Paradigm SVX-1202 - dvokanalno 70V/8Ω hibridno streaming pojačalo s DSP-om
Paradigm SVX-1202 - dvokanalno 70V/8Ω hibridno streaming pojačalo s DSP-om

Paradigm SVX-1202 – dvokanalno 70V/8Ω hibridno streaming pojačalo s DSP-om

06. rujna 2024. | Audio/video sistemi, Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation, Paradigm, Paradigm CI

Nepokolebljiva snaga i svestranost

Paradigm SVX-1202 je svestrano 2-kanalno pojačalo dizajnirano kao kamen temeljac Garden Oasis serije pejzažnih zvučničkih sustava, prilagođenih subwoofera velike snage i laganih komercijalnih postavki.

Nepokolebljiva snaga i svestranost

Paradigm SVX-1202 je svestrano 2-kanalno pojačalo dizajnirano kao kamen temeljac Garden Oasis serije pejzažnih zvučničkih sustava, prilagođenih subwoofera velike snage i laganih komercijalnih postavki.

Paradigm SVX-1202

dvokanalno 70V/8Ω hibridno streaming pojačalo s DSP-om

Nepokolebljiva snaga i svestranost

Paradigm SVX-1202 je svestrano 2-kanalno pojačalo dizajnirano kao kamen temeljac Garden Oasis serije pejzažnih zvučničkih sustava, prilagođenih subwoofera velike snage i laganih komercijalnih postavki. Podržava opterećenja od 70 V, 4 i 8 Ω, nudi bežični streaming i ima prilagođene unaprijed postavljene DSP opcije za popularne modele zvučnika Paradigm i pasivnih subwoofera. Napredna tehnologija uključuje Anthem Room Correction® za preciznu akustičnu kalibraciju u prostoru.

Paradigm SVX-1202 je namijenjeno za projektne instalatere i s pojačalom klase D velike snage i sposobnošću rukovanja opterećenjima od 4 i 8 Ω, kao i izlazom od 70 V, savršeno je za bilo koji scenarij instalacije. SVX-1202 također ima bežičnu mrežnu povezanost i mogućnosti streaminga, kao i tehnologiju Anthem Room Correction® za preciznu kalibraciju zvuka. Njegov kompaktni oblik i napredni sustav hlađenja olakšavaju instalaciju i pouzdanost u godinama koje dolaze, što ga čini idealnim izborom za instalatere projektiranih sustava koji zahtijevaju najbolje performanse i svestranost.

Paradigm SVX-1202 - dvokanalno 70V/8Ω hibridno streaming pojačalo s DSP-om (Paradigm) MPC: 2.759,99 €

Paradigm SVX-1202 u kući

U kući

SVX-1202 savršen je partner za vaše prilagođene instalacijske subwoofere velike snage, pružajući impresivnu snagu i fleksibilnost za sve potrebe instalacije. Njegova izvanredna Anthem Room Correction  (korekcija sobne akustike ) i svestrana integracija osiguravaju da se svaka nota i ritam isporučuju s preciznošću i jasnoćom, što ga čini ultimativnim izborom za najizbirljivije aplikacije prilagođene instalacije. 

Paradigm SVX-1202 na otvorenom

Na otvorenom

SVX-1202 je ultimativni izbor za vanjsku prilagođenu instalaciju, iznimnu svestranost, robusnu integraciju i integrirani streaming, za poboljšanje vašeg iskustva na otvorenom. Sa svojom kompatibilnošću sa sustavom Garden Oasis tvrtke Paradigm i drugim vanjskim zvučnicima, SVX-1202 pruža zapanjujuću kvalitetu zvuka s kojim ćete uroniti u ljepotu prirode.

Snažno pojačalo

SVX-1202 može isporučiti 600 W / kanal (8 Ω), 1200 W / kanal (4 Ω), 600 W / kanal (70 V) sa pogonom na sve kanale, što ga čini savršenim za aplikacije velike snage i pogon subwoofera i vanjskih sustava. 

Digitalne i analogne veze

Povezivanje vašeg omiljenog izvora zvuka s digitalnim koaksijalnim ulazom SVX-1202, kako biste iskoristili naše moćne DAC-ove ili upotrijebili svoj omiljeni analogni izvorni uređaj s analognim stereo RCA ili diferencijalnim ulazom, je nevjerojatno jednostavno. Phoenix™ Style priključci bloka terminala zvučnika prihvaćaju žice promjera do 2 mm, što ih čini idealnim za duge kabele zvučnika.

Pojačanje visoke snage klase D

SVX-1202 ima 2 kanala High-Power Class-D pojačanja koji su podržani naprednom tehnologijom praćenja opterećenja, osiguravajući brze, pouzdane performanse čak i pod najzahtjevnijim opterećenjima.

Paradigm SVX-1202 3-stack

Integrirani streaming

Ne samo da SVX-1202 nudi širok raspon mogućnosti streaminga iz lokalnih i internetskih izvora, već uključuje i popularne opcije kao što su Apple AirPlay™, Google Cast, Spotify Connect™ i Bluetooth™.

DAC visoke rezolucije

Uz 24-bitni/192kHz digitalno-analogni pretvarač (DAC), SVX-1202 ostvaruje fine detalje zvuka svojom arhitekturom niske distorzije, pružajući impresivno iskustvo slušanja.

Kompatibilnost kućne automatizacije

SVX-1202 ima mogućnost IP kontrole, osiguravajući kompatibilnost s vodećim sustavima kućne automatizacije. Može se uključiti/isključiti putem IP kontrole, 5-24 V DC/AC okidača ili audio senzora.

Prilagodljive DSP postavke

SVX-1202 ima prilagođene unaprijed postavljene DSP opcije za popularne modele Paradigm vanjskih zvučnika i pasivnih subwoofera, što omogućuje jednostavnu konfiguraciju i optimalnu zvučnu izvedbu.

Apple AirPlay™, Google Cast™, Spotify Connect™ i Bluetooth™, streaming

Ekološki prihvatljiv dizajn

SVX-1202 odlikuje se visokoučinkovitim dizajnom koji zadovoljava globalne standarde uštede energije, što ga čini ekološki prihvatljivim izborom. Dolazi sa sigurnim profesionalnim nosačima za montažu na stalak za jednostavnu instalaciju.

Za lagane komercijalne postavke

Od restorana i kafića do trgovina i više, SVX-1202 je prvi 70V kompatibilan proizvod koji uključuje naprednu korekciju akustičkih svojstava prostorija za mala poduzeća i komercijalna okruženja. Sa svojom robusnom integracijom i nagrađivanom tehnologijom Anthem Room Correction®, SVX-1202 jamči vrhunsku zvučnu izvedbu čak i na teškim mjestima gdje pronalaženje prave kvalitete zvuka može biti teško. Uživajte u kristalno čistom zvuku, vrhunskoj točnosti i pouzdanoj izvedbi, čineći SVX-1202 ultimativnim izborom za poboljšanje zvuka u bilo kojem komercijalnom okruženju.

Paradigm SVX-1202 Za lagane komercijalne postavke<br />
Od restorana i kafića do trgovina i više

Paradigmov SVX-1202 + Garden Oasis i prilagođeni subwooferi

SVX-1202 je dizajniran da služi kao kamen temeljac Garden Oasis serije Outdoor pejzažnih sustava zvučnika za podizanje iskustva slušanja na otvorenom na nove visine. Njegova izvanredna svestranost, robusna integracija i mogućnost streaminga čine ga savršenim spojem sa sustavima serije Garden Oasis tvrtke Paradigm. Nadalje, SVX-1202 savršeno se slaže sa subwooferima za prilagođenu instalaciju kao što je serija Paradigm DCS-208.

Streaming i precizna audio kalibracija

S bežičnom mrežnom vezom i mogućnostima strujanja kao što su Apple AirPlay™, Google Cast™, Spotify Connect™ i Bluetooth™, streaming glazbe sa vaših omiljenih uređaja izravno na SVX-1202 vrlo je jednostavan. Ali ono što zaista izdvaja SVX-1202 je njegova revolucionarna tehnologija Anthem Room Correction®. To omogućuje projektnim instalaterima da precizno kalibriraju zvuk prema jedinstvenoj akustici okoliša, osiguravajući da glazba zvuči baš onako kako bi trebala.

Paradigmov SVX-1202 + Garden Oasis i prilagođeni subwooferi

Pouzdana izvedba i ekološki prihvatljiv dizajn

SVX-1202 pruža pouzdanu izvedbu čak i pod najzahtjevnijim opterećenjima, zahvaljujući svom brzom, učinkovitom High-Power Class-D pojačanju i vlastitoj tehnologiji Advanced Load Monitoring. Njegov visokoučinkoviti dizajn zadovoljava i premašuje globalne standarde uštede energije, što ga čini ekološki prihvatljivim izborom.

Pojednostavljeno postavljanje i vrhunska kontrola

SVX-1202 također je lako postaviti i konfigurirati, zahvaljujući svojim intuitivnim web kontrolama i posebno dizajniranom, prilagodljivom web korisničkom sučelju koje radi na bilo kojem uređaju. S unaprijed učitanim prilagođenim DSP postavkama, priključcima terminalnih blokova zvučnika koji prihvaćaju kabele do 2 mm promjera i sposobnošću IP kontrole koja osigurava kompatibilnost s vodećim sustavima kućne automatizacije, SVX-1202 je ultimativno hibridno rješenje za streaming pojačala.

Pouzdana izvedba i ekološki prihvatljiv dizajn

SVX-1202 obećava robusnu integraciju

Integracija je ključna kada je u pitanju izvlačenje maksimuma iz vašeg sustava za zabavu, a Paradigm SVX-1202 dizajniran je s robusnim integracijskim mogućnostima koje olakšavaju prilagodbu i kontrolu vašeg sustava više nego ikad.

