Cambridge Audio i DeLorean

Cambridge Audio i DeLorean: novo partnerstvo koje dodaje zvuk i emocije iskustvu vožnje

09. rujna 2022. | Audio/video sistemi, Cambridge Audio

Pionir britanske hi-fi audio scene, Cambridge Audio u partnerstvu je s kultnom automobilskom tvrtkom DeLorean Motor Company, Inc. kako bi razvila uzbudljiv zvuk u novoj generaciji električnih automobila.

Pionir britanske hi-fi audio scene, Cambridge Audio u partnerstvu je s kultnom automobilskom tvrtkom DeLorean Motor Company, Inc. kako bi razvila uzbudljiv zvuk u novoj generaciji električnih automobila.

Cambridge Audio i DeLorean

Dvije tvrtke, svaka sa svojim prepoznatljivim i trajnim naslijeđem, kreću na putovanje vođeno dizajnom kako bi donijele vodeću audio tehnologiju i zvuk visoke kvalitete u iskustvo vožnje u novom modelu Alpha5 vozila. Najnoviji koncept u kontinuiranoj evoluciji legendarne marke DeLorean, Alpha5 našao je inspiraciju u 40 godina bezvremenskog dizajna.

Novo partnerstvo proslavit će se tijekom Tjedna automobila u Montereyu, a Cambridge Audio će osmisliti prilagođeni zvučni zapis za događaje koji se odvijaju u DeLorean Houseu u Pebble Beachu. Gosti će moći doživjeti vrhunski zvuk i emocije najnovijih vodećih Cambridge Audio proizvoda, uključujući Edge hi-fi separatne uređaje i Evo sve-u-jednom sustav. Također mogu uživati ​​u izboru iz bogate baštine tvrtke, uključujući prvo pojačalo P40, koje se pojavilo na tržištu davne 1968. godine.

Cambridge Audio i DeLorean

Charlie Henderson, direktor Cambridge Audio marketinga, kaže: “S više od 50 godina audio iskustva i strasti za podizanjem emocija pomoću glazbe, postoji mnogo sinergija između naše dvije robne marke, posebno naš zajednički dinamičan i povremeno buntovan stav. Među nama je zajednička povijest od gotovo 100 godina, ali ne dopuštamo da nas prošlost definira: uvijek eksperimentiramo, inoviramo i stvaramo nove načine za poboljšanje vaših iskustava – nadahnjujući niz emocija u automobilu koji će postati trenutna ikona.”

“Cambridge Audio je proveo više od pet desetljeća stvarajući izniman zvuk razvijajući audio uređaje svjetske klase. Zahvaljujući svojoj strasti, umješnosti i inovativnosti nastavljaju voditi u industriji hi-fi proizvoda i tehnologije. Naše partnerstvo spaja dvije pionirske tvrtke kako bismo stvorili jedno jedinstveno iskustvo za vozače,” rekao je Troy Beetz, direktor marketinga, DeLorean Motor Company, Inc.

Izvorni dizajn Georgetta Giugiara, DeLorean dmc 12 lansiran je 1981., a bio je i ostao poseban automobil koji gleda u budućnost. Sa svojim pločama karoserije od nehrđajućeg čelika i vratima u obliku galebovih krila, vozilo je postalo široko popularno zahvaljujući filmovima Povratak u budućnost, gdje se nezaboravno pojavljivalo kao vremeplov.

Više od četiri desetljeća nakon svog debija, tvrtka DeLorean Motor Company djelomično je predstavila novu električnu iteraciju vozila pod imenom Alpha5.

Koncept Alpha5 naslijedio je DNK svojih slavnih prethodnika i predstavlja evoluciju kultne marke DeLorean. Potpuno električno vozilo 2+2 zadržava svoja prepoznatljiva Gullwing vrata, klasične stražnje rešetke i troslojna stražnja svjetla inspirirana bezvremenskim dizajnom starim 40 godina. Alpha5 ubrzava do 100 km/h za 2,99 sekundi i predviđa maksimalnu brzinu od 155 km/h. S pogonom na sve kotače nudi iznimno iskustvo vožnje s prilagodljivim ovjesom s više načina rada, dinamičnim upravljanjem i procijenjenim dosegom od 480 km.

DeLorean

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

CAMBRIDGE AUDIO ČLANCI: