izvjestaj s Family Malla
Audiocinema Art Family Mall 2022

Sajam namještaja i dekora, Family Mall, 09.-11. rujna 2022. – kako nam je bilo

20. rujna 2022. | Events

Ove smo godine odlučili biti dio izlagača na odlično organiziranoj priredbi „Sajam namještaja i dekora“ koja se održala u Family mallu, ulica Velimira Škorpika 11.

Family Mall, 09.-11. rujna 2022. – kako nam je bilo

Ove smo godine odlučili biti dio izlagača na odlično organiziranoj priredbi „Sajam namještaja i dekora“ koja se održala u Family mallu, ulica Velimira Škorpika 11.

S obzirom na postojeće i neke nove tvrtke koje zastupamo i čiji su uređaji respektabilnih svojstava, odlučili smo ih ponuditi ne samo kao korisne i zabavne, već i kao dio dizajniranja i uređenja interijera. Između ostaloga, izložili smo fantastične Home Cinema Modules nizozemske fotelje za kućno kino, Geneva, Lithe Audio, Monitor Audio, Pure, Revo i  Technics uređaje.

Većina proizvoda koje smo predstavili vrhunske su izrade, promišljeno su dizajnirani i svi redom imaju sjajan odnos cijene i kvalitete. Na našim promotivnim materijalima mogli su se vidjeti pojedini uređaji smješteni na različita mjesta u prostoru i njihov utjecaj na estetiku interijera.

Monitor Audio ugradbeni zvučnici
Home Cinema Modules fotelja
Geneva Labs uređaji
Technics uređaji i oprema
Lithe Audio
Monitor Audio Home and Custom Install
PURE
REVO radio i streaming uređaji
Home Cinema Modules

Posjetitelji su pokazali posebno zanimanje za tzv. sve-u-jedan uređaje, koji su samodostatni i uz njih nije potrebno nabavljati druge, razvlačiti kabele, antene, postavljati velike kutije na mjesta gdje će smetati i tome slično.

Stolni, aktivni, univerzalni mrežni radio aparati, aktivni zvučnici, mrežni CD reproduktori samo su neke od kombinacija koje dolaze u obzir za opremanje bilo koje prostorije. Aktivni zvučnici mogu biti za ugradnju u strop ili zidove i tako činiti reprodukciju glazbe nevidljivom.

I ne samo to, zahvaljujući bežičnom povezivanju mnogi od uređaja koje nudimo posebno dobro rade u multiroom konfiguraciji, što je danas vrlo traženo svojstvo. Povezuju se međusobno unutar Wi-Fi mreže, ali i preko Bluetooth protokola s uređajima na kojima su pohranjeni glazbeni zapisi.

Navike se mijenjaju, novi zaljubljenici u glazbu i uređaje stižu, a mi smo i dalje ovdje i pratimo za vas promjene tehnologija, pojavu novih uređaja i sve bitne promjene u svijetu koji nam svima puno znači.

Ponuda brandova DAB/DAB+/FM dizajnerskih radio uređaja
DAB/DAB+/FM dizajnerski radio uređaji

Pratite nas i dalje, jer stalno učimo i trudimo se napredovati.

EVENTS ČLANCI: