Dan D’Agostino Progression integrirano pojačalo – konačno!

20. ožujka 2020. | D´Agostino, High-end audio

Dan D’Agostino Progression integrirano pojačalo – konačno!

ožu 20, 2020 | D´Agostino, High-end audio

Otkad smo prvi put predstavili ovo pojačalo, dizajn i odlike su unaprijeđene i uvjereni smo da se isplatilo čekati.

Progression integrirano pojačalo kombinira eleganciju i otkrivanje glazbenih detalja Progression pretpojačala sa snagom i dinamičkim kapacitetom Progression pojačala snage Slične topologije, sličnih svojstava, jedno kućište poznate D’Agostino estetike.

Izgrađen na modularnoj platformi, Progression integrirano pojačalo ispunjava sve potrebe današnjeg slušatelja glazbe i audiofila.

Dan D’Agostino Progression integrirano pojačalo

Analogna platforma pruža dva nebalansirana RCA ulaza i tri balansirana ulaza, uključujući prolaz za sustav kućnog kina. Balansirani izlazi pretpojačala olakšavaju uključivanje jednog ili više subwoofera u sustav.

Bluetooth daljinsko upravljanje, prvo korišteno u pretpojačalima Progression i Momentum HD, uključeno je u osnovni paket.

Uklanjajući problem optičke vidljivosti uređaja i daljinskog upravljača, Bluetooth tehnologija peterostruko povećava domet u odnosu na uobičajene IR daljinske upravljače.

Srce i duša Progression integriranog pojačala su od ključne važnosti za tehnologiju Dan D’Agostino Master Audio sustava, a uključuju diskretne, balansirane, izravno povezane sklopove udružene sa snažnim izlaznim stupnjem koji isporučuje:

  • 200 W na 8 Ω i
  • 400 W na 4 Ω.

Temelj Progression integriranog pojačala je tradicionalno linijsko pojačalo pogodno za sve analogne izvore osim gramofona.

Ako je oživljavanje vinila već zaokupilo vašu maštu, postoji dodatni modul za fono stupanj za zvučnice s pokretnim kalemom.

Ako u budućnosti dodate gramofon, modul se može dodati naknadno.

Za one slušatelje koji žele uključiti digitalnu reprodukciju u istu jedinicu, dostupan je i opcijski digitalni modul koji dodaje čitav niz mogućnosti. Eliminiranje vanjskih veza, stupnjeva pojačanja i dodatnih komponenti nudi različite zvučne prednosti. Koaksijalni, optički i USB fizički ulazi pridružuju se ethernetu i bežičnoj povezivosti unutar kućne mreže i interneta. Digitalna rezolucija uključuje podršku za datoteke do DSD256 i 24bit / 192K PCM.

U sklopu tehnologija digitalnih modula dostupne su usluge pretplate za streaming servise Tidal, Qobuz, Deezer i Spotify. MQA dekodiranje je standardno za streaming odgovarajuće kodiranih glazbenih datoteka. Prilagođene aplikacije za iOS uređaje omogućuju laku kontrolu glazbenih kolekcija, streaming sadržaja i kontrolu uređaja. Roon Music management dostupan je i kao alternativni program za upravljanje glazbom.

Izvana, Progression integrirano pojačalo čisti je član Dan D’Agostino Master Audio sustava. Za optimalan rad izlaza velike snage i dugoročnu pouzdanost potrebno je pravilno hlađenje.

Progression integrirano pojačalo opremljeno je elegantnim učinkovitim hladnjacima koji podsjećaju na vodeće Relentless Mono pojačalo.

Kao i sve D’Agostino komponente, pojačala ručno izrađuje naše osoblje – ljubitelji glazbe i tehničari u našem pogonu u Cave Creeku, Arizona, SAD.

Završna obrada kućišta je postignuta eloksiranjem u srebrnu ili crnu boju.

 

Maloprodajna cijena: … uskoro …

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest