Nagrade za zvučne kutije Paradigm Monitor SE u 2018. godini

05. siječnja 2019. | Audio/video sistemi, Paradigm, Recenzije

Nagrade za zvučne kutije Paradigm Monitor SE u 2018. godini

sij 5, 2019 | Audio/video sistemi, Paradigm, Recenzije

Stilski lijepa i prihvatljive cijene, Paradigm Monitor SE serija je savršeni uvod u svijet audija visokih performansi.

Najsuvremenija tehnologija sadržana u SE seriji može se naći samo u mnogo skupljim zvučnicima drugih proizvođača. Još važnije, nova serija Monitor SE je dio Paradigm obitelji zvučnika najviših performansi, i kao svi njihovi zvučnici konstruirani su kako bi promijenili percepciju reprodukcije zvuka i odnos prema zabavi koju pružaju.

 

Recenzije su više nego dobre, a kolekcija je zaslužila i prestižne nagrade.

Paradigm MONITOR SE 6000F

“Ono što je kod ovih zvučnika izuzetno je kohezivna, uravnotežena neutralna prezentacija. Nisam osjetio nepotrebno pretjerivanje, ništa što bi se moglo opisati kao pretjerana deformacija zvuka. To je recept koji omogućuje slušanje audija ili filmske glazbe a ne slušanje zvučničkih kutija.”

Mark Henninger

Paradigm MONITOR SE 6000F

“Iako postoji mnogo igrača u kategoriji samostojećih zvučničkih kutija ispod 1000 USD, Paradigm Monitor SE 6000F je, bez sumnje vrhunski kandidat. Dinamičan, živ zvuk, nikad oštar, ali isporučuje dinamiku potrebnu za isticanje najizazovnije glazbe kao i najzahtjevniju, bombastičnu filmsku glazbu i efekte.
Zvučnici su dizajnirani novim tehnologijama koje mogu doći samo iz vrhunske kompanije, a super lagani su za pogon, bilo audiofilskim pojačalima male snage, bilo nekim od suvremenih cijenom prihvatljivim AV risiverima. “

Jerry Del Colliano

Paradigm MONITOR SE 6000F

“Bilo bi lako odbaciti Paradigm 6000F kao još jedan velik i srčan samostojeći zvučnik spreman zaljuljati publiku svojom udaračkom reprodukcijom, bez imalo pažnje fokusuni finesama. Umjesto toga, pokazuju mnogo širi raspon talenata. Istina, mogu tresti i udarati, ali isporučuju inherentnu muzikalnost koja omogućuje sigurno i iskreno poniranje u samu bit najrazličitijih vrsti glazbe. Dodajte neočekivanu transparenciju i sklonost velikodušnom i detaljnom crtanju svih dimenzija i rezultat je zabavan par zvučnika koji pružaju sjajan odnos cijene i kvalitete. “

Deon Schoeman

Paradigm MONITOR SE ATOM

“Ovi mali Paradigm SE Atom su zaista visokokvalitetni kompaktni zvučnici. Izazivam vas da pokušate naći bolje. Zaista, to je možda najuzbudljiviji proizvod za koji sam radio recenziju. Vrlo dobro, Paradigm!”

Jeff Dorgay

Paradigm MONITOR SE ATOM

“Najveći compliment koji mogu dati Paradigm Monitor SE Atom zvučniku je da nisam mogao čuti nikakav ustupak ili kompromis u zvuku kako bi se opravdala cijena!”

Hans Wetzel

Paradigm MONITOR SE ATOM

“Zbog mnoštva uređaja koji mi stižu u kuću na testiranje, nisam planirao odslušati Paradigm Monitor SE Atom zvučničke kutije, već sam se mislio posvetiti uređajima čiji test je bio u tijeku. Ali nakon raspakiravanja, bio sam toliko impresioniran viđenom kvalitetom kabineta i dijelova da je izazov bio prevelik.”

Doug Schneider

Díapason (siječanj 2018.)
MONITOR SE ATOM

Paradigm MONITOR SE ATOM

“Osjećaj svježine uvijek dominira u službi muzikalnosti, uz jednostavnost I dobru kvalitetu. Stereo slika je ugodno oblikovana, prozračna i precizna.”

Diapason

Paradigm MONITOR SE 3000F, MONITOR SE 2000C i MONITOR SE ATOM

“Kako Paradigm uspjeva napraviti Monitor SE seriju zvučničkih kutija da zvuči tako dobro a košta tako malo? Svakako, možete ih kupiti za drugi AV sustav, ali rade tako dobro da biste mogli pasti u iskušenje i njima zamijeniti zvučnike u osnovnom audio sustavu. Nije mi jasno kako je moguće ugraditi toliko bolju tehnologiju a zadržati niske cijene, ali Paradigm je napravio neobične zvučnike za obične ljude.
Topla preporuka!”

Jim Milton

Paradigm MONITOR SE 2000C

“Paradigm Monitor SE 2000C odličan centrani zvučnik koji pronalazi dobru ravnotežu između veličine i kvalitete reprodukcije. Treba uzeti u obzir širi kontekst AV sustava i uočiti konzistentnost glasova i tonski karakter u kombinaciji sa 6000F ili nešto manjom braćom. Dodajući Paradigm Surround 3 ili Monitor SE kao prednje i stražnje surround zvučnike, postiže se kohezivan zvuk u koji je lako uroniti i uživati u višekanalnoj reprodukciji bez odlaska u veliki minus na računu.”

Deon Schoeman