Monitor Audio Monitor serija – Nova kolekcija atraktivnih zvučnika

24. siječnja 2018. | Audio/video sistemi, Monitor Audio

Monitor Audio Monitor serija – Nova kolekcija atraktivnih zvučnika

sij. 24, 2018 | Audio/video sistemi, Monitor Audio

Nova kolekcija atraktivnih zvučnika Monitor Audio Kombiniranjem C-CAM (Ceramic – Coated Aluminium Magnesium) visokotonaca iz nagrađivane Bronze serije, i kreativnim korištenjem konfiguracije zvučnika u kutijama, zvučnici serije Monitor su podešeni za istinsku prirodnu reprodukciju glazbe.

Narančaste MMP II (Metal Matrix Polymer), djelomično prozirne membrane srednjo/niskotonskih jedinica predstavljaju sjajan stilski dizajn i ugrađene u maštovito oblikovane kutije uljepšati će svaki prostor. Serija se sastoji od samostojećih, zvučnika za policu, subwoofera i centralne jedinice. S takvim izborom zvučničkih kutija, subwoofera i centralnog zvučnika, Monitor serija isporučuje detaljan i prirodan zvuk i u dvokanalnoj i multikanalnoj konfiguraciji. Klasa i stil očekivan od Monitor Audio zvučnika naglašen je i vrhunskom završnom obradom u orahu i crnoj ili bijeloj boji.

Monitor 50

Moderan kvadratični kabinet upotpunjen je 133 mm sredjno/niskotonskom jedinicom i C-CAM visokotoncem. Smještanjem visokotonca u gornji ugao prednje strane, dizajneri su mogli smanjiti veličinu kutije i ponuditi jedinstveni izgled. Male dimenzije, tehnološka rješenja i otvor sa stražnje strane osiguravaju kvalitetnu reprodukciju bez obzira na smještaj, a jednako dobro rade i blizu zida. Priključci  su jednostruki, pozlaćeni i osiguravaju dobar kontakt. To su zvučnici za policu/stalke koji rade izuzetno dobro s obzirom na veličinu.

 • Sustav: dvostazni, za stalke/police
 • Frekventni odziv: 55 Hz – 30 KHz
 • Osjetljivost: 87 dB

Monitor 100

Monitor 100 su zvučničke kutije za stalke ili policu lijepih proporcija koje imaju 165 mm MMP II srednjo/niskotonsku jedinicu i 25 mm crni C-CAM visokotonac. Veći niskotonac i veća kutija osiguravaju veći i autoritativniji zvuk. Otvor je sa stražnje strane gdje se nalaze i dva para priključaka koji omogućuju biwiring/biamping. To je zvučnik klasičnog, prepoznatljivog Monitor Audio akustičkog potpisa.

 • Sustav: dvostazni, za stalke/police
 • Frekventni odziv: 44 Hz – 30 KHz
 • Osjetljivost: 88 dB

Monitor 200

Elegantni i vitki samostojeći zvučnici otkrivaju svoju pravu namjenu – vrhunska reprodukcija i ukras svakog prostora. To su najmanji samostojeći zvučnici u ponudi i dizajnirani su da osiguraju zadivljujući zvuk u malim do srednjim prostorima. Imaju preciznost dvostaznih konstrukcija uz poboljšanu reprodukciju niskih tonova i povećanu snagu.

Ugrađene jedinice su 2 x 133 mm MMP II srednjo/niskotonci zaduženi za snažne i kontrolirane bas dionice. Skretnica je podešena na višu frekvenciju tako da je zvuk fazno perfektan.

Nožice se montiraju na elemente šire od same kutije što osigurava dodatnu stabilnost.

 • Sustav: dvoipolstazni, samostojeći
 • Frekventni odziv: 40 Hz – 30 KHz
 • Osjetljivost: 88 dB

Monitor 300

Samostojeći Monitor 300 zvučnici pune svaki prostor bogatim i izvanredno detaljnim zvukom. Elegantan izgled i moderan dizajn oplemeniti će svaki prostor.

To su najbolji zvučnici u seriji i dizajnirani su da daju maksimum u svakom traženom području. Ugrađena su tri 165 mm MMP II zvučnika – dva za niskotonsko i jedan za srednjotonsko područje. Srednjotonska jedinica zadužena je za čistoću i preciznost najozbiljnijih hi-fi zvučnika i dodaju neophodnu toplinu za stvaranje impresivnog glazbenog i kino iskustva.

Zbog veličine i ugrađenih jedinica, Monitor 300 su namijenjeni za rad u srednjim do velikim prostorima.

Nožice se montiraju na elemente šire od same kutije što osigurava dodatnu stabilnost.

 • Sustav: dvoipolstazni, samostojeći
 • Frekventni odziv: 35 Hz – 30 KHz
 • Osjetljivost: 90 dB

Monitor C150 (centralni)

Sa dvije 133 mm MMP II jedinice i detaljima dizajna cijele kolekcije, Monitor C150 centralni zvučnik dodaje prozračnost bilo kojoj vrsti reproduciranog zvuka i osigurava zanosno slušno iskustvo. Idealan je za smještaj na komodu ili policu. Zatvorena kutija omogućuje smještaj blizu ztražnjeg zida bez utjecaja na kakvoću reprodukcije. Monitor C150 diže preciznost i razumljivost filmskih dijaloga na sasvim novu razinu.

 • Sustav: dvostazni, komoda, polica
 • Frekventni odziv: 60 Hz – 30 KHz
 • Osjetljivost: 88 dB

Monitor MRW-10 (subwoofer)

Snažni aktivni Monitor MRW-10 subwoofer isporučuje gromoglasni bas do 30 Hz i nudi uzbudljivo iskustvo gledanja filmova, slušanja glazbe ili igranja računalnih igara. Čvrsta i kruta kutija načinjena je od 18 mm MDF ploča i ugrađeni 254 mm MMP II niskotonac i 100 W pojačalo D klase. Predefinirana su tri načina rada – glazba, film, impact kako bi se odziv mogao podesiti u skladu s prostorom ili ukusom, a kontrole koriste naprednu DSP (Digital Sound Processing) arhitekturu za veliku audio fleksibilnost.

 • Konstrukcija: bas refleks, otvor otraga
 • Ograničenje najniže frekvencije: 30 Hz (-6 dB)
 • Ograničenje najviše frekvencije: promjenjivo od 50 – 120 Hz pri 24 dB/oktavi

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter te ostvari 15% popusta za kupnju iznad 2.000,00kn* i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta! *u popust nisu uključeni Technics uređaji

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest