HiFi Rose RS250A
HiFi Rose RS250A

HiFi Rose RS250A mrežni streamer – poboljšanje za budućnost

10. ožujka 2023. | Audio/video sistemi, HiFi Rose

HiFi Rose RS250 mrežni streamer stiže u inačici RS250A s poboljšanjima, novim unutarnjim dijelovima koji obećavaju bolju kvalitetu zvuka, kao i novom crnom završnom obradom. Dakle, nov je iznutra i izvana.

HiFi Rose RS250 mrežni streamer stiže u inačici RS250A s poboljšanjima, novim unutarnjim dijelovima koji obećavaju bolju kvalitetu zvuka, kao i novom crnom završnom obradom. Dakle, nov je iznutra i izvana.

HiFi Rose RS250A mrežni streamer – poboljšanje za budućnost

HiFi Rose RS250 mrežni streamer stiže u inačici RS250A s poboljšanjima, novim unutarnjim dijelovima koji obećavaju bolju kvalitetu zvuka, kao i novom crnom završnom obradom. Dakle, nov je iznutra i izvana.

Najznačajnije promjene su iznutra gdje je smještena nova digitalna sekcija i izlazni stupanj, uključujući nadogradnju na ES9028 PRO DAC čip – to omogućuje RS250A da podržava glazbene formate do PCM 32 bita / 768kHz i Native DSD512 (22.5792MHz) i pruža najbolje od širokog pojasa, razdvajanja i jasnoće zvuka.

Ali to nije sve! Tehnologija diskretnog op-pojačala tvrtke HiFi Rose udružuje se s drugim vrhunskim tehnologijama i materijalima (kao što je puni linearni strujni krug), što rezultira zvukom koji korejska tvrtka opisuje kao “reprodukcija puna karaktera i značajne koristi od vrlo niske buke i izobličenja”.

Široki LCD i multi-touch zaslon i skladan dizajn visokokvalitetnog aluminijskog kućišta koje naglašava isti rub kao i prethodnik proizvod čine da se vaš glazbeni prostor još više ističe.

Rotacijski prekidači za uključivanje i glasnoću rotacijskog tipa slijede vizualni učinak i praktičnost elegantnu jednostavnost i delikatnost robne marke.

HiFi Rose RS250A mrežni streamer - poboljšanje za budućnost

HiFi Rose RS250A mrežni streamer (HiFi Rose) MPC: 2.599,00 €

HiFi Rose RS250A mrezni streamer crni
HiFi Rose RS250A mrezni streamer ulazi i izlazi

Realizacija analogne akustičke osjetljivosti

Inženjeri akustike i audio majstori s 30 godina iskustva ugađaju uređaj da isporuči zvuk izvornog dojma. Jasno izražava cijeli raspon, od veličanstvenog i bogatog basa do delikatnih i elegantnih visokih tonova.

Primijena linearnog dizajna strujnog kruga

Linearno napajanje osigurava čistu i pouzdanu energiju centralnom procesoru i izlaznim audio sklopovima. Primijenjeno je potpuno linearno napajanje i zaštita, a šum koji se može prenijeti na osjetljivi DAC blokiran je za najbolju moguću reprodukciju zvuka.

Integrirano aluminijsko kućište obrađeno rezanjem

Aluminij visoke čistoće obrađuje se kao sastavna jedinica kako bi se maksimizirala toplinska učinkovitost, a minimiziranjem područja sastavljanja znatno se smanjuju vibracije koje mogu utjecati na kvalitetu zvuka, stvarajući dubok i idealan osjećaj prostora.

HiFi Rose RS250A mrezni streamer MQA

MQA certificiran

MQA je jedina tehnologija koja može besprijekorno strujati (streaming) izvorni glavni zvuk u malom kapacitetu. Uređaj podržava značajku punog MQA dekodiranja najviše razine, tako da možete reproducirati kvalitetan zvuk s karakteristikama studijskog masteringa.

Moguća reprodukcija Ultra HD 4K videa

Možete uživati u video datotekama s uređaja za pohranu ili streaming medija iz ROSE Tube / Tidal / Bugs putem HDMI veze u Ultra HD 4K kvaliteti na velikom zaslonu i osjetiti živi dojam opere kod kuće.

Bolja kontrola širokog zaslon osjetljivog na dodir od 8,8 inča

Omogućuje intuitivno i praktično sučelje kroz IPS multi-touch panel visoke rezolucije sa širokim kutom gledanja. Prednji zaslon prikazuje informacije o albumu visoke razlučivosti i može reproducirati video pri 60 FPS.

HiFi Rose RS250A mrezni streamer 4K

Aplikacija ROSE Connect

Korisnici mogu bežično reproducirati svu glazbu i video zapise lokalno i na mreži putem namjenske aplikacije koja podržava razne platforme, a kontrolu uređaja obavljati i namjenskim Bluetooth daljinskim upravljačem.

Inovativni ROSE OS sustav

Vlastiti operativni sustav Hi-Fi ROSE pruža inovativno okruženje za slušanje.

Osim reprodukcije i strujanja glazbe ultra visoke kvalitete, nudi niz usluga uključujući reprodukciju 4K videa visoke razlučivosti, slušanje glazbe orijentirano na YouTubeu, Pod castove, razne radijske emisije diljem svijeta, reprodukciju i kopiranje CD-a.

HiFi Rose RS250A mrezni streamer aplikacija

Rose Audio Engine

HiFi ROSE može isporučiti čiste audio podatke DAC-u bez gubitka pomoću zaštićenog, originalnog procesiranja signala RoseAudioServer, koji je razvio ROSE, i ostvariti naprednu audio uslugu visoke vjernosti korištenjem različitih tehnologija obrade signala.

Audio visoke rezolucije

Hi-Fi ROSE je službeno certificiran kao “High-Resolution Audio” licenciran od strane JAS (Japan Audio Society).

Povežite bilo što – dostupne su razne žične i bežične veze

Možete uživati u besprijekornom strujanju (streamingu) kroz mrežu. Podržava Airplay i DLNA funkcije. Također, možete spojiti uređaj na pametni telefon, računalo ili tablet računalo putem WiFi / Giga Ethernet / Bluetooth komunikacije.

Dostupna veza s velikim bibliotekama medija

Dizajniran je kako bi omogućio dovoljno prostora za pohranu pri povezivanju s obzirom na veličinu zapisa visokokvalitetne glazbe. Može prepoznati do 4TB SSD i 10TB vanjski HDD, te podržava povezivanje s NAS-om. Iskusite slušanje visokokvalitetne glazbe bez brige o prostoru za pohranu.

Opremljen različitim ulaznim i izlaznim priključcima, RS250A upotpunjuje ultimativno povezivanje i kompatibilan je s više uređaja.

Uz vrhunski streaming slike i zvuka, ovaj univerzalni, potpuno novi uređaj osigurava bezbrižnost u rukovanju i spremnost za buduće tehnologije.

inovativni sistem
HiFi Rose RS250A mrezni streamer specifikacije
HiFi Rose RS250A mrezni streamer znacajke

HiFi Rose RS250A mrežni streamer (HiFi Rose) MPC: 2.599,00 €

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!