InDizajn – festival modernog doma 26. – 29. rujna 2019. – Arena Zagreb izvještaj

lis 9, 2019 | Events

Naši pogledi stalno su upereni u budućnost tražeći nove perspektive, nove prostore, nove mogućnosti. Popis izlagača na dosadašnjim InDizajn festivalima modernog doma uvjerio nas je da i mi možemo dati svoj doprinos – osigurati da moderan dom nikad ne bude dom bez slike i zvuka. Shvatili smo da ćemo popuniti veliku prazninu jer izlagača našega profila nije bilo.

U našoj ponudi nalaze se uređaji za sve načine opremanja prostora za reprodukciju glazbe i slika – od samostojećih, mrežnih, multifunkcionalnih, ugradbenih, svih zamislivih konstrukcija, vrsta i povezivanja sa sustavima „pametnih kuća“. 

O uređajima najviših estetskih dometa koji, osim funkcionalnosti imaju i vrhunsku vizualnost ne treba ni govoriti. Geneva, Elipson, Technics, Tivoli – samo su neki od proizvođača čije smo uređaje izložili. Pokazali smo i modele za ugradnju i načine ugradnje (KbSound, Monitor Audio) kao i lifestyle uređaje.

U sportskoj dvorani Arena Zagreb, na 5000 kvadrata izložbenog prostora, okupilo se više od 80 izlagača iz područja opremanja interijera.

Tijekom četiri dana dvoranu Arena posjetilo je više od 16 tisuća ljudi, informirajući se o novitetima i trendovima u interijerima i opremi za dom i uživajući u našoj ponudi uređaja najboljih svjetskih proizvođača.

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest