Cambridge Audio nagrada what-hi

Pet nagrada za Cambridge Audio uređaje

25. listopada 2014. | Audio/video sistemi, Cambridge Audio

Potkraj svake godine, najčitaniji audiočasopis na svijetu, engleski What Hi-Fi, proglašava najbolje uređaje u tekućoj godini. Ove godine, 2014., na njihovom se popisu našlo čak pet uređaja Cambridge Audija, daleko više nego bilo koje druge tvrtke specijalizirane za proizvodnju visokokvalitetnih audiouređaja.

Stream Magic 6v2
Stream Magic 6v2

Stream Magic 6v2 – postao je streamer godine

Prošle godine najboljim je proglašen prvi naraštaj ovog uređaja, a ove godine na vrhu ga je naslijedila unaprijeđena inačica, pohvaljena za pobošljanu streaming platformu, kvalitetu zvuka i fantastičnu opremu koja sada uključuje i Spotfy Connect.

Minx XI
Minx XI

Minx XI – mini sustavom godine

Minx je izvanredno dizajniran sustav koji je unatoč svojim malim dimenzijama sastavljen od vrsnih aaudiokomponenata koje jamče odličan zvuk koji će zadovoljiti i zahtijevnije ljubitelje kvalitetno reproduciranog zvuka. Isporučuje se u crnoj i bijeloj boji visokog sjaja.

GO
GO

GO – sustav do 150 funti

GO bežični zvučnički sustav pobijedio je konkurenciju u kategoriji do 150 funta. Ocijenjen kao „ fantastičan, krajnje zabavan zvučnički sustav“, GO je opremljen NFC sustavoma za sparivanje i zvuči još bolje nego prije.

Aero 5.1
Aero 5.1

Aero 5.1 – najbolji surround paket

ove je godine ponio titulu najboljeg surround zvučničkog paketa u cjenovnom razredu od 1500 – 2000 funta. Sustav je oduševio ocjenjivače u svim elementima, pa je već drugi puta za redom postavljen na vrh najboljih uređaja u svojoj kategoriji. Pohvaljen je za „uzbudljiv, informativan i bešavan zvuk“.

TV2
TV2

TV2 – najbolji soundbase zvučnik

postavljen je na vrh soundbase zvučnika u kategoriji do 300 funta. Soundbase zvučnici postavljaju se pod panelne TV prijemnike koji, u pravilu, u sebi nemaju ugrađen zvučnički sustav koji može iole kvalitetnije zvučati. TV2 je kvalitetom zvuka oduševio ocjenjivački sud jednako kao i stručnjake u Cambridge Audiju.

DacMagic XS
DacMagic XS
Međunarodni ugled tvrtka Cambridge Audio potvrdila je i u Australiji gdje su u časopisu Sound and Vision prijenosni DAC DacMagic XS i sustav Minx XI također proglašeni najboljim uređajima 2014. godine u svojim kategorijama.
Dan Poulton
Dan Poulton

Dan Poulton

Pročitajte dva intervjua s prodajnim menadžerom tvrtke Cambridge Audio. Oba razgovora vođena su tijekom njegova posjeta Hrvatskoj.

Glazba sa strašću, po poštenoj cijeni – Večernji List

Cambridge Audio – TooLoud

CAMBRIDGE AUDIO ČLANCI: