ACA sajam Arena 2022
ACA sajam Arena 2022

InDizajn festival modernog doma – izvještaj

14. listopada 2022. | Events

InDizajn Festival modernog doma i ove je godine privukao značajan broj zainteresiranih koji su došli provjeriti što se novo događa na području uređenja domova.

InDizajn Festival modernog doma i ove je godine privukao značajan broj zainteresiranih koji su došli provjeriti što se novo događa na području uređenja domova.

InDizajn Festival modernog doma

S obzirom da smo naš portfolio uspjeli obogatiti tvrtkama i njihovim proizvodima koji predstavljaju sam vrh dizajna i kvalitete ozbiljnih uređaja zabavne elektronike, sasvim smo s pravom nazočili na sajmu.

Na površini od 5000 metara četvornih bili smo u društvu više od 80 izlagača, jedini s povelikim brojem zapaženih glazbenih uređaja.

Pokazali smo odlično dizajnirane uređaje koji svojim svojstvima predstavljaju sam vrhunac kvalitete, praktičnosti i jednostavnosti, a često su tipa all-in-one (sve-u-jednom) i ne trebaju dodatne elemente. Izložili smo dizajnerske radio aparate Tivoli, Genevalab, Pure i Revo, Technics gramofon i multiroom all-in-one sustav, Lithe audio – prve bežične Wifi i BT ugradbene zvučnike, vrhunske fotelje za kućno kino Home cinema modul kao i Braun pametne zvučnike, povratnike na sam vrh dizajnerskih audio uređaja. 

indizajn sajam Audiocinema Art
Tivoli Audio
Technics uređaji i oprema
Geneva Labs uređaji
Lithe Audio
PURE
Home Cinema Modules
REVO radio i streaming uređaji
Braun Audio

Zahtjevi današnjih generacija posjetitelja pri uređenju životnih prostora je – što manje žica, što manje kutija, što više glazbe… a mi smo pokazali da im to možemo pružiti. Naravno, bilo je i upita za projektiranje i ponude za pametne kuće s multi-room sustavima koje smo također predstavili. U vrijeme pojačanih napora u turističkom biznisu i opremanju objekata novim tehnologijama, naša se ponuda izvrsno uklapa u sve sadašnje, ali i buduće trendove.

Više od 13.000 posjetitelja moglo je pronaći nešto za sebe, ili pogledati gdje će što moći nabaviti kad i ako se ukaže potreba a svi znamo koliko je to važno!

Ako i Vi trebate nešto iz audio ili video područja, rado ćemo pomoći makar i savjetom. Niti jedna informacija nije na odmet!

 

indizajn sajam Audiocinema Art

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

EVENTS ČLANCI: