PURE radio uređaji
PURE radio uređaji

Pure – radio aparati za veselu sadašnjost i čišću budućnost

23. srpnja 2022. | Mutlimedija/Audio Gadget, Pure

Pure radio uređaje dizajnirali su i optimizirali britanski inženjeri, a zahvaljujući vrhunskoj kvaliteteti i odličnom odnosu cijene i kvalitete, postali su jedni od najuvjerljivijih i najboljih audio uređaja svoje vrste na današnjem tržištu.

Pure radio uređaje dizajnirali su i optimizirali britanski inženjeri, a zahvaljujući vrhunskoj kvaliteteti i odličnom odnosu cijene i kvalitete, postali su jedni od najuvjerljivijih i najboljih audio uređaja svoje vrste na današnjem tržištu.

Čista kvaliteta, čisti dizajn, čisti svijet.

Pure International Ltd. britanska je tvrtka za potrošačku elektroniku sa sjedištem u Kings Langleyu, Hertfordshire, osnovana 2002. Najpoznatiji su po dizajniranju i proizvodnji DAB i DAB+ radija (Digital Audio Broadcasting – digitalno audio emitiranje).

Pure radio uređaje dizajnirali su i optimizirali britanski inženjeri, a zahvaljujući vrhunskoj kvaliteteti i odličnom odnosu cijene i kvalitete, postali su jedni od najuvjerljivijih i najboljih audio uređaja svoje vrste na današnjem tržištu. Nudeći izvrsnu kombinaciju senzacionalne kvalitete zvuka i prekrasne estetske privlačnosti, Pure je robna marka koja uvijek impresionira.

PURE Evoke H4 oak

PURE – o nama

S našim asortimanom nagrađivanih audio proizvoda, neosporno smo vodeća tvrtka na svjetskom tržištu digitalnih radija. Naša je misija dati novo značenje izrazu “radio” uz jednostavno iskustvo slušanja uživo i na zahtjev. Iz našeg najmodernijeg sjedišta u blizini Londona, želimo ujediniti svijet glazbe i radija bezvremenski lijepim dizajnom, neusporedivom kvalitetom zvuka i zvjezdanom povezivošću.

Godine 2002. Pure je bio odjel tvrtke Imagination Technologies sa sjedištem u Hertfordshireu, koja je primarno dizajnirala središnje i grafičke procesorske jedinice. Imagination nije izvorno namjeravao dizajnirati i prodavati potrošačku elektroniku, a prvi Pure radio bio je samo demonstracijska platforma za njihov izvorni DAB dekodirajući čip. Uspjeh prvog DAB prijemnika sa cijenom ispod £100, Evoke-1, ipak je doveo do razvoja daljnjih proizvoda.

PURE EVOKE 1S

2003.

Pure DAB 1000

Lansiran je PocketDAB 100

prvi džepni digitalni radio prijamnik.

2004.

Realiziran je Bug

prvi digitalni radio sa opcijom EPG (Electronic Programming Guides – pruža kontinuirano ažurirane izbornika koji prikazuje informacije o rasporedu za trenutni i nadolazeći program emitiranja), i mogućnošću pauziranja, vraćanja unazad i snimanja.

2005.

Sonus-1XT

Na tržištu se pojavio Sonus-1XT i postao je prvi digitalni radio na svijetu za slijepe i slabovidne osobe.

2007.

PURE Highway digitalni radio adapter

Highway

Pure je objavio Highway, prvi digitalni radio adapter na svijetu za automobil.

2008.

Pure One ECO PLUS

EcoPlus

Pojavila se prva radio linija koju je odobrio Energy Saving Trust. Pod imenom EcoPlus, proizvodi su imali smanjenu potrošnju energije, materijale za pakiranje iz recikliranih i održivih izvora i komponente odabrane tako da minimaliziraju utjecaj na okoliš

2009.

Sensia

Pure pojavljuje se Sensia, prvi svjetski digitalni radio visoke razlučivosti sa zaslonom osjetljivim na dodir.

2012.

Evoke Mio Union Jack

Pure je proslavio svoju desetu godišnjicu obnovom brenda. Lansirana je i jubilarna Evoke Mio Union Jack edicija.

2013.

dogovoreno partnerstvo s poznatom glazbenom kućom Deutsche Grammophon.

2014.

Predstavljanje trogodišnjeg jamstva.

2015.

Pure je isporučio više od pet milijuna digitalnih radija diljem svijeta pozicionirajući se kao najprodavanija robna marka u tom području.

2016.

Pure je postao Pure International Ltd. Matična tvrtka Imagination Technologies prodala je brend Pure tvrtki AVenture AT

Kolekcije proizvoda:

Evoke kolekcija radio uređaja

Vodeća obitelj digitalnih radija. Modeli se kreću od srednje do visoke klase i uključuju višenamjenske glazbene sustave koji nude slušanje putem internetskog radija, Spotifyja, Bluetootha i CD-a.

Ovaj asortiman uključuje suradnju s dizajnerskim markama kao što su Sanderson i Mini Moderns. Prvi dizajnerski stilizirani radio došao je 2010. lansiranjem Evoke Mio iz dizajnerskog studija Orle Kiely. Godine 2006. Pure je udružio snage s priznatom engleskom tvrtkom Marshall Amplification kako bi lansirao Evoke-1XT Marshall. Modele radija potpisale su rock zvijezde, uključujući Erica Claptona, Oasis i Paula Wellera, a prodani su na aukciji za dobrotvornu udrugu za glazbenu terapiju Nordoff-Robins.

Pure International Ltd. Matična tvrtka Imagination Technologies prodala je brend Pure tvrtki AVenture AT

Evoke Home biijeli

Elan kolekcija radio uređaja

Elan digitalni radijski uređaji nude ultimativnu jednostavnost korištenja s jednostavnom kontrolom i brzim pristupom opcijama slušanja. Uređaji su dovoljno kompaktni da se uredno integriraju u svako okruženje, pružajući nevjerojatnu reprodukciju zvuka s bilo kojeg mjesta u vašem domu.

PURE Elan Connect lifestyle

StreamR Splash prijenosni radio

Naš StreamR prijenosni radio zvučnik ima integriranu bateriju tako da svoju glazbu možete ponijeti sa sobom ili je bez napora staviti u svoj dom ili vanjski prostor. StreamR Splash je vodootporna verzija. Oba modela nude Bluetooth, One-Touch Alexa i AUX ulaz.

StreamR Splash u vodi

Kolekcije PURE uređaja nastala iz suradnje:

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

PURE ČLANCI: