Glazbeni i sustavi kućnog kina najboljih proizvođača samo za Vaš dom

Posljednje vijesti iz rubrike custom install

Audiocinema Art – PAMETAN DOM

Automatizacija i sustavi kućne zabave visoke vrijednosti, uključivo ultra HD projektore, skrivene zvučnike, multi-room audio i kućno kino. Javite nam se i mi ćemo Vas posjetiti u Vašem dom i obaviti konzultacije bez obaveza.
Bez obzira zanima li Vas streaming filmski sustav, bežična glazba, inteligentno upravljanje rasvjetom ili najbolji ultra HD projektori profesionalno montirani, nevidljivo povezani u bežični sustav višekanalnog kućnog kina, Audiocinema Art će postaviti sve, bez problema i nereda. Kompletna, čista instalacija do završnog rezultata bez vidljivih kabela ili žica.

JE LI MOJ DOM POGODAN?

Audiocinema Art može vam predložiti i realizirati postavljanje sustava koji će više nego odgovarati Vašim potrebama. Naš uobičajni postupak je postaviti TV ravnog ekrana na zid, ali na način da se stopi s okolinom i bez vidljivih kabela ili žica. Želite li uživati u kućnom kinu, možemo dodati standardne ili bežične zvučničke sustave u kojima će uživati svi ukućani. Nije važno živite li u stanu, višekatnoj kući ili dvorcu; mi ćemo složiti sustav koji će vas zabavljati mnogo godina.

A CIJENE?

Nijedan posao nije premali da bi obeshrabrio ekipu Audiocinema Arta. Odaberite neki od sjajnih novih Ultra HD TV uređaja ili HD projektora, mi ćemo ih diskretno postaviti na zid ili strop skrivenim kabelima i satelitskim kutijama i skromnim zvučničkim sustavom prikladno smještenim na pozicije s kojih mogu pružiti najveći učinak bez dominacije prostorom. Uz današnju kakvoću uređaja, možete uživati u odličnim rezultatima za ne prevelik novac. Jednom, kad saznamo vaše želje i potrebe, možemo Vam iznijeti više ideja koliko bi stajao takav sustav.

PITANJE JE KADA?

Idealno, ako obnavljate ili preuređujete, to je pravo vrijeme za razgovor i dogovor jer će se instalacije položiti i uređaji ugradit s najmanje nereda i stresa, sve u okviru tekućih poslova – želite li jednostavniji sustav, možemo ga instalirati za jedan dan.

HOĆE LI BITI JEDNOSTAVNO ZA RUKOVANJE?

Zaboravite pad daljinskog upravljača iza sofe, jer se većina današnjih sustava kontrollira pametnim telefonima ili tabletima i čini život jednostavnijim. Nazovite nas radi dogovora – bez obaveza

KUĆNA AUTOMATIZACIJA

Pametan dom nije više znanstvena fantastika, možete imati cijenom pristupačan, profinjen i inteligentan sustav koji objedinjuje A/V, rasvjetu i sigurnost, kontroliranu putem pametnog telefona ili tableta.

Dobro, možda ne želite hladnjak koji naručuje mlijeko kad je zaliha pri kraju (što je sasvim moguće), već razinu automatskog povezivanja sigurnosti, rasvejete, glazbe i kućnog kina kontroliranog telefonom ili tabletom i sve to uz jamstvo da su sustavi ekološki prihvatljivi koliko to mogu biti.

TEHNOLOGIJA PAMETNOG DOMA

Pametne kuće koriste visoko sofisticirane automatske sustave za pojednostavljivanje korištenja kućne zabave, rasvjete, kontrole temperature, sigurnosti, rukovanja sustavvima prozora i vrata i podosta dodatnih funkcija. Iako je Audiocinema Art specijaliziran u distribuciji i postavljanju A/V i sustava kućne zabave, jednako nas veseli osmisliti, nabaviti i ugraditi različite automatske sustave u Vaš dom.

GLAZBA U VIŠE PROSTORIJA

Jedna od naših najpopularnijih instalacija je sustav koj osigurava vrhunsku reprodukciju glazbe u više prostorija. Pažljiva ugradnja, nevidljive žice i kabeli, multi-room sustav će omogućiti uživanje u glazbi u svakoj prostoriji u koju ste ugradili zvučnike, uz mogućnost slušanja različitih izvora u različitim prostorijama – streamning, internet radio, CD ili glazbu s vašeg osobnog servera.

I FILMOVI!!

Uskoro će fleksibilnost i dopunjivost sustava lako dovesti do mogućnosti uživanja u filmovima, kako obećavaju najavljeni Ultra HD servisi kao BT Ultra HD, kao i nadolazeći novi standardi koji će omogućiti uživanje u filmovima u različitim prostorijama, objedinjujući vama zanimljive izvore – kao na pr. satelitsku TV, video igre i slično…

URADI SAM?

Danas su sustavi za multi-room instalaciju izuzetno kompleksni i naizgled jednostavne integracija mogu u realizaciji biti komplicirane. Uvijek pomaže razmisliti i unaprijed planirati instalaciju, jer na taj način osiguravamo maksimalnu efikasnost uz minimalne poremećaje svakodnevice. Ako obnavljate, renovirate kuću, to je najbolji trenutak da nas kontaktirate i mi ćemo, u suradnji s vašim arhitektom, električarom, majstorima osigurati da se sustav integrira na najbrži, načišći i najdiskretniji način.

BEŽIČNO

Govorimo o wi-fi, ne o staromodnom radio programu koji je transformiran u kompleksni zabavni sustav, ali mnogo fleksibilniji i lakši za uklapanje u kućni centar zabave. Ljepota i jednostavnost wi-fi povezivanja omogućuje slušanje glazbe u svakoj prostoriji uz minimum smetnji i bez potrebe bušenja zidova i razvlačenja priključnih kabela i žica.

Srce svakog wi-fi kućnog sustava je router, koji često, na žalost, nije na visini zadatka koji se pred njega postavlja, pa je naša preporuka prvo zamijeniti router najkvalitetnijim mogućim prije bilo kakvog drugog zahvata. Naravno, to možete učiniti i sami, ali rezultat će biti trajniji, robustniji i kvalitetniji ako posao povjerite profesionalcima.

 

KOJI SU ZVUČNICI NAJBOLJI ZA MENE

Postoji mnoštvo bežičnih zvučnika i sustava, nek manje a neki više prilagođeni potrebama. Svi se relativno jednostavnopodešavaju u multi-room sustav ili surround sound sustav kako bi popratili mogućnosti televizora. Ali vaše osobne želje i potrebe i ograničenja vašeg doma mogu biti putokaz ka nekim novim rješenjima. To je razlog što nudimo posjetu naših ljudi vašem domu bez obaveza, kako bismo, u dogovoru s vama, odredili najbolje opcije.

SERVISI ZA GLAZBU I FILMOVE

Naši stručnjaci neće vas samo savjetovati o sustavu koji vam najviše odgovara, već će vam pomoći u odabiru načina pristupa arhivi vaših filmova i glazbe. To su igre bez granica jer glazbeni zapisi visoke razlučivosti i ultra HD filmovi postaju dostupniji i cijenom prihvatljiviji. Kućni serveri su dobar način za arhiviranje audio/video materijala, ali u poplavi takvih uređaja možemo vam pomoći u odabiru najoptimalnijih. Ili možda želite koristiti usluge nekih od glazbeno-filmskih servisa, kojih je sve više a nude sve raznolikije i kvalitetnije sadržaje.

ŽIČNO ILI BEŽIČNO?


Bežično povezivanje sjajna je stvar ali, za najveću kakvoću teško je nadmašiti povezivanje kabelima čak i kad trebamo bušiti rupe u zidovima da bismo ih proveli u željenim pravcima. Naravno, sustav povezan žicama skuplji je i kompeksniji za ugradnju, ali ako vam je kakvoće važnija od praktičnosti, žice su razumna opcija. Treba imati na umu olakotnu okolnost, a to je da se kabeli provlače samo jednom i da su nakon toga skriveni u zidovima ili ispod poda.

ULTRA HD STANDARD

Do nedavno, projektori su bili rijetki i skupi, dok se danas može uživati u filmovima i TV programima koristeći pristupačne, elegantne projektore, i to na ekranima dijagonale 2,5 ili više metara. Dinamika pojave novih TV tehnologija iznjedrila je mnogo dodataka i nevjerojatnu razinu kakvoće slike.

Današnji tanki, veliki, atraktivni zasloni učvršćeni na zidove, imaju bogat kontrast, široki kut gledanja, OLED tehnologiju (Organic Light Emitting diode). Tehnologija visokog dinamičkog opsega (HDR) zaslužna je za dosad neviđeno zasićenje boja, mnogo dinamičnije, vibrantnije i prirodnije slike no dosad.

NAJBOLJE ROBNE MARKE?


Iskreno, danas se proizvode vrlo kvalitetni TV prijamnici, projektori i zasloni i teško je u tako velikoj ponudi odabrati najbolje. Mi vam, zajedno s našim provjerenim partnerima, možemo pomoći u odabiru primjerenih uređaja naboljeg odnosa cijena/kvaliteta i ugradnji cijelog sustava kućne zabave. Bez obzira radi li se o UHD SIM projektorima, nevjerojatnim bojama Hitachi ili Vivitek proizvoda, zapanjujuće kvalitetnim zaslonima Lumene ili Dnp, ili vrhunskim uređajima A/V elektronike Anthem ili McIntosh, mi ćemo se znalački i s veseljem pobrinuti da dobijete najviše slike i zvuka za svoj novac.

KUĆNO KINO

Gledanje filmova je veliki užitak, ali odlazak u kino ne mora nužno biti veliki večernji izlazak. Zato dovedite čaroliju kina u udobnost svog doma uz pomoć vrhunskog HD sustava kućnog kina.

Mnogi od nas sanjaju o namjenskom sustavu kućnog kina i, za početak, ne trebate mnogo više od nešto prostora – potkrovlje, podrum, soba viška, garaža – mi smo u stanju svaku od tih prostorija pretvoriti u odličnu kućnu kino dvoranu. Fantastičan, surround zvuk sličan vrhunskim kino dvoranama, slika projektora visoke razlučivosti na ogromnom zaslonu, udoban namještaj, akustički tretmani Sonitus, vrhunske motorizirane američke sofe i naslonjači Salamander, diskretna rasvjeta – i više nikad ne morate ići u multiplex kina…

PAMETNI KUĆNI SUSTAVI

Dani, kad ste za operativni sustav pametnog kućnog sustava trebali mjesta kao i za neku poveliku komponentu, dio sobe, poveliki ormar ili sličnu količinu prostora, odavno su prošli. Sve, najozbiljnije mislimo SVE, danas se može kontrolirati pametnim telefonom, tabletom ili touch-pad uređajem.

ZVUČNICI

Neovisno želite li obiteljski TV prijamnik na zidu dnevnog boravka ili sofisticirano opremljenu namjensku prostoriju kućnog kina, mogućnosti kombinacije zvučnika su povelike – možemo ugraditi 3, 5, 7 ili čak 11. Naš najtraćeniji paket uključuje zvučnike skrivene ugradnjom u strop – izgledaju kao dio interijera a nevjerojatno su učinkoviti.

DOLBY ATMOS I DTS:X – NOVE INTERAKTIVNE TEHNOLOGIJE


Nove Dolby Atmos i DTS:X tehnologije surround zvuka dodaju, osim lijevo – desno – naprijed – nazad, i zvuk gore-dolje, kojim se postiže velika prirodnost i trodimenzionalnost filmskoga zvuka koja do sad nije bila poznata niti moguća. Instalacija zvučnika za te tehnologije dosta je kompleksna i uključuje ugradnju čak do 11 zvučnika. To je vrlo dobar razlog da takav posao povjerite profesionalcima.

KOJI JE NAŠ POSAO?

Ako Vas zbunjuju podaci o sustavu zabave i ne možete odlučiti što bi za Vas i obitelj  bilo najbolje, naši stručnjaci znaju sve o tome. Recite nam što biste željeli gledati i slušati i to će nam biti polazište.

Vi ne morate znati sve, ne morate razbijati glavu novim tehnologijama, načinom njihova rada, instalacijama, kabelima, detaljima – naša briga je da Vam osiguramo ugradnju i pokretanje najoptimalnijeg sustava zabave, uz minimum nereda i maksimum efikasnosti, u kojem ćete dugo i sretno uživati. Audiocinema Art specijalisti uobličili su i instalirali doslovce stotine sustava zabave diljem lijepe naše, u cjenovnom razredu od nekoliko tisuća do nekoliko stotina tisuća kuna. Zato nam mođete vjerovati kad kažemo da nas ništa ne može iznenaditi!

Slijedi kratak pregled kako biste stekli dojam što možete očekivati za vaš novac. Naravno, to prije svega ovisi o razini kakvoće uređaja za koje se odlučite i stanju prostora u koji će se ugrađivati. Nije isto krećemo li od nule ili ste u postupku obnove/pregradnje objekta ili je novogradnja.

VAŠ BUDŽET


Ma koliki bio, mi ćemo za zadanu količinu novaca oblikovati i ugraditi sustav koji će Vama i obitelji osigurati dobru zabavu u godima koje slijede. Nakon odgovora na nekoliko jednostavnih pitanja, naši će Vam stručnjaci znati kazati o kolikom se otprilikr budžetu radi.

Slijedi nekoliko primjera o najpopularnijim ugradnjama koje radimo…

SKRIVENI ZVUČNICI

Identična postava uređaja, ali uz bogatiji zvuk i veći ekran. Zvučnici su skriveni u stropu a kabeli provičeni kroz zidove, srce sustava skriveno u atraktivnom komadu namještaja ispod televizora. Vaša prostorija izgleda kao i prije osim ugrađenog savršenog sustava za zabavu cijele obitelji.

PROSTORIJA NAMIJENJENA ISKLJUČIVO KUĆNOM KINU

Namjenska prostorija s projektorom, velikim ekranom, vrhunskim AV Dolby Atoms receiverom, postavljenih do 11 zvučnika i diskretnom, kontroliranom, namjenskom rasvjetom.

MULTIROOM – VISOKORAZLUČIVA GLAZBA I FILMOVI

Vrhunska kakvoća, kombinacija žičnog i bežičnog povezivanja više prostorija, glazba u svakoj od njih, Ultra HDTV velikog ekrana u dnevnom boravku, dodatni ekran u spavaćoj sobi, skriveni zvučnici ugrađeni u strop dnevnog boravka i kuhinje, kontrola rasvjete u cijelom domu.

KOMERCIJALNE USLUGE

Ekipa Audiocinema Arta koristi usluge pouzdanih dugogodišnjih partnera koji su se dokazali u nizu poslovnih suradnj i jednako kao i mi, teže savršenstvu. Možemo angažirati i arhitekte, građevinare, dizajnere interijera, električare i sve ostale potrebne obrtnike kako bismo obavili povjereni nam zadatak. Ili ćemo konzultirati Vaše izvođače radova i s njima dogovoriti korake pri ugradnji uređaja iz naše domene, kako bi sve bilo ugrađeno i upogonjeno na Vaše zadovoljstvo.

AUDIOCINEMA ART newsletter