Fyne Audio F1-8S
Fyne Audio F1-8S

Fyne Audio F1-8S – Najluksuznije remek djelo i zvučnici napredne tehnologije

11. kolovoza 2023. | Audio/video sistemi, Fyne Audio

Fyne Audio nudi niz samostojećih zvučnika što ga čini savršenim izborom za entuzijaste i audiofile. Predstavljamo Fyne Audio F1-8S.

Fyne Audio nudi niz samostojećih zvučnika što ga čini savršenim izborom za entuzijaste i audiofile. Predstavljamo Fyne Audio F1-8S.

Fyne Audio F1-8S

Najluksuznije remek djelo i zvučnici napredne tehnologije

Fyne Audio nudi niz samostojećih zvučnika što ga čini savršenim izborom za entuzijaste i audiofile. Bilo da ste u potrazi za Hi-Fi zvučnikom ili zvučnikom za kućno kino, tražite nadogradnju ili tek počinjete, naši samostojeći zvučnici su sami po sebi vrhunski komadi korisnog namještaja koji su izrađeni u vrhunskim završnim obradama i stilovima i sigurno ćete pronaći ono što odgovara vašem domu.

Dr. Paul Mills i njegov razvojni tim rafinirali su i poboljšavali Fyne Audio zvučničku jedinicu promjera membrane 200 mm i dizajn skretnice po narudžbi, koje su ugradili  u svoje najluksuznije samostojeće kućište manjih dimenzija dosad, kako bi uspješno radili i u manjim prostorijama za slušanje. U kombinaciji s BassTrax kabinetom s dvostrukom šupljinom, F1-8S proizvodi poboljšani bas koji doseže do 30Hz.

Fyne Audio F1-8S samostojeći zvučnici (Fyne Audio) MPC: 18.900,00 €

Fyne Audio F1-8S samostojeći zvučnici

Sa kompresijskim visokotoncem magnezijske kupole od 25 mm i IsoFlare zvučnikom od 200 mm nudi besprijekoran, vremenski usklađen odziv visokih frekvencija od preko 34 kHz za krajnji realizam i angažman slušatelja.

Visoka osjetljivost F1-8S (91dB/W) osigurava izniman dinamički raspon i kompatibilnost s najširim rasponom pojačala, od single-ended cijevnih modela do čvrstog solid-state dizajna najveće snage. BassTrax priključak i visokokvalitetne kontrole potenciometra za HF energiju i prisutnost osiguravaju da će F1-8S isporučiti optimalne performanse bez obzira na veličinu prostorije ili položaj.

Dizajniran, ručno izrađen i ručno dovršen u proizvodnom pogonu Fyne Audio u Velikoj Britaniji, završna obrada u raskošno lakiranoj orahovini nudi vrhubsku izvedbu i bezpriekornu pojavnost za audiofile s ograničenim prostorom i neograničenim željama.

Fyne Audio F1-8S samostojeći zvučnici

Specifikacije:

Tip i sistem:   2-stazni, odušak prema podu, BassTrax Tractrix difuzer
Preporučena snaga pojačala: 20 – 200 W
Vršna snaga:  400 W
Osjetljivost (2.83 Volt @ 1 m):  91 dB
Nominalna impedanca:    8 Ω
Frekventni odziv:    30 Hz – 34 kHz
Zvučničke jedinice:     1 x 200 mm IsoFlare točkasti izvor s FyneFlute ovjesom, 25 mm kompresijski visokotonac s neodimskim magnetom i kupolom promjera 25 mm od legure magnezija

 

Rezna frekvencija: 1.8 kHz
Tip skretnice: pasivna Bi-wire s malim gubicima, 2. reda niskotonski dio, 1. reda visokotonski dio, kriogenski tretirana
Podešavanja: Energija visokotonca – 1.8 kHz – 34 kHz +/- 3 dB,
Presence – 2.5 kHz – 5.0 kHz +/- 3 dB
Dimenzije (VŠD): 1086 x 335 x 445 mm
Masa: 30.0 kg komad
Završna obrada: glasovir lak orah

 

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

FYNE AUDIO ČLANCI: