KLIPSCH SLUŠALICE

Sve Klipsch slušalice osiguravaju nevjerojatno uživanje u slušanju – najbolje pristaju, najbolje rade i samo ih Klipsch ima.

Ako je kontrola ono što vam treba, bilo da se radi o Android™, iPhone®, Blackberry®, Windows® smartphone, Bluetooth slušalicama, bežičnim slušalicama, u našoj ponudi sigurno imamo nešto za vas.

Klipsch slušalice su nadmoćnije od konkurentskih – nedostižne udobnosti, izolacije od buke, glazbene preciznosti i basa.
U srcu svakog Klipsch proizvoda kuca srce 60-godišnjeg audio iskustva.

ON-EAR SLUŠALICE (klasične slušalice)

Klipsch klasične slušalice donose koncert u vaše uši. Idealna su kombinacija kvalitete zvuka, udobnosti i prenosivosti.

Oslobodite se pozadinske buke i smetnji i poslušaje glazbu onako kako to treba – s Klipsch Reference – najudobnijim, najbolje zvučećim slušalicama ikad.

U grupi klasičnih slušalica možete birati slušalice unutar dvije podgrupe:

  • Slušalice za igrače računalnih igara (Gaming): KG-300, KG-200, KG-100
  • Reference On-Ear, R6i On-Ear, R6 On-Ear
Klipsch Reference R6

Klipsch KG-300

IN-EAR SLUŠALICE (slušalice za u uho)

Oblik naših slušalica za u uho je ovalan, za razliku od okruglog oblika drugih. Patentirani oblik umetka za uho Klipsch slušalica prirodno ispunjavaju ušni kanal i nudi vrhunsku izolaciju od buke i istu takvu reprodukciju.

Klipsch Neckband slušalice savršenog su dizajna s bežičnom tehnologijom bez ikakvih smetnji. Konstruirane su primjenom nagrađivane akustike, uključuju bateriju koja traje 18 sati, a dodani su umjetnički izrađeni detalji od bakra, ukrasnih prošiva, i crno kromiranih detalja. Ove slušalice izgledaju kao što i rade – savršeno!

In-ear slušalice nude se u tri grupe:

  • AS-5i All-Sport, AW.4i All-Weather
  • X20i, X12i, XR8i, X6i, R6i, R6m, R6, R6 Bluetooth slušalice
  • Neckband slušalice

Obzirom da svaki čovjek ima različite slušne kanale, Klipsch slušalice opremljene su 4 para različitih, perivih silikonskih ušnih umetaka, tako da svaki korisnik može pronaći par za sebe. Možete birati između pet veličina: male, srednje. velike, male s dvostrukom prirubnicom i velike s dvostrukom prirubnicom.

AS-5i

Klipsch R6

Klipsch R6 Bluetooth
Klipsch R6m

Klipsch R6 Neckband

Klipsch XR-8i