki Lithe Audio (ugradbeni aktivni bežični WI-Fi, Bluetooth zvučnici), Anthem i Integra AV procesori i pojačala, Monitor Audio ugradbeni i nevidljivi zvučnici),  Lumene fotelje i zasloni.

Najnoviji dodatak ponudi, koji će zasigurno postati glavni uređaj u sustavu, je audiovideo streamer tvrtke Rose koji se nametnuo revolucionarnim rješenjima i s kojim se može bezbrižno čekati budućnost.
Za sve koji žele saznati više, tu je www.audiocinema-art.hr

Kućno kino

Audio/video streameri tvrtke Rose nametnuli su se revolucionarnim rješenjima za bezbrižno čekanje budućnosti. Nove tehnologije, brzina i način prenošenja podatka, vrsta povezivanja i najrazličitiji načini kodiranja/dekodiranja  uzrokuju sasvim nove načine reprodukcije slike i zvuka, kao i pojavu cijelog niza uređaja koji do nedavno nisu  postojali, a danas su centar zabave u A/V sustavima i pametnim kućama.

Lumene – Luxury III fotelje za kućno kino izrađene su za maksimalnu udobnost korisnika. Elegantne i fleksibilne, idealno su rješenje za opremanje kućnog kina. Sva podešavanja obavljaju se motorom. Naslon za ruku sadrži  rashladni držač za čašu i integriran USB 5V za punjenje pametnih uređaja.

LitheAudio Lithe Pro Series – Wi-fi stropni aktivni zvučnici ultimativne povezivosti koju automatski obavlja WiSA primopredajnik/procesor bez kabela ili utičnica. Pretvaranje pametnog TV-a u centar kućne zabave je jednostavno – HDMI ARC ili eARC vezom uključite TV, i bežično povežite s bilo kojim WiSA certificiranim zvučnicima. Nagrađivani aktivni ugradbeni zvučnici nude vodeće karakteristike, jednostavno instaliranja i najopsežniji skup mogućnosti bežičnog i žičnog povezivanja. Jedinstveni i najbolji na tržištu.

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!