Too Loud fest, 15. i 16. 10. 2022., DoubleTree by Hilton Hotel, Ulica Grada Vukovara 269A

Ove smo godine imali više razloga nastupiti na Too Loud festu koji se održao u subotu 15. i nedjelju 16. listopada u DoubleTree by Hilton hotelu, Ulica grada Vukovara 269A.

Prvi razlog je proslava 25. obljetnice našega rada, a drugi su nove tvrtke i njihovi vrhunski uređaji u našem portfelju.

Ponosni smo na naših prvih četvrt stoljeća i svjesni smo da samo uporan rad, najbolji mogući odnos s kupcima, fer iskrene i pravovremene cijene i akcije, dobra prezentacija, a posebno znanje i iskustvo u kompatibilnosti uređaja, mogu osigurati tako dugi opstanak.

Kao i svake godine smjestili smo se u dvije kutne prostorije na 8. katu, a svirali su audio sustavi za koje smo se ranije uvjerili da predstavljaju skladnu i uvjerljivu kombinaciju, prirodnog zvuka, ali ipak različitih nijansi karaktera. Kako smo postali distributeri sjajnih talijanskih zvučnika Chario, a kanadski Paradigm ima sjajne nove modele svojih zvučnika, odlučili smo predstaviti akustičke dosege Chario Academy Sovran i Paradigm Founder F 120 samostojećih modela unutar odgovarajućih audio sustava.

U prvom sustavu (soba 816) izvori zvuka su bili Technics SL-G700 SACD i Cary audio 650 streamer, uključeni u D’Agostino Progression integrirano pojačalo sa Chario Sovran samostojećim trostaznim zvučnicima na kraju. Uređaje smo postavili na lijepe i kvalitetne Norstone Como police, uključili u iFi Power Station strujnu letvu i povezali Transparent kabelima

Chario, Founder, D'Agostino, Tchnics, iFi Audio

Drugi audio sustav u istoj prostoriji, na istoj polici, imao je iste izvore zvuka, ali je signal pojačavao izvrsni integrirac Technics SU-R1000 koji je pogonio Paradigm Founder F 120H hibridne samostojeće zvučnike, iFi Power Station i Transparent kabeli. Znači da se isti glazbeni materijal mogao slušati naizmjence jednom, pa drugom kombinacijom pojačala i zvučnika. Dodatni razlog za Paradigm zvučnike bila je i jedna od najvećih nagrada koju daje svjetska struka – EISA nagrada s objašnjenjem: najveći model u Paradigmovoj liniji Founder 120H je hibridnog dizajna. Aktivna bas sekcija, s triom niskotonskih jedinica od 216 mm i 1000 W pojačalom, spaja se s pasivnim jedinicama srednje i visokotonskih zvučnika kako bi se postigla savršeno integrirana cjelina. Dodatno izdvajanje ovog sjajnog samostojećeg zvučnika iz gomile je uključivanje ARC Genesis podešavanja akustike, koje donosi korekciju zvučnih karakteristika prostora čak i u vrlo tradicionalnim hi-fi postavama. Rezultat je vrhunski zvučnik koji se može optimizirati za vašu vlastitu prostoriju i sustav, sa snažnim, kontroliranim i zanimljivim performansama.

Treći sustav (u sobi 817) bio je temeljen na sjajnim francuskim Advance Paris uređajima i vrhunskim, silno nagrađivanim zvučnicima za stalke FinkTeam Kim. Izvor zvuka bio je Advance Paris X-CD1000 EVO – cijevni CD reproduktor/DAC, slijedili su X-P1200 Dual Mono pretpojačalo i XA 220 mono blokovi istog proizvođača i, na kraju, spomenuti zvučnici na svojim stalcima. Napajanje je korigirala iFi Power Station strujna letva uz kompletno Kimber ožičenje.

Advance Paris uređaji i vrhunski silno nagrađivanim zvučnici za stalke FinkTeam Kim

Između ostalih, rado bismo izdvojili sljedeće pasivne izloške za koje smo dobili dosta upita:

  • Auralic – Aeries G1.1 bežični streaming transport bez granica
  • Cambridge Audio Evo 75 – pametno pojačalo kakvo svi žele
  • Fyne audio- F 502 SP i F 1.5 – tijelo obično, srce sportsko
  • HiFi Rose- RSA 180 + RS 150 – integrirano pojačalo nove generacije i vrlo popularan streamer
  • Leak Stero 130 + Leak CDT – pojačalo s DAC-om i CD transport
  • Listen & co – povoljna egzotika iz Italije
  • Soulnote A-2 – toplo, bogato i iskreno integrirano pojačalo
Advance Paris
Auralic
Cambridge Audio
Chario Italy
FinkTeam
Fyne Audio
iFi audio
LEAK audio
LEAK audio
HiFi Rose
HiFi Rose
Technics uređaji i oprema

Na veliko veselje ljubitelja glazbe i kolekcionara, nismo zaboravili i fenomenalne Esoteric SACD hibridne diskove, koji se rasprodaju ubrzo po izlasku. Nakon kratkog vremena postaju kolekcionarski primjerci i zadržavaju kultni status jer se NIKAD ne reizdaju – što ste kupili, kupili ste!

Ako niste stigli Na Too Loud fest, pozivamo Vas da se javite ili dođete u Mesničku 9, u naš izložbeno-prodajni prostor gdje Vas čekaju sustavi sa TooLoud festa kao i uređaji svih cjenovnih razreda, ali uvijek vrhunskog odnosa cijena/kvaliteta.

I ne zaboravite – nema glupih pitanja, samo glupih odgovora!
Zato, pitajte nas o svemu i svačemu, a mi ćemo se potruditi da saznate sve što Vas zanima.

EVENTS ČLANCI: