iFi Audio GO bar
iFi Audio GO bar

iFi GO bar – USB/DAC pojačalo za slušalice – u ovoj veličini bolji ne postoji!

04. lipnja 2022. | Audio/video sistemi, iFi Audio

GO bar je naše vrhunsko ultraprijenosno USB DAC/pojačalo za slušalice.
Bilo da putujete na posao, radite na daljinu ili za svojim stolom ili jednostavno putujete iz zadovoljstva, GO bar je savršeno prenosiv način da slušalice zvuče kao harfa nebeska.

GO bar je naše vrhunsko ultraprijenosno USB DAC/pojačalo za slušalice.

Bilo da putujete na posao, radite na daljinu ili za svojim stolom ili jednostavno putujete iz zadovoljstva, GO bar je savršeno prenosiv način da slušalice zvuče kao harfa nebeska.

Vrhunski USB DAC.
Najmoćnije svjetsko pojačalo za slušalice u ovoj veličini.

GO bar je naše vrhunsko ultraprijenosno USB DAC/pojačalo za slušalice.

Bilo da putujete na posao, radite na daljinu ili za svojim stolom ili jednostavno putujete iz zadovoljstva, GO bar je savršeno prenosiv način da slušalice zvuče kao harfa nebeska.

Povežite se na prijenosno računalo, MacBook, tablet ili pametni telefon ili bilo koji drugi digitalni uređaj s USB priključkom za senzacionalan zvuk kod kuće, u uredu ili u pokretu.

Dodatna oprema uključuje kožnu putnu torbicu i Lightening to USB-C adapter, nema potrebe za kupnjom dodatnih kabela, plus USB-C OTG kabel i USB-C na USB-A adapter.

iFi Audio GO bar

iFi Audio GO bar – USB/DAC pojačalo za slušalice (iFi audio) MPC: 345,00 €

iFi Audio GO bar DAC i pojacalo za slusalice

Malen, ali moćan.

DAC dio koristi moćni 16-jezgreni XMOS mikro kontroler za obradu audio podataka primljenih na USB ulazu. Naš interni tim programirao je XMOS firmware kako bi optimizirao kvalitetu zvuka i osigurao savršeno partnerstvo s 32-bitnim Cirrus Logic DAC čipsetom.

Prilagođeni digitalni filtar minimizira predodjek i artefakte zvonjave. Naš GMT (Global Master Timing) precizni sustav sata osigurava ultra-nisko podrhtavanje (jitter).

PCM visoke rezolucije podržan je na 32-bit/384 kHz, uz DSD64, 128 i 256, te DXD s jednom i dvostrukom brzinom. Arhitektura DAC-a održava DSD podatke u pravom izvornom obliku, za razliku od drugih DAC-ova koji pretvaraju DSD u PCM.

GO bar pruža potpuno dekodiranje MQA, tehnologije streaminga visoke rezolucije. To znači da se kompletan proces dekodiranja „tri otvaranja“ izvodi interno, za razliku od samo jednog, završnog otvaranja na način MQA „renderera“, što GO bar čini izvrsnim izborom za pretplatnike Tidalove HiFi Plus razine gdje se može uživati u  Tidal Masters (MQA) sadržajima.

MQA Tidal masters
iFi Audio GO bar - features

Ravnoteža snage

Nevjerojatno s obzirom na svoju veličinu, analogni sklop ima balansirani dizajn sa simetričnim dvokanalnim izlaznim stupnjem.

Ova topologija, obično rezervirana za veća i skuplja pojačala zbog svoje cijene i složenosti, smanjuje šum i preslušavanje na putu signala potpunim odvajanjem lijevog i desnog kanala.

Umjesto da pribjegavaju rješenjima integriranih krugova koja štede prostor i troškove a ugrožavaju kvalitetu zvuka, sklopovi GO bara sadrže visokokvalitetne diskretne komponente kao što su TDK C0G keramički kondenzatori, Panasonic OS-CON aluminijski polimerni kondenzatori i tantalski kondenzatori visoke gustoće , plus prigušnice Taiyo Yuden i Murata, sve s izvrsnim karakteristikama za visokokvalitetne audio aplikacije.

Posebna pozornost također je posvećena filtriranju napajanja, dramatično smanjujući šum signala koji se uvodi kroz USB ulaz.

iFi audio GO bar PCB

Dizajn pojačala kombinira zvučnu čistoću s iznimnom snagom. Zapravo, s izlaznom snagom od 550 mW (na 64 Ω) i 7,5 V (u 600 Ω), nijedno pojačalo za slušalice tako male veličine ne može se mjeriti s njegovom impresivnom sposobnošću pokretanja čak i slušalica sa zahtjevnim opterećenjem – to je dovoljna struja za 16-ohmske slušalice i dovoljan naponski pogon za slušalice od 600 Ω.

Kombinirajući ozbiljne mišiće s zadivljujućom finoćom, GO bar zvuči prekrasno sa širim rasponom tipova slušalica od bilo kojeg drugog ultraprijenosnog USB DAC/pojačala.

Dodatno ovoj svestranosti, GO bar uključuje dvije tehnologije za podešavanje snage, omogućujući prilagodbu izlaza prema specifičnim zahtjevima.

IEMatch prigušuje snagu kako bi odgovarao visokoosjetljivim slušalicama i monitorima u ušima, uklanjajući potencijalnu pozadinsku buku i povećavajući upotrebljiv raspon glasnoće. Suprotno tome, Turbo način rada povećava pojačanje za 6 dB kako bi zadovoljio više tipova slušalica koje su gladne energije.

iFi Audio GO bar

Osnovne karakteristike:

 • USB DAC, pretpojačalo i pojačalo za slušalice džepne veličine
 • Pravi balansirani sklop sa simetričnim dvokanalnim izlaznim stupnjem
 • Napredna podrška za digitalni audio visoke rezolucije: 32-bit/384kHz PCM, izvorni DSD i potpuno MQA dekodiranje
 • Četiri opcije digitalnog filtera, XBass+ i XSpace analogni načini obrade – prilagodite zvuk svojoj glazbi i vrsti slušalica
 • iEMatch i Turbo podešavanje snage – savršeno usklađivanje izlaza za osjetljive slušalice ili slušalice gladne energije
 • Dva izlaza za slušalice s ultra niskim šumom – 4,4 mm potpuno balansirani i 3,5 mm S-Balansirani
 • Robusno i lagano kućište od legure s preciznom kontrolom glasnoće i LED indikatorima formata/brzine uzorkovanja
 • Uključena kožna putna torbica, s džepovima za GO bar i spojni kabel
 • Senzacionalan zvuk kod kuće, u uredu, u pokretu – gdje god idete, ide i GO bar
Ulaz:   USB C
Formati: PCM

44.1/48/88.2/96/176.4/192/35

DSD 2.8/384kHz 2.8/3.1/5.6/6.1/11.3/12.3MHz
DXD 352.8/384kHz
MQA potpuno dekodiranje
DAC:      Bit-Perfect DSD & DXD DAC by Cirrus Logic
Izlaz za slušalice:  

Balansirani 4.4 mm/nebalansirani 3.5 mm

Izlazi:   balansirani

475 mW@32 Ω; 7.2 V@600 Ω

  nebalansirani

300 mW@32 Ω; 3.8 V@600 Ω

Izlazna impedanca:   <1 Ω (bal./nebal.))
SNR:    132dBA / 108dBA (bal./nebal.)
DNR:  

109dB(A) / 108dB(A) (bal./nebal.))

THD + N: balansirani

<0.002 % (6.5 mW/2.0 V @ 600 Ω)

  nebalansirani <0.09 % (100 mW/1.27 V @ 16 Ω)
Frekventni odziv:   20 Hz – 45 kHz (-3 dB)
Potrošnja:   <4 W najviše
Dimenzije:   65 x 22 x 13.2 mm
Masa:  

28.5 g

Rođendansko svjetlucanje!

Kako bismo proslavili našu 10. godišnjicu, napravili smo zanimljivo, posebno izdanje GO bara.
Ograničen na 1000 komada, GO bar 10th Anniversary Limited Edition zatvoren je u atraktivnoj zlatnoj pločici koja zaustavlja pogled i posebnog je dizajna:

 • Bakreno kućište za poboljšanu kvalitetu izrade i zaštitu
 • Poboljšano filtriranje napajanja
 • Težina 64 g, 40 g više od originala
 • GO bar 10th Anniversary Limited Edition uistinu je „zlatni standard“ među ultraprijenosnim USB DAC/pojačalima za slušalice.

Djelujte brzo.

Naručite svoj primjerak odmah, jer kad nestane, više ga neće biti!

Nikad!

iFi Audio GO bar Limited Edition

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

IFI AUDIO ČLANCI: