Revo SuperSystem CD

REVO SuperSystemCD – povratak u budućnost s CD reproduktorom

31. ožujka 2023. | Mutlimedija/Audio Gadget, REVO

Sljedeći usavršeni uređaj koje očekujemo do ljeta je SuperSystem CD, koji će osim poboljšanih svojstava osnovnog uređaja imati i CD reproduktor s horizontalnim otvorom za umetanje diskova s prednje strane.

Sljedeći usavršeni uređaj koje očekujemo do ljeta je SuperSystem CD, koji će osim poboljšanih svojstava osnovnog uređaja imati i CD reproduktor s horizontalnim otvorom za umetanje diskova s prednje strane.

REVO SuperSystemCD

“povratak u budućnost  s CD reproduktorom”

Godine 2004. Revo su u Škotskom gradiću Lanark osnovali David Baxter i Colin Urie. Zahvaljujući funkcijama i kvaliteti, Revo proizvodi spajaju najviša načela dizajna s najnovijom digitalnom audio tehnologijom, a svaki je dizajniran da ostavi trajan dojam i izdrži test vremena.

Nakon 2020. godine, kad njemačka specijalistička tvrtka TELESTAR-DIGITAL GmbH preuzima robnu marku, fokusirajući se na REVO jedinstvenu SuperSeries kolekciju i nastavlja priču o uspjehu brenda održavajući visoke standarde i zahtjeve za održavanje kvalitete, dizajna i upotrebljivosti.

Maleni, ali savršeno oblikovani, posvećeni svojem zanatu i ponosno neovisni, Revo uređaji su pioniri u digitalnom radiju i audio streamingu te dobitnici više međunarodnih nagrada uključujući Red Dot i iF nagrade za dizajn proizvoda.

Trenutno je Revo u portfoliju europske NWX grupe koja od 2016. ima u vlasništvu i tvrtku Anthony Gallo Acoustics, poznatog proizvođača vrlo osebujnih zvučnika.

Revo proizvodi se prodaju u više od 20 zemalja diljem svijeta.

 

NOVI REVO SuperSystemCD – U DOLASKU

REVO SuperSystemCD - aktivni CD stereo prijemnik (REVO) MPC: 999,00 €

S obzirom na visoku kvalitetu, optimalne cijene i nevjerojatne karakteristike, za Revo uređajima vlada velika potražnja. Ipak, ne miruju na lovorikama, već istražuju i razmišljaju o savršenijim modelima s novim mogućnostima koji će biti spremni za budućnost.

Nedavno je tako tržištu ponuđena stereo inačica najprodavanijeg radio prijamnika SuperConnect, koji nosi ime SuperConnect Stereo, i ažurirana je stereo verzija jednog od najupečatljivijih digitalnih radija razvijenih posljednjih godina. Zahvaljujući svojoj Wi-Fi povezivosti, Revo SuperConnect Stereo može pristupiti više od 36 000 radio postaja diljem svijeta i većem broju lokalnih emisija putem DAB, DAB+ i FM s RDS tunerima. Dodatno, tu je i napredna funkcionalnost sa streamingom glazbe za Spotify, Amazon Music i Deezer.

Sljedeći usavršeni uređaj koje očekujemo do ljeta je SuperSystem CD, koji će osim poboljšanih svojstava osnovnog uređaja imati i CD reproduktor s horizontalnim otvorom za umetanje diskova s prednje strane.

REVO SuperSystemCD
Revo SuperSystem CD prikazi zaslona
Revo SuperSystem CD prikazi zaslona

Navodimo samo dio ocjena SuperSystema koji oslikavaju dojam na korisnike. Dodajmo tome CD reproduktor i izgledno je da smo dobili pobjedničku kombinaciju!

 • Predstavljamo kućni glazbeni sustav osmišljen za digitalno doba. What Hi-Fi? časopis ga je proglasio najboljim sve-u-jedan sustavom ispod £1000.
 • SuperSystem je evolucija klasičnog kućnog stereo uređaja koji je REVO ponovno osmislio za doba digitalne glazbe i bežičnog audio streaminga.
 • Pažljivo dizajniran da savršeno spoji cijenjene vrijednosti inženjerstva, izrade i integriteta materijala, s potpuno digitalnom tehnologijom sljedeće generacije, vrhunskim akustičnim performansama koje ispunjavaju prostoriju i nagrađivanim industrijskim dizajnom.
 • “Čini se kao kompletan paket – retro stilizirana vanjština koja prikriva iscrpan popis modernih značajki u sebi i zvučna izvedba koja ne razočarava. Pitamo se “što ne voljeti” o Revo SuperSystemu. Ne nalazite često sve-u-jednom sustav ove kvalitete. Ili onaj koji je tako prikladno nazvan.”    What Hi-Fi?v 
REVO SuperSystemCD

SuperSystem pokriva sve osnove – radio postaje iz cijelog svijeta, pristup vašoj osobnoj glazbenoj kolekciji ili gotovo neograničenoj ponudi pjesama s vodećih svjetskih streaming servisa, a sve se može kontrolirati aplikacijama za iOS ili Android uređaje.

SuperSystem je opremljen za prijem širokog spektra radijskih standarda uključujući DAB, DAB+, FM s RDS-om i Wi-Fi internet radio – pružajući pristup preko 36.000 postaja iz cijelog svijeta. Ali glazba tu ne prestaje – sposobnost SuperSystema da komunicira s vanjskim uređajima i uslugama je bez premca. Mrežni audio i WLAN tehnologija omogućavaju bežičnu reprodukciju zvuka s vanjskih računala i glazbenih poslužitelja, Bluetooth® s Qualcomm® aptX™ omogućuje streaming CD kvalitete s pametnih telefona/tableta, a Spotify Connect upotpunjuje prijedlog otključavanjem više od 30 milijuna pjesama iz Spotify arhive.

SuperSystem je ručno izrađen korištenjem najfinijih materijala i komponenti, njegovo potpuno drveno kućište s prednjom i stražnjom stranom od anodiziranog aluminija i mekog čelika lijepo nadopunjuje ugrađenu naprednu elektroniku, a ispunjava prostoriju bogatim basom, jasnim detaljima i širokom zvučnom pozornicom.

Kad navedenom dodamo CD reproduktor i promijenimo neke elemente i svojstva, stiže SuperSystem CD:

 • 2.1 glazbeni susta s aktivnim subwooferom
 • DAB+/FM i Internet radio
 • 5.5“ zaslon u boji osjetljiv na dodir
 • 120 W snage, DSP
 • CD reproduktor
 • HDMI ARC ulaz
 • Apple Airplay2
 • Bluetooth 5.1 ulaz/izlaz
 • Streaming servisi
 • iOS & Android App
 • USB2.0 (snimanje) i USB-C
 • FSC certificirano drvo (iz prihvatljivih izvora)

Jedva čekamo ljeto da isprobamo još jedno remek-djelo podređeno vrhunskoj zabavi.

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!