S mogućnostima IP kontrole, SVX-1202 je kompatibilan s nizom integracijskih rješenja trećih strana, uključujući popularne uređaje kao što su Savant, Crestron, Control4, URC, RTI i ELAN. To znači da možete jednostavno upravljati cijelom postavkom za zabavu putem jednog sučelja, čineći jednostavnijim i praktičnijim uživanje u svim vašim omiljenim filmovima, emisijama i glazbi. Uz SVX-1202 doživjet ćete besprijekornu integraciju i slobodu i fleksibilnost za stvaranje vašeg idealnog iskustva kućne zabave.

Razgovarajte o svojim potrebama integracije s ovlaštenim prodavačem Paradigma već danas kako biste ostvarili sav potencijal svojeg sustava sa SVX-1202.

Iskusite jednostavnost i pogodnost besprijekorne integracije i podignite svoju zabavu na višu razinu.

Paradigm SVX-1202 servisi
Anthem ARC Genesis

Prenesite svoju glazbu uz iznimnu kvalitetu zvuka:

Robusne mogućnosti streaminga SVX-1202

Ne samo da SVX-1202 nudi širok raspon mogućnosti strujanja s lokalnih i internetskih izvora, već uključuje i popularne protokole kao što su Apple AirPlay™, Google Cast i Bluetooth™. To znači da možete jednostavno streamati glazbu sa svojih omiljenih uređaja izravno na SVX-1202 za visokokvalitetni zvuk. S ovim praktičnim značajkama možete uživati ​​u glazbi s lakoćom i praktičnošću, bez žrtvovanja kvalitete zvuka.

Airplay

Apple AirPlay™

SVX-1202 nudi besprijekornu integraciju s Apple AirPlay™, što vam omogućuje streaming vašeg omiljenog audio sadržaja, kao i lokalno pohranjene glazbe, na bilo koji uređaj koji podržava AirPlay™. Štoviše, uz AirPlay™ podršku za reprodukciju na više uređaja, možete uživati ​​u glazbi u cijelom domu. Iskusite praktičnost i svestranost AirPlay™ mogućnosti koju ima SVX-1202 za besprijekorno iskustvo streaminga kao nijedno drugo.

Google Cast

Google Cast omogućuje streaming audio sadržaj sa svog omiljenog uređaja – bilo da se radi o pametnom telefonu, tabletu ili prijenosnom računalu – izravno na SVX-1202. Ako se može reproducirati na vašem uređaju, možete ga jednostavno emitirati na svoj SVX-1202 bez ikakvih problema.

bluetooth

Bluetooth™

SVX-1202 dizajniran je kako bi korisnicima pružio besprijekorne mogućnosti streaminga zvuka, što olakšava uživanje u njihovoj omiljenoj glazbi na različitim uređajima. Uz Bluetooth™ podršku, korisnici mogu strujati glazbu pohranjenu na svojim pametnim telefonima, tabletima ili prijenosnim računalima bez brige o kabelima ili problemima s kompatibilnošću. Ova ga značajka čini savršenim za slušanje u pokretu ili za one koji više vole bežično postavljanje kod kuće.

Spotify

Spotify Connect™

Podignite svoje glazbeno iskustvo na višu razinu uz podršku SVX-1202 za Spotify Connect™. Uz ovu značajku, možete koristiti svoj pametni telefon kao daljinski upravljač za kontrolu reprodukcije, pauziranje i streaming sadržaja izravno sa Spotify™. Iskusite praktičnost i kontrolu vaše omiljene glazbe na dohvat ruke uz SVX-1202 integraciju Spotify Connect™.

Paradigm SVX-1202 specifikacije:

DIZAJN Hibridno dvokanalno 70V/8Ohm pojačalo snage sa strujanjem
POJAČALO U tijeku su mjerenja snage kako bi se osigurala usklađenost s novim FTC propisima
ULAZI Digitalni koaksijalni, analogni stereo RCA, diferencijalni analogni Euroblock, 12 V okidač, USB tip A (tvornička upotreba)
STANJE PRIPRAVNOSTI < .5 vata
VENTILATOR HLAĐEN Da, s dva ventilatora
PREMOSTIVA Ne
THD 0,003 % THD+N pri 1 kHz
IZLAZ 5V-24V (AC ili DC) s prolazom
DIMENZIJE – VxŠxD 89 x 416 x 432 mm
TEŽINA 9 kg
DODATNA OPREMA (UKLJUČENA)

Kabel za napajanje,

2 x WiFi antene,

1 x kabel Mini USB na USB tip A,

1 x ARC (Anthem Room Correction) mikrofon,

1 x 3,5 mm trigger kabel,

1 x komplet za montažu na stalak s vijcima,

4 x nožice za Montaža na stol s vijcima,

1 x Vodič za brzi početak,

1 x Jamstveni list

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

PARADIGM ČLANCI: