EISA nagrade 2022/2023
EISA 2022/2023 nagrade

EISA nagrade za 2022./2023. godinu

19. kolovoza 2022. | Press

EISA, ili Expert Imaging and Sound Association, organizacija je koja predstavlja 60 najuglednijih publikacija i web stranica od posebnog interesa iz 29 zemalja koje pokrivaju Hi-Fi, video i audio kućno kino, fotografiju, mobilne uređaje i automobilsku elektroniku.

EISA, ili Expert Imaging and Sound Association, organizacija je koja predstavlja 60 najuglednijih publikacija i web stranica od posebnog interesa iz 29 zemalja koje pokrivaju Hi-Fi, video i audio kućno kino, fotografiju, mobilne uređaje i automobilsku elektroniku.

EISA nagrade 2022. / 2023.

EISA, ili Expert Imaging and Sound Association, organizacija je koja predstavlja 60 najuglednijih publikacija i web stranica od posebnog interesa iz 29 zemalja koje pokrivaju Hi-Fi, video i audio kućno kino, fotografiju, mobilne uređaje i automobilsku elektroniku. Svake godine članovi EISA-ine ekspertne skupine, uključujući urednike ove publikacije, testiraju vrlo širok raspon novih proizvoda iz svog područja stručnosti, prije nego što usporede rezultate i glasaju kako bi odredili najbolje iz svake kategorije proizvoda.

Kako bi osvojili EISA nagradu, svi proizvodi prolaze sveobuhvatan postupak ocjenjivanja u više koraka. Dakle, dok su godišnja konvencija EISA-e u Antwerpenu u svibnju i sastanak dodjele nagrada u lipnju još jednom otkazani zbog pandemije i kaosa na putovanju, sveobuhvatnost testiranja proizvoda Udruge nije smanjena. EISA je tijekom proljetnih mjeseci ugostila čak 50 web novinara koji su nove tehnologije i robne marke stavljali pred svoju stručnu uredničku publiku. To je, u kombinaciji s redovitim videokonferencijama za stručne skupine i slanjem proizvoda između zemalja članica, omogućilo da se ocjenjivanje produži na više mjeseci, potaknuvši dugotrajne i visoko informirane rasprave. EISA demokratski proces glasovanja je ojačan, uspostavljajući konsenzus o izvrsnosti koji je u konačnici odredio pobjedničke proizvode.

EISA nagrafe 2022/2023 - 40 godina obljetnica

Od tvrtki čije proizvode distribuiramo nagrade za 2022/2023. su dobili:

Paradigm Founder 120H EISA nagarada 2022/2023

U grupi samostojeći zvučnici:

Paradigm Founder 120H

Najveći model u Paradigmovoj liniji Founder karakterizira isti moderni dizajn, tehnologije zvučničkih jedinica i konstrukcija kabineta kao i njegova braća, ali dok su ostali modeli pasivni zvučnici, 120H je hibridnog dizajna. Aktivna bas sekcija, s triom niskotonskih jedinica od 216 mm i 1000 W pojačala, spaja se s pasivnim jedinicama srednje i visokotonskih zvučnika kako bi se spojili u savršeno integriranu cjelinu. Dodatno izdvajanje ovog sjajnog samostojećeg zvučnika iz gomile je uključivanje ARC Genesis podešavanja akustike, koje donosi korekciju akustike prostora čak i u vrlo tradicionalnim hi-fi postavama. Rezultat je vrhunski zvučnik koji se može optimizirati za vašu vlastitu prostoriju i sustav, sa snažnim, kontroliranim i zanimljivim performansama.

Paradigm Founder 120H samostojeći zvučnici (par) (Paradigm) MPC: 12.341,89 €

Roksan Attessa Streaming pojačalo EISA nagrada 2022/2023

U grupi Streamng pojačala:

Roksan Attessa Streaming pojačalo

Zbog elegantnog dizajna koji je i posveta klasičnom Roksan hardveru i osvježavajućem pogledu na pojačalo tipa „samo dodajte zvučnike“, mogli biste se zabuniti i pomisliti da je kod Attessa Streaming pojačala težište na obliku, a ne na funkcijama. Ali ovo moćno pojačalo klase AB fokusirano je na ispunjavanje većine vaših glazbenih potreba, i putem žičanih ulaza – uključujući izvrsni MM fono predstupanj – i vrhunske BluOS platforme za streaming. Ovim višestrukim digitalnim i analognim ulazima dodana je kontrola temeljena na aplikaciji i funkcija za više soba (multiroom). Performanse su također uzorne – Attessa Streaming pojačalo ima zvuk za odrasle koji će vas natjerati da slušate satima, pokretan naoko nepresušnom količinom energije koja ne prestaje davati sve od sebe.

Roksan Attessa streaming pojačalo (Roksan) MPC: 2.000,00 €

iFi Audio xDSD Gryphon EISA nagrada 2022/2023

U grupi prenosni DAC:

iFi Audio xDSD Gryphon

Tržište prijenosnih DAC-ova je vrlo konkurentno, ali xDSD Gryphon izdvaja se iz gomile zahvaljujući svom pronicljivom zvuku, sveobuhvatnom skupu značajki i opsežnoj povezivosti. Nasljednik EISA nagrađivanog xDSD, ima novi OLED zaslon koji vas informira o izboru ulaza, brzinama prijenosa i još mnogo toga, plus revidirane, user-friendly kontrole. Unutra, najnoviji Qualcomm QCC5100 Bluetooth čip podržava gotovo svaki audiofilski kodek koji postoji, dok entuzijasti visoke rezolucije mogu reproducirati svoje kolekcije putem USB ili S/PDIF veze. Dodajte impozantno dugo trajanje baterije, atraktivno dobro izgrađeno kućište i podršku za jednostrane i balansirane slušalice, i xDSD Gryphon postaje vodeći u svojoj klasi.

iFi Audio xDSD Gryphon DAC/ pojačalo za slušalice (iFi audio) MPC: 628,00 €

Anthem AVM 90 EISA nagrada 2022/2023

Grupa procesori za kućno kino:

Anthem AVM 90

U ovom vrhunskom procesoru za kućno kino, Anthem je spojio najsuvremeniju povezanost i dubinsku kalibraciju s artikuliranom, impresivnom i tonski uravnoteženom izvedbom. S 19-kanalnim izlazom – uključujući četiri nezavisna LFE izlaza – dostupnim preko balansiranih XLR priključcima za partnerstvo s Anthem MCA pojačalima snage, AVM 90 je spreman za namjenske kino sobe s ekspanzivnim nizovima zvučnika. Također je spreman za moderne izvore, zahvaljujući HDMI 2.1 ulazima/izlazima koji podržavaju 4K/120Hz video i dinamički HDR. Upotrijebite Anthem ARC Genesis platformu za korekciju akustike prostorije kako biste fino ugodili svoj sustav i pripremili se da vas oduševi izvedba koja prikazuje netaknute detalje, točnu lokalizaciju efekata i besprijekornu integraciju basa.

Anthem AVM90 15.4 kanalno pretpojačalo/procesor (Anthem) MPC: 8.999,00 €

U ovom nizu nagrađenih proizvoda nalaze se sjajno dizajnirani, vrhunski konstruirani uređaji pri vrhu ponude i takvog cjenovnog razreda. To nikako ne znači da manji članovi obitelji nemaju što za reći, dapače – uz prihvatljivije cijene moguće je složiti sustav vrlo sličnog akustičkog potpisa i jednakog intenziteta uživanja.

S obzirom da ove godine slavimo 25. obljetnicu molimo da pogledate kakve smo prigodne akcije pripremili – možda je tamo i Vaš novi kućni ljubimac.

Na Vama je samo da nam se javite!

Dobro došli.

Audiocinema Art katalog

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!