Dan D’Agostino Momentum lifestyle pojačalo

stu 30, 2015 | D´Agostino, High-end audio

Kotrolirajte svijet glazbe pomoću MLife uređaja Dan D’Agostina. Ultimativno integrirano pojačalo – UMREŽENO!

Bilo je samo pitanje vremena kada će Dan D’Agostino spojiti legendarno Momentum konstrukcijsko remek-djelo s najnaprednijim bežičnim povezivanjem.

Momentum Lifestyle MLife integrirano pojačalo isporučuje uvjerljivih 200 W snage po kanalu uz najbolji mogući zvuk, zahvaljujući korištenju istih, ultra analognih sklopova predpojačala kao i Momentum integrirano pojačalo, tako cijenjeno od audiofilske zajednice.

24-bit/192 kHz digitalno/analogni pretvarač povezan s vrhunskim audio-clockom, što rezultira najmanjim mogućim jitterom clocka, posebno je dizajniran kako bi mogao reproducirati formate najvećih rezolucija, kao na primjer DSD zapise. Veliki LCD predočnik dobiva podatke eternet vezom ili bežičnim putem, komunicira s pametnim telefonima preko AirPlay ili Bluetooth veze. S dodatnim pogodnostima iOS app, MLife donosi snagu, muzikalnost i svijet lossless streaminga bez kompromisa.

Sve to na vašem dlanu, s vašeg pametnog telefona ili tableta, iOS kontrolna aplikacija za MLife prikazuje luksuznu prednju ploču Momentum integriranog pojačala. Ta posebno dizajnirana aplikacija sadrži kalibriranu kontrlu, virtualno podešavanje svih funkcija I omogućuje odabir izvora, faze, balansa i ostalih parametara zvuka, zajedno sa pokazivanjem vaših odabira i svih podataka kao što su slike ovitaka ili informacije o pjesmama, a sve prikazano na LCD predočniku dijagonale 125 mm.

D’Agostino gradi svaku komponentu po standardima koji podižu letvicu drugima, obzirom na preciznost, trajnost i lljepotu.Dijelovi kao npr. transformatori, posebne su konstrukcije i motani po vojnim standardima, a tiskane pločice izrađene su za lemljenje samo “kroz rupu” kako bi se osugrali besprijekorni kontakti i prijenos signala. Kućišta su obrađena po tolerancijama uređaja koji se koriste u znanosti a ne konzumnoj elektronici. A kad promotrimo preciznost spojeva i završnu obradu, D’Agostino se ravna po proizvođačima najfinijih satova svijeta, posebice kad se radi o metalnom kućištu.

MLife je uređaj koji ćemo ponosno ostavljati u nasljedstvo znajući da uistinu definira ono najbolje u reprodukciji glazbe i univerzalnosti.