Budućnost počinje: High and u pohodu na mainstream domenu

07. veljače 2015. | D´Agostino, High-end audio

D`Agostinovo MLife integrirano pojačalo s ugrađenim streamingom, AirPlay-em, Bluetooth-om i Tidal-om

D’Agostino LLC je tvrtka koju je osnovao glasoviti dizajner zvuka Dan D’Agostino, nekad vodeći dizajner Krella. Budući je u pojačalima je on nesporno vodeće ime, svaki je njegov uradak u fokusu audiofilske ili high end publike.

Ove godine se pojavljuje MLife, novi integrirano pojačalo koji sadrži praktičnost i komfor mainstream bežičnih audio proizvoda. MLife je varijanta proslavljenog pojačala Momentum. Koriste se isti sklopovi tako da je razlika između ova dva integrirana pojačala u ton kontrolama.

5-inčni LCD zaslon u boji zamjenjuje ton kontrole ton te omogućuju korisnicima uz popratne iOS i Android aplikacije vrhunski streaming glazbe preko Apple AirPlay-a, pregledavati tisuće online radio postaja preko ugrađenog vTuner Internet radio servisa, pristup Tidal high- fidelity glazbenom servis streamingu i spajanje na smartphone, tablete i računala bežično preko AirPlay-a i Bluetooth-a.

Za one koji žele streaming izravno iz umreženih poslužitelja ili računala, MLife nudi UPnP setom protokola potrebitu kompatibilnost. USB / optički / koaksijalni digitalni ulazi su spojeni na 24-bitni / 192- kilohertz digitalno-analogni pretvarač MLife-a, čime je osigurana reprodukcija izravno s računala, CD diskova i drugih digitalnih izvora zvuka.

Analogni XLR ulaz omogućuje povezivanje različitih vrsta analognih izvora. D’Agostino planira dodati još streaming usluga, kao što su Spotify, Deezer i Sirius XM. Mrežne sposobnosti omogućuje pristup gotovo neograničenom izboru glazbe i drugih audio sadržaja. Podržani formati datoteka su DSD; WAV, FLAC i PCM do rezolucije 24/192, AAC, AIFF, MP3, Ogg Vorbis i WMA. Kako je MLife identičan Momentum integriranom pojačalu, podsjetimo ukratko: 200 W po kanalu na 8 oma, 400 W na 4 oma i 800 W na 2 oma.

Na kraju sažmimo sve jednom rečenicom koju je rekao D’Agostino osnivač i glavni inženjer Dan D’Agostina: “U high-end audio industriji, mi često kažemo, ako želite nešto što je zgodno i jednostavan za korištenje, uzmite mainstream proizvod. S MLife, mi smo isporučili sve pogodnosti i komfor proizvoda, uz kvalitetu zvuka koji je neusporediva sa bilo čime na tržištu “.

DAN D’AGOSTINO ČLANCI: