HiFi Rose RS250 – streamer i RSA780 – namjenski CD transport

10. lipnja 2021. | Audio/video sistemi, HiFi Rose

HiFi Rose RS250 – streamer/mrežni reproduktor koji smo željno čekali u kombinaciji sa RSA780 – namjenskim CD transportom

HiFi Rose RS250 – streamer/mrežni reproduktor koji smo željno čekali u kombinaciji sa RSA780 – namjenskim CD transportom

HiFi Rose RS250 – streamer/mrežni reproduktor koji smo željno čekali

RS250 je model za audiofile s DAC-om visokih performansi i linearnim napajanjem iz RS201A, koji je osvojio potrošače svojim novim dizajnom. Široki LCD zaslon osjetljiv na dodir pruža novo iskustvo i dodaje savršenstvo onima koji traže jednostavnost.

Skladan dizajn visokokvalitetnog aluminijskog kućišta naglašava isti oblik kao i prethodni modeli, a privlačan zaslon osjetljiv na dodir sa širokim kutom gledanja postavljen na prednjoj strani čini vašu slušaonicu još atraktivnijom.

Okruglo dugme za uključivanje i podešavanje glasnoće doprinosi prepoznatljivosti ROSE delikatne elegancije i dizajna.

Čisti zvuk – HiFi Rose RS250 streamer

Vrhunski jednostruki stereo DAC

Ugrađeni vrhunski ESS DAC (ES9038 Q2M) zaslužan je za nizak šum, mala izobličenja, visoku rezoluciju i veliku analognu gustoću zvuka koji nastaje zaštićenim procesiranjem, a podržava PCM 32bit/768KHz i Native DSD512 (22.5792Mhz). 

Ostvarivanje analogne akustičke osjetljivosti

Inženjeri akustike i audio majstori s 30 godina iskustva podešavaju uređaj kako bi pružio dojam izvorne snimke i namjeru visokokvalitetnog zvuka. Jasno izražava čitav raspon, od veličanstvenog i bogatog basa do nježnih i elegantnih visokih tonova.

Primjenjeni dizajn linearnog napajačkog sklopa

Vrhunsko linearno napajanje pruža pouzdanu snagu centralnom procesoru i audio sklopovima. Koristi se puni linearni oklopljeni napajački sklop, a šum koji bi se mogao prenijeti u osjetljivi DAC blokira se u cilju postizanja najbolje moguće reprodukcije zvuka.

Integralno kućište obrađeno glodanjem aluminija

Aluminij visoke čistoće obrađen je u jedinstveno kućište kako bi se povećala termalna efikasnost. Na taj način smanjen je montažni prostor i time količina vibracija koje bi mogle utjecati na degradaciju zvuka. Stoga je reproducirani zvuk dubok, prozračan, uz savršeni osjećaj za prostor.

MQA certifikacija

MQA je jedina tehnologija koja omogućuje nesmetano strujanje (streaming) izvornog zvuka identičnog masteru. Uređaj podržava vrhunski MQA Full Decoder, tako da možete reproducirati zvuk u kvaliteti studijske master snimke.

Mogućnost reprodukcije Ultra HD 4K video sadržaja

Na velikom zaslonu koji RS250 ima, možete uživati u video datotekama s uređaja za pohranu ili u streaming medijima s ROSE Tube / Tidal / Bugs putem HDMI veze u Ultra HD 4K kvaliteti.

S ovim je uređajem moguće osjetiti živu izvedbu opere kod kuće

Široki (224 mm dijagonale) zaslon osjetljiv na dodir omogućuje intuitivno i prikladno sučelje kroz IPS dodirni panel širokog kuta gledanja. Prednji zaslon prikazuje informacije o albumu u visokoj razlučivosti, a može reproducirati video pri 60 FPS.

ROSE Connect aplikacija

Korisnici mogu bežično reproducirati svu glazbu i videozapise lokalno i na mreži putem namjenske aplikacije koja podržava razne platforme.

Bluetooth daljinski upravljač

Olakšano upravljanje uređajem pomoću namjenskog Bluetooth daljinskog upravljača.

Inovativni ROSE OS sustav

Hi-Fi ROSE patentirani operativni sustav pruža inovativno okruženje za slušanje.

Osim reprodukcije i streaminga visokokvalitetne glazbe, nudi niz mogućnosti, uključujući reprodukciju 4K video zapisa visoke razlučivosti, YouTube orijentirano slušanje glazbe, podcastove, razne radio emisije širom svijeta, reprodukciju i kopiranje CD-a.

Možete reproducirati glazbu i video datoteke s lokalnih medija za pohranu (USB / SSD).

Možete reproducirati glazbu kategoriziranu prema nedavno slušanim zapisima, albumima, izvođačima, žanrovima, skladateljima i pjesmama. Uživajte u streamingu glazbe i video zapisima s jedinstvenim značajkama tvrtke Tidal. Podržava MQA Full Decoder, tako da možete uživati u glazbi visoke rezolucije.

Udovoljava svim zahtjevima Roon Labs protokolima kako bi zadovoljio Roon Ready certifikat, potpuno kompatibilan s Roon Core, tako da možete uživati u zvuku visoke vjernosti na svom ROSE uređaju koristeći prednosti moćnih mogućnosti upravljanja zvukom tvrtke Roon.

Reprodukcija zvuka s diskova i kopiranje moguće je spajanjem namjenskog CD pogona (RSA780) USB priključkom. Izdvojenu glazbu možete spremiti na SSD ili USB.

Možete slušati preko 9.900 internetskih radio postaja širom svijeta. Registrirajte se i slušajte kanal kako želite. Također podržava podcast kanale koje pruža iTunes. Na ROSE Store možete lako ažurirati razne usluge operativnog sustava ROSE na najnoviju verziju.

Spotify Connect omogućuje vam mrežnu reprodukciju i bežično upravljanje glazbom/video/podcast Spotify servisom ROSE OS sustavom i uživatnje u raznovrsnoj glazbi s hi-fi kvalitetom zvuka. Uživajte u streamingu glazbe s raznim funkcijama Qobuza.

Podrška za zvuk visoke razlučivosti (24 bit / 192 kHz) znači da možete uživati u glazbi vrhunske kvalitete. Aplikacija Rose-Tube posebna je po tome što 4K YouTube sadržaj reproducira bez reklama.

Visokorazlučivi audio

Hi-Fi ROSE službeno je certificiran kao „High-Resolution Audio“ s licencom JAS (Japan Audio Society).

Povezuje sve

Dostupne su razne žične i bežične veze tako da možete uživati u neometanom strujanju (streaming) putem mreže. Podržava Airplay i DLNA funkcije. Također, uređaj možete povezati sa pametnim telefonom, računalom ili tablet računalom putem WiFi / Giga Ethernet / Bluetooth komunikacije.

Prepoznavanje velikih medijskih pohrana

Dizajniran je kako bi omogućio povezivanje dovoljnog prostora za pohranu s obzirom na veličinu visokokvalitetnih glazbenih zapisa. Može prepoznati do 4TB SSD i 10TB vanjskog HDD-a, a podržava vezu s NAS-om. Iskusite slušanje visokokvalitetne glazbe bez brige o prostoru za pohranu.

Opremljen različitim ulazno-izlaznim priključcima visokih performansi, RS250 se može povezati s većinom postojećih audio/video uređaja.

HiFi Rose RSA780 – namjenski CD transport

Rose CD transport odličan je izbor za ljubitelje kompakt diskova jer je dizajniran s izvrsnom izolacijom od vibracija koja smanjuje šumove. Masa je idealnih 900 g, što dodatno uklanja vibriranje. USB-B priključak osigurava bolje učitavanje podataka od USB A-B kabela namijenjenog samo za audio. U strukturu kućišta ugrađeni su elementi koji dodatno upijaju vibracije za vrijeme okretanja diska. CD transport i namjenski urađaj s kojim se povezuje kompletno su električki odvojeni, tako da se preko USB sučelja prenosi čista glazba bez šumova.

Uz reprodukciju, značajna je i funkcija kopiranja sadržaja koja se uz pomoć ekskluzivne ROSE OS aplikacije pokrene samo jednim dodirom. Spremite sadržaj svoje CD kolekcije na razne uređaje za pohranu s intuitivnim korisničkim sučeljem i jednostavnim radom. Korisničko sučelje pokazuje omote albuma i razne informacije, a moguće je i uređivanje. Glazbu možete spremati u formatima FLAC, FLAC (kompresija) i WAV.  

Za povezivanje CD transporta RSA780 s drugi uređajima namijenjen je RSA705 kabel koji se prodaje posebno.

Specifikacije:

  • Priključak: USB-B, na stražnjoj strani
  • Napajanje: 5V, 1,5 A
  • Dimenzije (ŠDV): 152 x 152 x 25 mm
  • Masa: 0,9 Kg

HiFi Rose RSA780 – namjenski CD transport (HiFi Rose) MPC: 419,00 €

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!