Paradigm Premier Series nagrada i recenzija u 2018.

05. siječnja 2019. | Audio/video sistemi, Paradigm, Recenzije

Paradigm Premier Series nagrada i recenzija u 2018.

sij 5, 2019 | Audio/video sistemi, Paradigm, Recenzije

Proizvod godine i nova recenzija Paradigm Premier kolekcije je posebno audio iskustvo u svojoj klasi

Izrađeno u Kanadi znači kompletnu kontrolu nad svakim korakom dizajna, proizvodnje i podešavanja što rezultira zvučnikom koji prkosi osrednjosti u svakom pogledu.

Audioholics ekipi toliko su se svidjeli Premier zvučnici da su dodijelili nagradu „Proizvod godine“ u kategoriji samostojećih zvučničkih kutija.

I recenzija objavljena u listopadu na AudioVideo portalu jednako ocijenjuje Premier 800F superlativima.

Paradigm Premier 800F i Premier 500C „Product of the Year!“

“Za mene je vodeća karakteristika visoka kvaliteta zvuka: ovo su zvučničke kutije koje reproduciraju glazbu na način koji se rijetko čuje. Teško je odrediti specifičnosti reprodukcije jer zvuče nevjerojatno uravnoteženo. Prostor crtaju odlično, tonski su neutralni, imaju vrlo dobar dinamički opseg i ravnomjerno raspršivanje izvan osi. Sve se to zbraja u veliko slušno iskustvo.”

James Larson

Paradigm Premier 800F

“Mnoge se stvari mogu voljeti kod samostojećih Paradigm 800F zvučničkih kutija. Prvo i najvažnije: reprodukcija glazbe je autentična s velikim, raskošnim i pozivajućim zvukom. Glazboljupci mogu biti sretni jer zvučnik besprijekorno reproducira sve, od klasične glazbe do hard-rocka. Velika pažnja je posvećena detaljima što osigurava sposobnost uvlačenja zvučnika pod kožu glazbe, i ekstrakciju više od nota i ritma. Dodajte vrhunsku smirenost, tonski opseg dovoljno širok na najniži tonovi postanu živi, a gornji visoki blistavi i istiniti – dobili ste glazbeno nadarene, u potpunosti zaabavne zvučnike koji su usporedivi s višestruko skupljim konkurentima.”

Deon Schoeman

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest