Posebna ponuda - 25 godina Audiocinema Art-a
25 godina Audiocinema Arta

25 godina Audiocinema Arta – POSEBNA PONUDA katalog

02. svibnja 2022. | Akcije, Audio/video sistemi, Events, High-end audio, Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation, Mutlimedija/Audio Gadget

U godini u kojoj obilježavamo 25 godina predanog rada, spremili smo odabrane sustave, pojedinačne uređaje i pribor koje nudimo po jubilarnim cijenama.
Sigurni smo da imamo nešto i za Vas.

Pogledajte ponudu, i za sve dodatne informacije
molimo da nam se bez ustezanja obratite!

U godini u kojoj obilježavamo 25 godina predanog rada, spremili smo odabrane sustave, pojedinačne uređaje i pribor koje nudimo po jubilarnim cijenama.
Sigurni smo da imamo nešto i za Vas.

Pogledajte ponudu, i za sve dodatne informacije molimo da nam se bez ustezanja obratite!

Iz ljubavi prema glazbi

Počeli smo 1997. godine iz čiste ljubavi, radeći ono što volimo, u malom, privlačno dotjeranim prostoru na ulazu gornjogradske jezgre Zagreba, u Mesničkoj ulici, uz želju da ljubiteljima glazbe i dobroga zvuka, poznavateljima audio/video tehnike i svim znatiželjnim ljudima ponudimo uređaje s najboljim odnosom cijene i kvalitete.

Voljeli smo, i još volimo glazbu i bili zaljubljeni u tehniku kojom se ona oživotvoruje u našim domovima i uspješno se trudili osigurati dobar zvuk i našim kupcima.

Povećanje opsega posla i veći broj principala dovelo je do potrebe za širenjem poslovnog prostora. Kako je lokacija bila prihvaćena i prepoznatljiva, odlučili smo na istoj adresi urediti prostor u podrumu. Otvorenje je bilo 2004. godine, a od tri akustički tretirane slušaonice, u jednoj je postavljen vrhunski sustav kućnog kina, druga je udomila High-End sustav za reprodukciju glazbe, a u prizemlju se može čuti veliki izbor uređaja
različitih proizvođača. U stalnom postavu uvijek su sustavi najviših dosega, a po dogovoru možemo organizirati slušaonicu s uređajima po Vašem izboru.

Godine su proletjele i danas, nakon 25 godina rada, nudimo vrhunsko iskustvo uživanja u sadržajima i proizvodima tvrtki koje zastupamo. Zadržali smo iste principe, a ljestvicu smo drastično podigli. I dalje smo potpuno posvećeni poslu, profesionalnosti i uslužnosti našeg osoblja, i prepoznati smo kao tvrtka koja zastupa prestižne proizvođače najboljih i najpoznatijih A/V sustava.

Tome svjedoči broj pregleda naših mrežnih stranica i bogat i raznolik web-shop s odličnim akcijskim cijenama. Obljetnica je obilježena preuređenjem slušaonice, u kojoj pružamo vrhunsko iskustvo reprodukcije zvuka i slike A/V sustavima čije su komponente odabrane u dogovoru s Vama.

Trudimo se umjesto Vas istražiti tržište i pronaći nove proizvođače i uređaje s novim, boljim  karakteristikama i kvalitetom, koji pružaju nova iskustva, nove tehnologije i mogućnosti, s najboljim odnosom cijene i kvalitete, a mogu spremno dočekati budućnost.

Javite se, dogovorite termin, i mi ćemo se potruditi da niti jedno Vaše pitanje ne
ostane bez odgovora. Osloboditi ćemo vrijeme samo za Vas i posvetiti se samo Vašim željama i potrebama.

Čekamo Vas!