Ortofon Concorde Music zvučnice
Ortofon Cconcorde Music zvučnice

Ortofon Concorde Music – Od ljubitelja glazbe, za ljubitelje glazbe, bez alata, bez podešavanja

23. svibnja 2024. | Audio/video sistemi, Ortofon

Nova serija MM zvučnica Concorde Music praktično je i elegantno HiFi rješenje za one koji žele dobar zvuk i jednostavnu instalaciju zvučnica na S ručice sa SME bajonet priključkom.

Nova serija MM zvučnica Concorde Music praktično je i elegantno HiFi rješenje za one koji žele dobar zvuk i jednostavnu instalaciju zvučnica na S ručice sa SME bajonet priključkom.

Otkrijte naslijeđe Concorde Musica

Vjerojatno najpoznatiji dizajn zvučnica na svijetu

Nadovezujući se na bogato nasljeđe koje je započelo kada smo lansirali originalni Concorde,

Concorde Music ima slavnu povijest kao jedna od najpoznatijih zvučnica u svijetu. Izvorno razvijen kao rješenje izazova jednostavne montaže na ručicu bez vijaka ili žica, jedinstveni dizajn Concorda zaslužio je Dansku nagradu za industrijski dizajn i postao ikona u audio industriji.

Razvijeni od strane ljubitelja glazbe, za ljubitelje glazbe, novi Concorde Music zvučnice spajaju vrhunske performanse s kultnim dizajnom. Concorde Music nije samo zvučnica, već posvećenost dubokom utjecaju glazbe na naše živote, pretvarajući svaku sesiju slušanja u zadivljujuće putovanje.

Concorde Ortofon Music Bronze na Thorens gramofonu
Ortofon Concorde Music Red na Technics gramofonu

Skrojeno za ljubitelje glazbe

Sve je u glazbi

Concorde Music stoji kao ikona dizajna i glazbene predanosti, pozivajući svakoga da unaprijedi svoje putovanje s razinom točnosti zvuka koja je postala karakteristična za svaku Ortofon zvučnicu.

Skrojen za ljubitelje glazbe, uključuje jednostavnu montažu, vrhunski zvuk i bezvremenski dizajn. Concorde Music predstavlja predanost muzikalnosti.

Ortofon Concorde Music ilustracija 1

Besprijekorna kompatibilnost i nadogradnje bez napora

Jednostavna instalacija, lake nadogradnje

Concorde Music zvučnice neprimjetno se integriraju sa svim gramofonima koji imaju bajonet/SME priključak na S ručici, osiguravajući jednostavnu instalaciju bez napora – nisu potrebni alati, što je čini jednostavnom i praktičnom za sve korisnike.

Sve igle iz ponude kompatibilne su sa svakom Concorde Music zvučnicom. Put nadogradnje moguć je kroz cijelu seriju Concorde Music zvučnica, što omogućuje nadogradnju s modela Red sve do modela Black LVB 250.

Nadogradnja je jednostavan zadatak; jednostavno izvucite iglu i zamijenite je novom. Kad postavljate novu iglu ne zaboravite držati štitnik igle na mjestu kako je ne biste oštetili.

Ortofon Concorde Music ilustracija 2

Početni model – Concorde Music Red

Uravnotežena i dinamična kvaliteta zvuka

Concorde Music stoji kao ikona dizajna i glazbene predanosti, pozivajući svakoga da unaprijedi svoje putovanje s razinom točnosti zvuka koja je postala karakteristična za svaku Ortofon zvučnicu. Doživite uravnoteženu i dinamičnu kvalitetu zvuka uz Concorde Music Red.

Concorde Music Red ima eliptični vrh igle na aluminijskom nosaču i može se nadograditi kroz cijelu seriju na Concorde Music Black LVB 250, jednostavnom zamjenom igle.

Ortofon Concorde Music Red na Thorens gramofonu

Najbolji model – Concorde Music Black LVB 250

Izuzetno iskren, muzikalan i detaljan

Najbolji model – Concorde Music Black LVB 250 Izuzetno iskren, muzikalan i detaljan Concorde Music Black LVB ima Nude Shibata Stylus na boronskom nosaču, osiguravajući točnost i vjernost bez premca.

Oblik vrha igle osigurava veću dodirnu površinu, a smanjena masa kombinacije igla/nosač ima za posljedicu lakšu sljedivost brazde gramofonske ploče i bržu i dinamičniju tranziciju mehaničkog gibanja u napon. Stoga je zvuk življi, dinamičniji i raskošniji, a ovu zvučnicu čini jednom od najboljih na tržištu.

Ortofon Concorde Music Black LVB na Pro-Ject gramofonu
Ortofon Concorde Music Specifikacije
Ortofon Concorde Music Red

Ortofon Concorde Music Red MM zvučnica (Ortofon) MPC: 149,00 €

Ortofon Concorde Music Blue

Ortofon Concorde Music Blue MM zvučnica (Ortofon) MPC: 249,00 €

Ortofon Concorde Music Bronze

Ortofon Concorde Music Bronze MM zvučnica (Ortofon) MPC: 499,00 €

Ortofon Concorde Music Black

Ortofon Concorde Music Black MM zvučnica (Ortofon) MPC: 599,00 €

Ortofon Concorde Music Black LVB

Ortofon Concorde Music Black LVB MM zvučnica (Ortofon) MPC: 999,00 €

Obnovite znanje o zvučnicama

Brošuru s osnovnim informacijama o zvučnicama. Namijenjena je svima – nekima da nauče, nekima da ponove gradivo, a sigurni smo da ima glazboljubaca koji znaju i više od ponuđenoga.

Sve što trebate znati o gramofonskim zvučnicama - ORTOFON

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

ORTOFON ČLANCI: