REVO
REVO radio uređaji

Revo SuperSeries –jesu li među najboljima? Mi mislimo da jesu!

14. kolovoza 2022. | Mutlimedija/Audio Gadget, REVO

Revo je tvrtka specijalizirana za dizajn digitalnih audio uređaja. Godine 2004. osnovali su je David Baxter i Colin Urie, sa sjedištem u malom škotskom gradiću Lanark. Vođeni funkcijom i kvalitetom, Revo proizvodi spajaju najviša načela dizajna s najnovijom digitalnom audio tehnologijom, a svaki je dizajniran da ostavi trajan dojam i izdrži test vremena.

Revo je tvrtka specijalizirana za dizajn digitalnih audio uređaja. Godine 2004. osnovali su je David Baxter i Colin Urie, sa sjedištem u malom škotskom gradiću Lanark. Vođeni funkcijom i kvalitetom, Revo proizvodi spajaju najviša načela dizajna s najnovijom digitalnom audio tehnologijom, a svaki je dizajniran da ostavi trajan dojam i izdrži test vremena.

REVO

Sredinom 2020. njemačka specijalistička tvrtka TELESTAR-DIGITAL GmbH preuzela je robnu marku fokusirajući se na REVO jedinstvenu SuperSeries kolekciju. TELESTAR nastavlja priču o uspjehu brenda održavajući visoke standarde i zahtjeve za održavanje kvalitete, dizajna i upotrebljivosti.

Maleni, ali savršeno oblikovani, posvećeni našem zanatu i ponosno neovisni, Revo uređaji su pioniri u digitalnom radiju i audio streamingu te dobitnici više međunarodnih nagrada uključujući Red Dot i iF nagrade za dizajn proizvoda.

Trenutno je Revo u portfoliju europske NWX grupe koja od 2016. ima u vlasništvu i tvrtku Anthony Gallo Acoustics, poznatog proizvođača vrlo osebujnih zvučnika.

Revo proizvodi se prodaju u više od 20 zemalja diljem svijeta.

REVO radio uređaji

Malo povijesti:

2004. REVO incar

2004.

Revo je osnovan u Lanarku u Škotskoj s namjerom da razvije prvi svjetski dodatni DAB digitalni radio prijamnik. Dizajn i razvojni radovi počinju u ožujku s ambicioznim ciljem lansiranja za Božić

2005. REVO DAB incar

2005.

Revo DAB auto-adapter  lansiran je uz velike pohvale i dobiva prestižnu nagradu Auto Expressa „Automobilski dodatak godine“. “To je briljantno rješenje koje otvara nove mogućnosti za zabavu u automobilu.”

2006. REVO pico

2006.

Punjivi Pico prijenosni DAB radio – Revo prvi radio koji nije za automobile, pušten je na tržište. Nakon trenutačnog planetarnog uspjeha uslijedio je niz različitih Pico modela prije nego što je 2013. godine dizajn povučen s tržišta.

2007. iBLIK RadioStation

2007.

Lansiran je Pico Wi-Fi, naš prvi internetski radio, a ubrzo nakon toga i BLIK RadioStation, prvi kombinirani „hibrid“ DAB i internetskog radija na svijetu. Naš uvijek popularan Pico dizajn osvaja prestižnu nagradu iF Product Design Award.

2008. Red Dot Product Design Award (za Pico)

2008.

Revo dobiva svoju prvu nagradu Red Dot Product Design Award (za Pico), nakon koje slijedi nagrada „Business Excellence Award“ koju dodijeljuje Scottish Enterprise za uspjeh u izvozu. Revo postaje nositelj licence Apple MFi i naši prvi proizvodi se prodaju u Apple trgovinama.

2009. REVO ikon

2009.

Lansiramo Ikon, prvi digitalni radio s više formata sa zaslonom osjetljivim na dodir u boji. Naš kultni stolni radio Heritage osvojio je svjetsku kritiku i publiku prije nego što je osvojio našu treću Red Dot Product Design Award nagradu.

2010. REVO heritage

2010.

Revo lansira AXiS, revolucionarni radio sa zaslonom osjetljivim na dodir koji je dobio izvrsne kritike. Revo ulazi na tržište Azije i Pacifika spektakularnom prezentacijom za medije u Hong Kongu predstavljanjem vrhunskog Heritage deluxe stolnog višeformatnog radija.

2011. RVO AXiS xs

2011.

AXiS osvaja priznanje „Radio Product of the Year“ na dodjeli What Hi-Fi? Sound & Vision Awards u Londonu i postaje dio stalne zbirke u Muzeju Škotske. Revo i časopis Monocle surađuju na radiju M24.

2012. DB What Hifi

2012.

AXiS XS osvaja za Revo svoju drugu uzastopnu titulu „Radio Product of the Year“ na prestižnom What Hi-Fi? Sound & Vision Awards. Višeformatni uspravni radio Revo K2 osvaja petu uzastopnu nagradu Red Dot za dizajn proizvoda. Niz Revo proizvoda kreće u prodaju u MoMA trgovinama u New Yorku i Tokiju.

2013. REVO spotify

2013.

Revo predstavlja svoj hvaljeni SuperConnect hibridni radio, prvi radio koji ima mogućnost Spotify Connect. AXiS XS osvaja i drugu „Best Buy“ nagradu. Nakon gotovo 10 godina, Revo otkriva novi korporativni identitet koji odražava usmjerenost dizajna i inženjeringa robne marke.

2014. SuperConnect - „Radio of the Year“

2014.

SuperConnect je najslavniji radio na svijetu s nizom recenzija od 5 zvjezdica, nagradom Red Dot Product Design, titulom „Radio of the Year“ u Skandinaviji i poželjnom nagradom What Hi-Fi?. Revo nalazi dom u luksuznim hotelima kao što su ACE Hotel LA, Epiphany Palo Alto i American Trade Hotel, Panama.

2015. REVO SuperSystem digitalni glazbeni sustav

2015.

Naš SuperSystem digitalni glazbeni sustav je lansiran i osvaja prestižnu nagradu „Red Dot“ za dizajn proizvoda. Naši radijski uređaji kreću u prodaju u glavnoj trgovini AT&T-a na Aveniji North Michigan u Chicagu i pružaju zvučnu podlogu u 241 sobi u kultnom, nedavno obnovljenom hotelu Chicago Athletic Association u „vjetrovitom gradu“.

2017. REVO - Najbolje na CES-u

2017.

Revo debitira na CES sajmu u Las Vegasu, pretpremijerno prikazuje dva nova modela i osvaja nagradu „Najbolje na CES-u“. Slavimo 10. rođendan časopisa Monocle posebnim obljetničkim izdanjem našeg modela SuperConnect, a tu je i What Hi-Fi? Nagrada broj 7 i 8 za Super System i SuperConnect.

2018. Eames Radio izvorno su osmislili legendarni dizajneri Charles & Ray Eames 1946. godine, ali nikada nije proizveden. Klasik preko noći, nastajao je 74 godine.

2018.

Nakon 2 godine tajnog razvoja, Eames Radio ima svoj debi u Maison & Objet u Parizu. Razvio ga je Revo za švicarski brend namještaja Vitra, a Eames Radio izvorno su osmislili legendarni dizajneri Charles & Ray Eames 1946. godine, ali nikada nije proizveden. Klasik preko noći, nastajao je 74 godine.

2019. Ograničena verzija SuperConnect radija s ručno izrađenim ormarićem od prenamijenjenih letvica hrastovih bačvi

2019.

Revo surađuje s pivovarom Innis & Gunn sa sjedištem u Edinburghu na projektu Ampersand, inicijativi osmišljenoj kako bi se ispričala priča o The Originalu, pivu tvrtke odležanom u bačvama. Revo proizvodi vrlo ograničenu verziju SuperConnect radija s ručno izrađenim ormarićem od prenamijenjenih letvica hrastovih bačvi.

2020. TELESTAR-DIGITAL GmbH preuzima robnu marku

2020.

Novi početak: njemačka specijalistička tvrtka TELESTAR-DIGITAL GmbH preuzima robnu marku i uspješno nastavlja distribuciju REVO SuperSeries proizvoda.

REVO SuperCD

Savršen glazbeni sustav s jednoj kutiji, povezivi radio s više formata, CD, Spotify, Bluetooth, punjenje uređaja i kontrolna aplikacija.

SuperCD kombinira najširi mogući niz funkcionalnosti i kompatibilnost audio formata kako bi stvorio ultimativni glazbeni sustav u jednoj kutiji. Nagrađenim bezvremenskim dobrim izgledom i kvalitetom materijala svoje braće i sestara SuperSeries, SuperCD se sviđa i tradicionalistima i tehnološkim entuzijastima. Pristup desecima tisuća dalekih i bliskih radijskih postaja, reprodukcija CD-a u više formata, gotovo neograničena ponuda audiozapisa sa Spotifyja i visokokvalitetni bežični Bluetooth streaming, sve se može kontrolirati putem posebno dizajnirane aplikacije za iOS ili Android uređaje.

Opremljen je za prijem širokog spektra radijskih standarda uključujući DAB, DAB+, FM s RDS-om i wi-fi internet radio – pružajući pristup preko 36.000 postaja iz cijelog svijeta. U središtu ovog dizajna nalazi se CD reproduktor s okomitim otvorom za umetanje, koji služi sljedbenicima uvijek popularnog fizičkog glazbenog formata. Mrežni audio i WLAN tehnologija omogućuju bežičnu reprodukciju zvuka s vanjskih računala i glazbenih poslužitelja, Bluetooth® s Qualcomm® aptX™ pruža visokokvalitetni streaming s pametnih telefona, tableta itd., a Spotify Connect upotpunjuje sliku otključavanjem preko 30 milijuna pjesama iz Spotify arhive u oblaku.

SuperCD je ručno izrađen korištenjem najfinijih materijala i komponenti, njegovo potpuno drveno kućište s prednjom i stražnjom stranom od anodiziranog aluminija i mekog čelika lijepo nadopunjuje ugrađenu naprednu elektroniku. Detaljan grafički OLED zaslon i upravljanje upravljačkom palicom (joystickom) dodaju dašak modernosti, dok njegovi dvostruki 89 mm BMR* zvučnici isporučuju 40 W digitalnog zvuka koji ispunjava prostoriju bogat basom, jasnoćom i detaljima i širokim zvučnim poljem – zaštitni znak naše SuperSeries kolekcije.

REVO Super CD - Aktivni CD prijemnik (REVO) MPC: 600,00 €
AKCIJA: 499,00 € Kupi

REVO SuperCD

* Za razliku od tradicionalnih klipnih ili ravnih zvučnika, BMRs jedinstveno kombiniraju okomitu i vodoravnu disperziju pomoću vodoravnih načina vibracija. To znači da BMRs može isporučiti mnogo širu zvučnu pozornicu i izvedbu koja doista ispunjava sobu. BMR je modalni zvučnik koji koristi ravnu membranu, gdje se ograničeni broj rezonancija savijanja koristi za proizvodnju srednjetonskih i visokih frekvencija. Membrana je ugrađena u kućište, poput tradicionalnog zvučnika, s glasovnom zavojnicom, okvirom i paukom za proširenje odziva do niskih frekvencija.

REVO SuperConnect

Moderni klasik, ovaj višestruko nagrađivani stolni radio ima DAB/DAB+/FM i internetski radio, Spotify, Bluetooth i upravljanje aplikacijama.

SuperConnect je moderni klasik i vjerojatno najhvaljeniji digitalni radio na svijetu. Krajnji izraz REVO filozofije dizajna i inženjeringa i vrhunac svega što smo naučili u 10 godina nagrađivanog dizajna i razvoja proizvoda. Funkcionalizam se susreće s umijećem i tehnologijom u skladu umreženog radija koji isporučuje više od 36 000 radijskih postaja iz cijelog svijeta i mnoštvo značajki i funkcionalnosti sljedeće generacije.

Iz recenzije:

“Revu ne smeta što je glasnoća pojačana do kraja, on proizvodi impresivno ozbiljan zvuk koji ima i veličinu i autoritet. Nema naznake grubosti ili svjetline, a bas zvuči bogatije i punije od njegovih suparnika. Bez obzira na izvor, Revo zvuči dobro. Nema mnogo radija po ovoj cijeni koji se mogu mjeriti sa SuperConnectom u pogledu dizajna, jednostavnosti korištenja ili kvalitete zvuka.

Napor koji je Revo uložio potpuno se isplatio.
What Hi-Fi?”

REVO SuperConnect

Funkcionalizam susreće umijeće i tehnologiju u audio uređaju sljedeće generacije koji kuca u srcu vašeg glazbenog ekosustava, pružajući zvuk koji god poželite. Radio postaje iz cijelog svijeta, pristup vašoj osobnoj glazbenoj kolekciji ili gotovo neograničenoj ponudi pjesama s vodećih svjetskih streaming servisa, a sve se može kontrolirati putem posebno dizajnirane aplikacije za iOS ili Android uređaje.

SuperConnect je opremljen za prijem širokog spektra radijskih standarda uključujući DAB, DAB+, FM s RDS-om i wi-fi internet radio – s pristupom do preko 36.000 postaja iz cijelog svijeta. Sposobnost SuperConnecta da komunicira s vanjskim uređajima i uslugama je bez premca. Mrežni audio i WLAN tehnologija omogućuju bežičnu reprodukciju zvuka s vanjskih računala i glazbenih poslužitelja, Bluetooth® s Qualcomm® aptX™ pruža CD kvalitetu streaminga s pametnih telefona, tableta itd., a Spotify Connect upotpunjuje mogućnosti otključavanjem preko 30 milijuna pjesama iz Spotify arhive .

Grafički OLED zaslon i upravljanje joystickom dodaju dašak modernosti, dok patentirana audio elektronika i BMR zvučničke jedinice s ravnom membranom isporučuju 15 W digitalnog zvuka s jasnoćom i dubokim, bogatim basom.

REVO SuperConnect

REVO SuperSystem

Predstavljamo kućni glazbeni sustav osmišljen za digitalno doba. What Hi-Fi? časopis ga je proglasio najboljim sve-u-jedan sustavom ispod £1000?

SuperSystem je evolucija klasičnog kućnog stereo uređaja koji je REVO ponovno osmislio za doba digitalne glazbe i bežičnog audio streaminga.

Pažljivo dizajniran da savršeno spoji cijenjene vrijednosti inženjerstva, izrade i integriteta materijala, s potpuno digitalnom tehnologijom sljedeće generacije, vrhunskim akustičnim performansama koje ispunjavaju prostoriju i nagrađivanim industrijskim dizajnom.

“Čini se kao kompletan paket – retro stilizirana vanjština koja prikriva iscrpan popis modernih značajki u sebi i zvučna izvedba koja ne razočarava. Pitamo se “što ne voljeti” o Revo SuperSystemu. Ne nalazite često sve-u-jednom sustav ove kvalitete. Ili onaj koji je tako prikladno nazvan.”

What Hi-Fi?”

REVO SuperSystem - Aktivni prijemnik (REVO) MPC: 682,00 €
AKCIJA: 559,00 € Kupi

REV SuperSystem radio uređaj
REVO SuperSystem radio uređaj

SuperSystem pokriva sve osnove. Radio postaje iz cijelog svijeta, pristup vašoj osobnoj glazbenoj kolekciji ili gotovo neograničenoj ponudi pjesama s vodećih svjetskih streaming servisa, a sve se može kontrolirati aplikacijama za iOS ili Android uređaje.

SuperSystem je opremljen za prijem širokog spektra radijskih standarda uključujući DAB, DAB+, FM s RDS-om i Wi-Fi internet radio – pružajući pristup preko 36.000 postaja iz cijelog svijeta. Ali glazba tu ne prestaje – sposobnost SuperSystema da komunicira s vanjskim uređajima i uslugama je bez premca. Mrežni audio i WLAN tehnologija omogućavaju bežičnu reprodukciju zvuka s vanjskih računala i glazbenih poslužitelja, Bluetooth® s Qualcomm® aptX™ omogućuje streaming CD kvalitete s pametnih telefona/tableta, a Spotify Connect upotpunjuje prijedlog otključavanjem više od 30 milijuna pjesama iz Spotify arhive.

SuperSystem je ručno izrađen korištenjem najfinijih materijala i komponenti, njegovo potpuno drveno kućište s prednjom i stražnjom stranom od anodiziranog aluminija i mekog čelika lijepo nadopunjuje ugrađenu naprednu elektroniku. Detaljan grafički OLED zaslon i upravljanje pomičnom palicom (joystickom) dodaju dašak modernosti, dok njegovi dvostruki 89 mm BMR zvučnici isporučuju 80 W digitalnog zvuka koji ispunjava prostoriju bogatim basom, jasnoćom i detaljima i širokom zvučnom pozornicom.

REVO SuperSignal

Deluxe kompaktni DAB/DAB+/FM digitalni radio s Bluetoothom®, funkcijom alarma i vodećom audio izvedbom u kategoriji.

SuperSignal je načinjen u skladu s funkcionalističkom filozofijom dizajna i beskompromisnog etosa kvalitete koji je postao naš zaštitni znak. Ovaj izvanredni kompaktni digitalni radio idealan je za upotrebu u manjim prostorijama kao što su kuhinja ili radna soba, i savršen je pratilac uz krevet zahvaljujući dvostrukom digitalnom alarmu, odgode dodirom i akustičnoj izvedbi vodećoj u kategoriji.

REVO SuperSignal - Aktivni prijemnik (REVO) MPC: 314,00 €

REVO SuperSignal radio uređaj

SuperSignal je opremljen za prijem DAB/DAB+ emitiranja, kao i tradicionalnog FM-a s RDS-om. Podrška za Bluetooth® također je uključena, što znači da se može koristiti bežični streaming glazbe sa pametnog telefona, tableta ili drugog uređaja koji podržava Bluetooth®, uključujući prijenosna računala – bez potrebe za fizičkim priključkom. Dodatak Qualcomm® aptX™ znači da će, ako ga podržava uređaj za prijenos, strujanje glazbe biti u CD kvaliteti, a ne u nižoj MP3 kvaliteti standardne Bluetooth® veze. SuperSignal uključuje sofisticiranu funkciju budilice, dvostruke alarme, Sleep i Touch-Snooze koji se aktiviraju jednostavnim dodirom aluminijske rešetke radija.

Drveno kućište SuperSignal obloženo je izborom furnira američkog oraha za namještaj ili vrhunske mat boje, dok komponente od anodiziranog aluminija i mekog čelika pružaju umirujući dodir. Detaljan grafički OLED zaslon i upravljanje joystickom dodaju osjećaj suvremenosti, dok patentirana audio elektronika i zvučnici BMR ustroja isporučuju 12 W kvalitetnog digitalnog zvuka s jasnoćom i dubokim bogatim basom.

REVO SuperSignal redio uređaj

REVO SuperConnect Stereo

Naš kultni SuperConnect radio u novoj stereo verziji, s DAB/DAB+/FM i internetskim radiom, Spotifyjem, Bluetoothom i kontrolom aplikacije predstavlja sljedeću generaciju digitalnih radija.

SuperConnect Stereo je stereo verzija jednog od najhvaljenijih digitalnih radija na svijetu. Podiže REVO filozofiju razvoja proizvoda, dizajna, inženjeringa i kulminaciju svega što smo naučili u više od 20 godina nagrađivanog dizajna na višu razinu. SuperConnect Stereo je umreženi radio koji se povezuje s više od 36.000 radijskih postaja iz cijelog svijeta i ima mnoge karakteristike i funkcionalnosti sljedeće generacije.

SuperConnect Stereo pruža vam nenadmašnu kvalitetu hardvera i zvuka u kombinaciji s najboljim sirovinama izrađenim u bezvremenskom klasičnom dizajnu u stilu Bauhausa. Radio postaje iz cijeloga svijeta, pristup vašoj osobnoj glazbenoj kolekciji ili gotovo neograničenoj ponudi pjesama s vodećih svjetskih servisa za strujanje glazbe, a sve se može kontrolirati putem posebno dizajnirane aplikacije za iOS ili Android uređaje.

REVO SuperConect Stereo radio uređaj

Opremljen za prijem širokog spektra radijskih standarda uključujući DAB, DAB+, FM s RDS-om i Wi-Fi internet radio. Sposobnost komuniciranja s vanjskim uređajima i uslugama je bez premca a mrežni audio i WLAN tehnologija omogućuju bežičnu reprodukciju zvuka s vanjskih računala i glazbenih poslužitelja. Bluetooth® tehnologija omogućuje strujanje CD kvalitete s pametnih telefona, tableta itd., a pristup platformama za streaming kao što su Spotify Connect, Amazon Music i Deezer upotpunjuje ponudu otključavanjem milijuna pjesama iz odgovarajućih arhiva.

Grafički OLED zaslon i upravljanje joystickom dodaju dašak modernosti, dok patentirana audio elektronika i tehnologija zvučnika s BMR ravnom membranom isporučuju 30 W čistog digitalnog stereo zvuka s jasnoćom i dubokim, bogatim basom.

REVO SuperConect Stereo radio uređaj

REVO S1 Audio Table

Zgodan proizvod za podršku SuperSeries modelima

Suradnja između Reva i studija za dizajn proizvoda ByAlex, S1 Audio Table posebno je dizajnirana da nadopuni našu ponudu SuperSeries proizvoda, pružajući zgodnu podršku, optimiziranu za najbolje moguće audio performanse.

S1 Audio Table ima jedinstvenu kuku za slušalice smještenu ispod ploče stola, pružajući prikladno mjesto za pohranu slušalica kada se ne koriste. Ako želite, kuka za slušalice ne mora biti pričvršćena. Stol se isporučuje s izborom nožica od filca ili šiljaka za tvrde i mekane podove.

Proizveden u EU i izrađen od punog drveta, audio stolić S1 isporučuje se ravno zapakiran radi lakšeg samostalnog sastavljanja, a dostupan je u izboru boja od orahovine ili crnog hrasta.

REVO S1-Table

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

MULTIMEDIJA/AUDIO GADGETI ČLANCI: