KUCNO KINO - TREBA LI<br />
NAM I KAKO DO NJEGA?
Kućno kino? Idealno. članak prenešen iz časopisa BravaCasa (studeni/prosinac – 2023.)

Kućno kino – treba li nam i kako do njega?

28. prosinca 2023. | Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation, Press

U ova ubrzana vremena trenuci opuštanja sve su dragocjeniji. Odmor uz glazbu, koncerte, filmove ili sportska događanja postaju oaze u kojima punimo baterije ili se pokušavamo riješiti stresa.

Kućno kino? Idealno.

članak prenešen iz časopisa BravaCasa (studeni/prosinac – 2023.)

U ova ubrzana vremena trenuci opuštanja sve su dragocjeniji. Odmor uz glazbu, koncerte, filmove ili sportska događanja postaju oaze u kojima punimo baterije ili se pokušavamo riješiti stresa.

Kućno kino? Idealno.

članak prenešen iz časopisa BravaCasa (studeni/prosinac – 2023.)

U ova ubrzana vremena trenuci opuštanja sve su dragocjeniji. Odmor uz glazbu, koncerte, fi lmove ili sportska događanja postaju oaze u kojima punimo baterije ili se pokušavamo riješiti stresa. Buduci da je najvece zadovoljstvo užitke dijeliti s dragim osobama, centri zabave su postali obiteljska okupljališta. Ako možemo, za kucnu zabavu rado projektiramo posebnu, namjensku prostoriju koja ce svojstvima zadovoljiti najstrože kriterije. Ona se obično nalazi podrumu, zvučno je izolirana i opremljena svim potrebnim uređajima i opremom.

U pravilu ima projektor, veliki fiksni ili pokretni zaslon, prijamnik za pogon određenog broja zvučnika i, ne manje važno, najmanje jednu udobnu namjensku fotelju.

Svaki od navedenih uređaja pojavljuje se u mnogo varijanti i cjenovnih kategorija pa se kvaliteta i mogućnosti mogu itekako razlikovati. Zasloni mogu biti fiksni ili pomični, zvučnici mogu biti samostojeći, na stalcima, ugrađeni, aktivni, pasivni, bežični, čak i nevidljivi.

Prostorije dnevnoga boravka mogu se lako transformirati u kućne centre zabave i odmora zahvaljujući činjenici da se na tržištu nalazi veliki broj proizvoda koji se ne trebaju povezivati žicom, nego USB ili Wi-Fi protokolima.

Za manje zahtjevne, ali još uvijek 4K postoje prenosivi projektori koji uspješno naprave kućno  kino na terasi, balkonu ili drugom otvorenom prostoru. Danas više doista ne postoji
niti jedan razlog za izbjegavanje uživanja u zvuku i slici!

Kod nas se, vjerojatno, nalaze odgovori na sva vaša pitanja u vezi zvuka i slike i Vašem domu.

Navratite, čekamo Vas!

Maloprodajni salon

  • Mesnicka 9
  • 10 000 Zagreb

Kontakt

Radno vrijeme

  • Pon-Pet 9 – 20
  • Sub 9:30 – 14:30
AWOL Vision Vanish je<br />
(300 cm) 120’’ 4K UHD<br />
3D Laser TV sa zaslonom na<br />
uvlacenje.

AWOL Vision Vanish je (300 cm) 120’’ 4K UHD 3D Laser TV sa zaslonom na uvlačenje. U nekoliko minuta svaka se prostorija pretvara u vrhunsko kućno kino. O velikom zaslonu više ne treba brinuti i u konačnici ce ova inovacija podići životni stil na potpuno novu razinu.

AWOL Vision zaslon za<br />
odbijanje ambijentalnog svjetla dijagonale 150” (381 cm)

Od 2022. godine na tržištu je AWOL Vision zaslon za odbijanje ambijentalnog svjetla dijagonale 150” (381 cm), najveći ALR zaslon u to vrijeme. U kombinaciji s LTV-3500 Pro laserskim projektorom kratkoga dometa, donosi impresivno kino iskustvo.

Lithe Audio Pro Series su bežični, sve-u-jednom Multi-Room Wi-Fi stropni ugradbeni zvučnici

Lithe Audio Pro Series su bežični, sve-u-jednom Multi-Room Wi-Fi stropni ugradbeni zvučnici. Osiguravaju izvrstan zvuk te imaju ugrađene AirPlay 2 i Google Chromecast protokole.

Monitor Audio Soundframe 1 je trostazna zvucnicka kutija za ugradnju

Monitor Audio Soundframe 1 je trostazna zvučnička kutija za ugradnju. Izvrsnog su zvuka jer koriste jedan zvučnik punog opsega u kombinaciji s IDC srednjetoncem od 100 mm s ugrađenim 25 mm visokotoncem i 154 mm niskotonskom C-CAM jedinicom. Na zaštitne mrežice mogu se otisnuti razni motivi – od umjetničkih djela, do fotografija obitelji.

Anthem MRX 1140 8K je 15.2<br />
predpojacalo/11 kanalni Dolby<br />
Atmos® AV prijamnik koji ima<br />
DTS:X i IMAX Enhanced.

Anthem MRX 1140 8K je 15.2 predpojačalo/11 kanalni Dolby Atmos® AV prijamnik koji ima DTS:X i IMAX Enhanced. Snaga je 140W po kanalu, uz ARC patentiranu korekciju sobne akustike. Jedan od najboljih uređaja svoje vrste i cijene.

Onkyo TX-RZ70 premium<br />
11.2-kanalni A/V prijamnik,<br />
pruža nevjerojatno cist zvuk,<br />
zvjezdane slike i najnovije<br />
tehnologije za napajanje srca<br />
vašeg sustava kucne zabave.

Onkyo TX-RZ70 premium 11.2-kanalni A/V prijamnik, pruža nevjerojatno čist zvuk, zvjezdane slike i najnovije tehnologije za napajanje srca vašeg sustava kućne zabave. Audiofilski intuitivno projektiran i izrađen za svakog, čak i najzahtjevnijeg korisnika. Uz beskompromisnu audio/video reprodukciju visoke rezolucije, uživat ćete u filmovima, glazbi i igrama točno onako kako su kreatori zamislili.

Dangbei NEO i Emotn N1 mini<br />
laserski 1080p projektori

Dangbei NEO i Emotn N1 mini laserski 1080p projektori pristojne su kakvoce i mogućnosti večih od očekivanja. Sadrže službene aplikacije za YouTube i Netflix. Opremljeni su DLP tehnologijom a životni vijek rasvjetnog tijela je 30000 sati!

HCM Home Cinema Modules, su<br />
vrhunske personalizirane motorne<br />
fotelje za kućno kino.

HCM Home Cinema Modules, su vrhunske personalizirane motorne fotelje za kućno kino. Koža ili tkanina? Bijela ili crvena? Uska ili široka? Nudi se 5 modela s raznom opremom – stolic, stalak za čašu i šalicu, USB, naslon za ruke, pretinac za spremanje, prošivi ili rubni završeci u drugoj boji? Birajte!

Klipsch RCC-102-BTS (Real<br />
Custom Cinema) modularni<br />
zvucnici za postavljanje iza<br />
zaslona.

Klipsch RCC-102-BTS (Real Custom Cinema) modularni zvučnici za postavljanje iza zaslona. Modularni dizajn osigurava potpunu pokrivenost prostorije zvukom, jednostavnu instalaciju i nevidljivost.

Maloprodajni salon

  • Mesnicka 9
  • 10 000 Zagreb

Kontakt

Radno vrijeme

  • Pon-Pet 9 – 20
  • Sub 9:30 – 14:30

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

NOVOSTI: