Paradigm Premier Series kolekcija zvučnika

01. lipnja 2018. | Audio/video sistemi, Paradigm

Paradigm Premier Series kolekcija zvučnika

lip 1, 2018 | Audio/video sistemi, Paradigm

Zvuči kao korak u pravom smjeru – prema gore!

Nova serija zvučnika, koja ima izvrstan omjer cijene i kvalitete, namijenjena je  novoj generaciji glazbenih entuzijasta, ali i svima koji se žele odmaknuti od prosjeka masovnog tržišta u carstvo autentičnih proizvoda visokih performansi, a za svoj novac žele dobiti maksimalnu protuvrijednost.
Nova linija je luksuzne završne obrade, a poznata Paradigm reprodukcija koristi inovativne tehnologije, dio kojih se koristi i u prestižnoj Persona seriji. Te tehnologije uključuju ekskluzivne PPA zaštitne mrežice (Perforated Phase-Aligning Lenses – perforirane mrežice koje korigiraju fazu) za visokotonske i srednjotonske jedinice. Patentirani dizajn ponaša se kao profinjeni fazni nastavak, blokirajući široki raspon izvanfaznih frekvencija tako da reproducirani zvuk nema koloracija bez obzira na glasnoću. Vizualno atraktivna i funkcionalna, patentirana PPA tehnologija popravlja reprodukciju ali i štiti zvučničke jedinice od oštećivanja. Sljedeća inovacija je ART (Active Ridge Technology) pri čemu se na svaku membranu niskotonca pomoću kalupa postavi vanjski prsten, što osigurava veću ekskurziju membrane uz pojačanje od 3 dB i 50% smanjena izobličenja.
Ostale tehnologije koje izdvajaju Premier seriju su računalno optimizirane skretnice čije završno ručno podešavanje obavlja tim inženjera, materijal za izradu membrana visokih performansi i novi stilski detalji kutija. Osim toga, X-PAL™ visokotonci imaju aluminijske membrane, niskotonske i srednjotonske membrane izrađene su od polipropilena s česticama ugljika – lagane su, krute i imaju precizniji klipni pomak. Kućišta su konusna što smanjuje unutarnje rezonance, popravlja intenzitet bas odziva i kutija izgleda elegantnije. Dizajnirano, projektirano i proizvedeno u Kanadi.

Paradigm Premier Series kolekcija zvučnika:

Premier 100B

Paradigm Premier 100B par (Paradigm) MPC: 7590.00 kn KUPI

Premier 200B

Paradigm Premier 200 B par (Paradigm) MPC: 9490.00 kn KUPI

Premier 500C

Paradigm Premier 500 C kom (Paradigm) MPC: 7590.00 kn KUPI

Premier 600C

Paradigm Premier 600 C kom (Paradigm) MPC: 9490.00 kn KUPI

Premier 700F

Paradigm Premier 700 F par (Paradigm) MPC: 15290.00 kn
AKCIJA: 8890.00 kn KUPI

Premier 800F

Paradigm Premier 800 F par (Paradigm) MPC: 18990.00 kn KUPI

Završne obrade: crni ili bijeli sjajni lak,  zrnata struktura u boji kave.

Tehnički podaci Premier serije:

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest