Klipsch Three Plus, One Plus
Klipsch Three Plus, One Plus

Klipsch One Plus, Three Plus – jako slično a jako posebno

09. prosinca 2023. | Audio/video sistemi, Klipsch

Promišljeno dizajnirano s dodirom luksuza

Uključujući luksuzne materijale kao što je furnir od pravog drva, taktilne prekidače i gumbe, ovi stolni zvučnici inspirirani naslijeđem spajaju akustiku i pojavnost klasičnog dizajna Paula W. Klipscha s najnovijim tehnologijama dostupnima danas.

Promišljeno dizajnirano s dodirom luksuza

Uključujući luksuzne materijale kao što je furnir od pravog drva, taktilne prekidače i gumbe, ovi stolni zvučnici inspirirani naslijeđem spajaju akustiku i pojavnost klasičnog dizajna Paula W. Klipscha s najnovijim tehnologijama dostupnima danas. 

Klipsch One Plus, Three Plus

jako slično a jako posebno

 

Promišljeno dizajnirano s dodirom luksuza

Uključujući luksuzne materijale kao što je furnir od pravog drva, taktilne prekidače i gumbe, ovaj stolni zvučnik inspiriran naslijeđem spaja akustiku i pojavnost klasičnog dizajna Paula W. Klipscha s najnovijim tehnologijama dostupnim danas.

Oba uređaja slične su konstrukcije i izrađeni su od istih materijala. Razlikuju se u veličini, snazi i još nekih svojstvima.

The Three Plus - The One plus
Klispch The One Plus
Klispch The One Plus

Veliki zvuk, mali otisak

Neka vas njegova veličina ne zavara – One Plus je moćan 2.1 stereo sustav s dva pojačala za audiofilsku rezoluciju i profesionalno ugođen od strane akustičara Klipscha za pružanje kristalno čiste izvedbe s odličnim basom. S dva 57 mm zvučnika punog raspona i 114 mm niskotoncem dugog hoda, bit ćete iznenađeni kvalitetom zvuka koja dolazi iz tako malog pakiranja.

Three Plus je moćan 2.1 stereo sustav sa dva zvučnika punog raspona od 57 mm i niskotonskim zvučnikom od 133 mm dugog hoda bit ćete iznenađeni veličinom prostora koji zvučnik može pokriti kvalitetnom reprodukcijom.

Klipsch Three Plus

Najnovija Bluetooth® tehnologija

S lakoćom prenosite svoj omiljeni popis za reprodukciju ili podcast putem Bluetooth® 5.3 bežične tehnologije. Uparivanje je jednostavno: samo pritisnite i držite tipku izvora na The One/Three Plus i odaberite uređaj na svom pametnom telefonu ili tabletu. Pamti do 8 uređaja odjednom kako bi cijela kuća mogla uživati pritiskom na gumb.

Aplikacija Klipsch Connect

Preuzmite aplikaciju Klipsch Connect iz svojeg app stora za brze i jednostavne mogućnosti postavljanja. Pritiskom na nekoliko gumba možete upravljati svojim uređajem putem pametnog telefona ili tableta, prilagoditi postavke EQ-a, spremiti svoje omiljene unaprijed memorirane postavke i pristupiti budućim ažuriranjima firmvera.

USB-C za vrhunsku povezanost

Povežite svoje omiljene uređaje putem USB-C za reprodukciju i obrnuto punjenje. Također je sposoban napajati WiiM Mini kako bi omogućio funkciju streaminga unutar mreže.

Klipsch Three Plus

Dizajnirano da odgovara vašem životnom stilu

Podcasting u kuhinji? Jamming’ u garaži? Trebate umirujuće zvukove za svog mališana u dječjoj sobi? One/Three Plus su dovoljno maleni da ih se može postaviti gotovo bilo gdje, a moderan dizajn nadopunjuje svaki dekor.

Samo THREE PLUS – Digitalni ulaz i fono pretpojačalo

Klipsch Three Plus dodatno ima digitalni ulaz za dekodiranje i reprodukciju zvuka visoke razlučivosti od 24 bita/96 kHz.

Zahvaljujući uključenim Phono/RCA priključcima, svoj Three Plus možete jednostavno povezati s gramofonom i vrtjeti svoje omiljene ploče.

Klipsch The One Plus

Klipsch The Three Plus

Klipsch The Three Plus Bluetooth zvučnik (Klipsch) MPC: 399,00 €

Klipsch The One Plus

Klipsch The One Plus Bluetooth zvučnik (Klipsch) MPC: 299,00 €

klispch The Three Plus black
klispch The One Plus walnut

THE THREE PLUS

THE ONE PLUS

NAJVEĆI ZVUČNI PRITISAK 106dB 103dB
VISOKOTONSKI ZVUČNICI 2 x 57.15 mm punog opsega 2 x 57.15 mm punog opsega
SUBWOOFER
  • 133.4 mm niskotonac dugog hoda
  • 2 x 133.4 mm nasuprotna pasivna radijatora
  • 114.3 mm niskotonac
  • 2 x 114.3 mm nasuprotna pasivna radijatora
TIP KUĆIŠTA Bass Reflex Bass Reflex
SNAGA 120 W 60 W
FREKVENTNI ODZIV 45 Hz – 20 kHz 55 Hz – 20 kHz
ULAZI Bluetooth® 5.3, RCA (fono pertpojačalo), USB-C, Optički Bluetooth® 5.3, 3.5mm Miniplug (Analogni), USB-C
DIMENZIJE (ŠVD) 35.5 x 21.3 x 17.8 cm 31.8 x 15.5 x 15.2 cm
MASA 4.8 kg 3.6 kg
ZAVRŠNA OBRADA Orah, mat crna
PRIBOR Napajački kabel
Orah, mat crna
PRIBOR Napajački kabel Napajački kabel

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!