Paradigm Defiance subwooferi – pregled 2019. godine

11. siječnja 2020. | Audio/video sistemi, Paradigm

Paradigm Defiance subwooferi pri svakoj recenziji postižu visoke ocjene zahvaljujući kvaliteti izrade i akustičkim dosezima.

Čista neobuzdana snaga, efikasna ugrađena pojačala, 6 modela – od početnih do ultimativnih, Athhem ARC® korekcija akustike prostora, sve se objedinjuje u snažnu i uravnoteženu reprodukciju najnižih tonova.

Broj pokazuje promjer membrane u inčima a svaki subwoofer ima ugrađeno pojačalo.

Dodatna opcija je kupnja kompleta odašiljača/prijamnika i bežično povezivanje subwoofera u sustav.

Ultimativni, beskompromisni bas – serija Defiance X

U novoj seriji subwoofera Defiance X10 / X12 / X15 sve je dovedeno do savršenstva. Zahvaljujući teškim kućištima s unutarnjih ukrutama i Active Ridge Technology (ART™) za maksimalnu ekskurziju membrane, veliki zvučni pritisci čvrsto su kontrolirani uz najmanja izobličenja.

Svaki model sadrži patentiranu Athhem ARC® korekciju akustike prostora.

Kompletno izrađeni u Kanadi, Defiance X nadmašuje bilo koju konkurenciju u klasi.

Samo izvedba, nema trikova – serija Defiance V

Za intenzivnu bas izvedbu bez trikova, Defiance V8 / V10 / V12 subwooferi predstavljaju izuzetan odnos cijene i kvalitete.

Svaki subwoofer sadrži jednostavnijuali efikasnu aplikaciju Paradigm Subwoofer Control.

U malom kućištu spakirano je mnogo tehnologije koja V seriju čini najboljom vrijednosti za novac.

Neke recenzije:

Defiance X15

“Paradigm već dugo prepoznaje važnost subwoofera u modernoj reprodukciji glazbe i utjecaj koji dobar subwoofer ima na ukupni zvuk. Defiance X15 nastavlja trend i tradiciju proizvođača koji subwoofere shvaćaju krajnje ozbiljno.”

James Larson

Defiance X15

“A bas… čovječe, taj X15 bas. S pravom vrstom glazbe (dubstep na primjer) sustav gazi ispod pukog iskustva slušanja. To prelazi puni, opipljiv, fizički način za uživanje u glazbi.”

Mark Henninger

Defiance X15

“S Paradigmom Defiance X15, dani za kupovinu najskupljeg subwoofera putem interneta su prošli. Ovaj zvučnik od 1500 USD je bez sumnje ogroman, moćan i sposoban. I presudno, nudi ugrađenu sofisticiranu korekciju akustike prostorije, tako da je spremna za zvuk – čak i u minimalističkim 2,1-kanalnim postavkama, ali i u kući s punokrvnom instalacijom kućnoga kina.”

Mark Henninger

Defiance X12

“Subwoofer Defiance X12 nastavlja dugu tradiciju kojom Paradigm nudi aktivne zvučnike visoke vrijednosti. Suočava se s jakom konkurencijom mnogih proizvođača, uključujući i one koji nude izvrsne vrijednost putem internetske prodaje, kao što su SVS i Hsu Research – ali malo ih je koji nude napredni sustav za korekciju akustike prostorije kao ARC, zbog čega se X12 jako razlikuje od konkurencije.

Paradigm Defiance X12 zaslužuje ozbiljno razmatranje zbog vrhunske kvalitete i povoljne cijene koji sjajno nadopunjuju dvokanalni ili višekanalni sustav.”

Roger Kanno

Defiance X15

“Ovdje nema letargije Nema buma. Nema naleta. I iznenađujući nedostatak izobličenja. Ti čimbenici, u kombinaciji s X15 kolosalnim izlazom iznad 40Hz, čini ga pravom zvijeri za borbu.”

Dennis Burger

Defiance X12

“Neće biti teško opisati koliko Defiance X12 subwoofer dodaje kvaliteti zvuka 700F vučnicima. Mogu to učiniti jednom riječju: Fenomenalano! “

Thomas J. Norton

Defiance X12

“Aplikacija Subwoofer Control jedan zaista praktičan dio softvera. Nikad nije bilo lakše kontrolirati subwoofer sa kauča. Unutar aplikacija, postoji mogućnost podešavanja svih pod-postavki – glasnoća, niskopropusni filter, faza, način slušanja (film, glazba, noć), dubok bas i korekcija akustike prostorije. Aplikacija je jednostavna i laka za upotrebu i automatski se povezuje sa subwooferom putem Bluetooth-a. Svaki subwoofer bi trebao imati ovakav način kontrole! “

Stephen Hornbrook

Defiance X12

“Ne sumnjam da će ovaj subwoofer poboljšati vaš sustav kućnog kina u postizanju vrhunskog trodimenzionalnog zvuka.”

Yongki Go

Defiance X12 & V12

“Defiance V12 je odličan subwoofer pristupačne cijene za srednje sustave, ali X12 je zvijer koji usprkos umjerenoj veličini kućišta stvara snažne basove koji vas mogu udariti u prsa.”

James Larson

Defiance X12

“Kao subwoofer, Defiance X12 ima performance kojima prkosi svojoj maloprodajnoj cijeni. Gotovo idealan omjer cijene i kvalitete za slušanje glazbe i gledanje filmova, ovaj subwoofer je dobitnik nagrade “Everything Audio Network Stellar Sound Award” i automatski nominiran za subwoofer godine 2019. Da, toliko je dobar.”

John Gatski

Defiance V12

“Ako se proračun vašeg sustava zvučnika kreće u rasponu od 2.000 dolara i tražite najviše glazbe za novac, imajte na umu: Paradigm Monitor SE sustav osigurava osnove zvuka kućnog kina na briljantan način.”

Al Griffin

Defiance V10

“Za nas u uredništvu, Paradigm Monitor / Atom s Defiance V10 subwooferom nova je referenca u kategoriji “najbolji zvuk kućnog kina” koji si svatko može priuštiti.”

Prijevod sa Švedskog

Defiance X10 & V10

“Serija Defiance V nudi izvanrednu vrijednost a mišićava Defiance X serija nudi dublji, moćniji bas. Obje serije uvelike su poboljšane korištenjem ARC korekcije akustike prostora, ali i jednostavne aplikacije Paradigm Control Subwoofer Control. To je j najlakši, najfleksibilniji sustav podešavanja basova, i nadam se da će i ostali proizvođači slijediti Paradigm.”

Jim Milton

Defiance V10

“Biti u mogućnosti prilagoditi i podesiti pojedinačni decibel ili stupanj glasnoće s mjesta slušanja dok glazba svira bila je božji dar za integraciju i optimizaciju sustava u prostoru.”

Hans Wetzel

Defiance V12

“Defiance V12 stvarno je imao izvrsnu reprodukciju, posebno s obzirom na njegovu cijenu. Mislim samo na to kako bi najzahtjevniji ljubitelj basa, pa tako i ja, nakon slušanja u mojoj slušaonici, izašao zadovoljan i sretan. Tim više jer se nisam približio maksimalnoj vrijednosti glasnoće V12.”

Diego Estan

Defiance V8

“Subwoofer Paradigm Defiance V8 čini se kao izvrstan dodatak malom i srednjem 2-kanalnom sustavu ili sjajno proširenje glazbenog sustava uz stolno računalo. Soft-clip zaštita ne dopušta pregaranje ili suvišna izobličenja. Uz reprodukciju od 28 Hz raditi će slično većoj braći u sustavu kućnog kina. Svojom cijenom V8 postaje jedan od najpoželjnijih subwoofera na tržištu.”

Wayne Myers

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest