NEXT Audiocom novi proizvodi
NEXT Audiocom novi proizvodi

NEXT Audiocom A504DSP, AD500 i FLEXI-15 – za ozbiljne instalacije

18. veljače 2023. | Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation, Mutlimedija/Audio Gadget, NEXT Audiocom, NEXT Audiocom CI

NEXT Audiocom A504DSP, AD500 i FLEXI-15 – za ozbiljne instalacije

Ovi uređaji jamče potpunu pouzdanost i korištenje bez problema čak i u najzahtjevnijim uvjetima. Vjerujemo da će pružiti savršeni zvuk, a ono što dobivate je izvedba bez presedana s vrlo malim gabaritima i masom.

NEXT Audiocom A504DSP, AD500 i FLEXI-15 – za ozbiljne instalacije

Ovi uređaji jamče potpunu pouzdanost i korištenje bez problema čak i u najzahtjevnijim uvjetima. Vjerujemo da će pružiti savršeni zvuk, a ono što dobivate je izvedba bez presedana s vrlo malim gabaritima i masom.

NextAudio A504DSP, AD500 i FLEXI-15

za ozbiljne instalacije

NEXT Audiogroup proizvodi uređaje visoke kvalitete i pažljivo dizajniranih sklopova koji osiguravaju izvrsnu audio izvedbu i ekstremno linearan frekvencijski odziv. U stvari, tehnologija samooscilirajućih sklopova nudi, zajedno s povećanom učinkovitošću i boljom kontrolom rasipanja topline od konvencionalnih sustava napajanja, drastično smanjenje dimenzija i težine, za lakši transport i instalaciju.

Ovi uređaji jamče potpunu pouzdanost i korištenje bez problema čak i u najzahtjevnijim uvjetima. Vjerujemo da će pružiti savršeni zvuk, a ono što dobivate je izvedba bez presedana s vrlo malim gabaritima i masom.

Naše instalacijske audio proizvode dizajnirao je i testirao visokokvalificirani inženjerski tim s više od 20 godina iskustva. Velika se pažnja posvećuje isporuci proizvoda s izvrsnim performansama, specifikacijama i dugotrajnom pouzdanošću. Veliki se naglasak stavlja na kreiranje i dovođenje na tržište proizvoda koji mogu ispuniti višestruke primjene, a kupcima nude iznimnu vrijednost za uloženi novac

 

Next audio A504DSP – savršeno pojačalo za custom install

NEXT Audiocom A504DSP

savršeno pojačalo za custom install

Pojačalo A504DSP kombinira malu masu (6 kg) i veliku snagu (4 x 500/1000 W) sa snažnim DSP procesorom koji se može konfigurirati da odgovara širokom rasponu zadataka, bez potrebe za dodatnom opremom i za pogon širokog raspona sustava zvučnika. Bliska integracija obrade signala i pojačanja omogućuje DSP-u praćenje i bolju prilagodbu ponašanju pojačala, čineći dinamičko procesiranje daleko preciznijom i učinkovitijim od onoga koji se obično postiže s odvojenim komponentama.

NEXT Audiocom A504DSP

Maksimalna fleksibilnost

A504DSP fleksibilno distribuira ukupnu snagu pojačala u različitim kombinacijama na četiri, tri ili dva izlazna kanala, na primjer: četiri zvučnika ili subwoofera punog raspona, subwoofer velike snage + dva zvučnika punog raspona, subwoofer velike snage + zvučnik s dva pojačala ili zvučnik punog raspona velike snage + snažni subwoofer.

Pojačalo je vrlo pouzdano i trajno a korištenje je izuzetno jednostavno. Zbog korištenja i za profesionalne namjene opremljeno je Neutrix konektorima.

Ugrađeni, napredni DSP procesor, kojim upravlja ugrađeni OLED zaslon s enkoderom ili računalo, s usmjeravanjem ulaza/izlaza, visokopropusnim i niskopropusnim filtrima, parametarskim EQ filtrima, kompresorima/limiterima, kontrolom glasnoće i usklađivanjem kašnjenja eliminira potreba za procesorima vanjskih zvučnika. Sve što vam je potrebno za fino podešavanje zvuka bilo kojeg zvučnika je tu. 

NEXT Audiocom A504DSP

Glavne značajke

 • Tanki dizajn kućišta dopušta uštedu prostora i ima privlačan izgled.
 • Ulazno/izlazna matrica dopušta korisniku jednostavno usmjeravanje signala sa svakog audio ulaza na željeni izlaz.
 • U cilju povećanja broja zvučnika po kanalu pojačalo ima mogućnost korištenja do .
 • Digitalno procesiranje signala (DSP) nudi mogućnost lakog podešavanja zvuka u skladu s akustičkim karakteristikama prostora.
NEXT Audiocom A504DSP specifikacije
 • Tip proizvoda:             pojačalo klase D s DSP-om
 • Frekventni odziv:            20 Hz – 20 kHz (+0 / -1 dB)
 • Broj kanala:                4
 • Snaga – stereo 8/4Ω, bridge:    4 x 250/500 W, 2 x 1000 W
 • Pojačanje:                34 dB ± 0.5 dB
 • Izlazna impedanca:            4 Ω – 16 Ω
 • Damping faktor:            >180
 • THD+N:                <0.15 %
 • SNR (odnos signal/šum):        >95dB
 • Preslušavanje kanala:        >50dB
 • Ulazna osjetljivost:            0.9V – 1.1V (+0 / -1dBv)
 • Ulazna impedance:            balansirano: 20 kΩ | nebalansirano: 10 kΩ
 • DSP tehnologija:            4 ulaza x 4 izlaza – 32bit | 192kHz DSP
 • Latencija:                0.66ms
 • DSP podešavanja:            PEQ, HPF, LPF, HSF, LSF, Compressor, Gate, Level, Delay, Polarity, Mute
 • Podešavanje kašnjenja (delay):    62.4ms / 21.42m per Channel
 • Tip kontrole:                Na pojačalu – encoder i LCD/ USB – A504DSP
 • Audio analogni ulazi:            4 x Neutrik XLR
 • Zvučnički izlazni konektori:         4 x Neutrik NL4
 • Zaštite:   Potpuni kratki spoj, otvoreni krug, toplinski, ultrazvučna i stabilna RF zaštita u reaktivna ili neusklađena opterećenja, uključivanje/isključivanje
 • Temperaturno područje rada:    0ºC – 40ºC
 • Hlađenje:                ventilator kontrolirane brzine
 • Napajanje:                Switching Mode Power Supply (SMPS)
 • Montaža:                1U 19″ Rack
 • Dimenzije (ŠVD):            483 x 44 x 290 mm
 • Masa:                    6 kg

NEXT Audiocom A504DSP pojačalo (NEXT Audiocom) MPC: 1.099,00 €

NextAudio AD500 – DSP

NextAudio AD500 – DSP 4-kanalno pojačalo (100V/8Ω)

AD500 je 4 x 125 W višenamjensko instalacijsko pojačalo klase D u 1RU polustalku s fleksibilnom distribucijom snage između svoja četiri izlazna kanala dijeljenjem snage do 250 W po kanalu, koje pokreće i konvencionalne zvučnike niske impedancije (4 Ω do 16 Ω) i visoke impedancije (70V/100V), transformatorski spojene zvučnike ili bilo koju kombinaciju od te dvije.

Ugrađeni, najsuvremeniji, full matrix, DSP sklop može se konfigurirati da odgovara širokom rasponu zadataka, bez potrebe za dodatnom opremom, za pogon širokog raspona sustava zvučnika. Sve što trebate je tu. Bliska integracija procesiranja i pojačanja omogućuje DSP-u praćenje i bolju prilagodbu ponašanju pojačala, čineći dinamičku obradu daleko preciznijom i učinkovitijom od one koja se obično postiže odvojenim komponentama.

Aktivna PFC (Power Factor Correction) tehnologija napajanja omogućuje univerzalni AC mrežni rad i isporučuje dosljednu, reguliranu snagu.

Integrirano web sučelje

Pojačalu se može pristupiti bilo kada, bilo gdje preko Wi-Fi mreže putem ugrađene bežične pristupne točke (WAP) ili ethernetom za jednostavnu vezu laku konfiguraciju, kontrolu i napajanje bilo kojeg sustava zvučnika. Na taj se način u minutama stvar najimpresivniji višezonski zvučni sustav.

Web-bazirano sučelje jednostavno za korištenje i omogućuje daljinsko upravljanje svim DSP funkcijama kao i praćenje svih vitalnih funkcija pojačala s bilo kojeg računala, tableta ili pametnog telefona, bez obzira na operativni sustav. Nema softvera za instaliranje (ugrađen je u AD500). Jednostavno se povežite putem Ethernet priključka ili ugrađenog Wi-Fi-ja i spremni ste. 

Dijeljenje snage

Power Sharing tehnologija dinamički raspoređuje raspoloživu snagu između svakog para kanala, tako da se može koristiti tamo gdje je najpotrebnija, maksimizirajući učinkovitost sustava. Ova tehnologija omogućuje da jedan kanal radi s dvostrukom snagom, 250 W (B), ili asimetrično balansira snagu između kanala, na primjer 200 W+50 W (C), kako bi se zadovoljili različiti zahtjevi opterećenja. Moguće su i druge kombinacije (A, B) koje instalateru nude maksimalnu fleksibilnost.

NEXT Audiocom AD500 web sučelje
NEXT Audiocom AD500 dijeljenje snage

DSP obrada

Integrirano web sučelje kontrolira snažan mehanizam za obradu signala proširujući razinu funkcionalnosti. Najsuvremenija, potpuna matrična digitalna obrada signala (DSP) može se konfigurirati da odgovara širokom rasponu zadataka, bez potrebe za dodatnom opremom.

Od obrade ulaznih izvora, upravljanja do 4 zone, korigiranje akustike do 4 neovisne prostorije, do finog podešavanja 4 izlaza zvučnika, ovdje su svi snažni alati za obradu koji su vam potrebni.

Izlazi

Od više način rada koji se može odabrati pomoću softvera s promjenjivim “Normal Low Z” (4Ω do 16Ω) ili “Bridge Hi Z” (70V/100V) omogućuje vam kombiniranje i usklađivanje raznih zvučnika po potrebi.

Digital

SPDIF Digital I/O može se spojiti na drugu kompatibilnu opremu ili premostiti dva AD500 pojačala za digitalno proširenje sustava.

GPIO

Pet programabilnih GPIO pinova nudi se kao dodatne kontrolne linije. Ovi se pinovi mogu programirati za daljinsko upravljanje razinama glasnoće za svaku zonu pomoću vanjskih daljinskih potenciometara. Pomoću GPIO mogu se daljinski kontrolirati i uključivanje/isključivanje, stanje pripravnosti i isključivanje zvuka.

Preporučene primjene

Konferencijske sobe, maloprodajne trgovine, hotelska predvorja, eventi i nastupi, barovi i restorani, izložbe na sajmovima, muzeji, kazališta, fitness centri i centri za slobodno vrijeme, bogomolje…

Laka instalacija

Sustav se instalira bez velikog tehničkog znanja ili specijalnih alata.

100V Linijski izlaz

Pojačalo se koristi za fleksibilno spajanje srednjih do velikih sustava zvučnika sa 100V napajanjem.

Zonski zvučnički izlazi

Omogućuje neovisnu kontrolu glasnoće u različitim zonama instalacije.

Unaprijed postavljeni načini rada

Integrirani DSP omogućuje namjenske, unaprijed postavljene načine rada za različite situacije. Vi samo trebate odabrati koji je najprikladniji za vašu aplikaciju.

Štednja prostora

Raspoloživi prostor je uvijek problem. Zahvaljujući kompaktnoj veličini, možete uštedjeti prostor na instalaciji uređaja.

Minimalna impedanca od 4Ω

Kako biste povećali broj zvučnika spojenih na jedan kanal pojačala, možete koristiti svoje pojačalo do 4Ω.

Glavne značajke

 • Tanki dizajn kućišta dopušta uštedu prostora i ima privlačan izgled.
 • Ulazno/izlazna matrica dopušta korisniku jednostavno usmjeravanje signala sa svakog audio ulaza na željeni izlaz.
 • U cilju povećanja broja zvučnika po kanalu pojačalo ima mogućnost korištenja do .
 • Digitalno procesiranje signala (DSP) nudi mogućnost lakog podešavanja zvuka u skladu s akustičkim karakteristikama prostora.
NEXT Audiocom AD500 specifikacije
 • Tip: DSP pojačalo D klase
 • Frekventni odziv: 20Hz – 20kHz (+0 / -0.25dB)
 • Tehnologija: UMAC klasa D – PWM pune širine pojasa, modulator s ultra-niskim izobličenjem
 • Broj kanala:
  • 4 kanala niske impedancije (LoZ),
  • 2 kanala visoke impedancije (HiZ),
  • 4 Channels Low Impedance (LoZ) / 2Channels High Impedance (HiZ)
 • Snaga – Stereo 8/4Ω: 4 x 125W
 • Snaga 70/100V: 2 x 250W
 • Zvučnički izlazi: 4Ω – 16Ω | 70V | 100V
 • Zone: izlaz za 4 zone
 • THD+N: <0.05% (20Hz – 20kHz, 8Ω, 3dB ispod nazivne snage)
 • SNR (odnos signal/šum):  >106dB (A-opterećen, 20Hz-20kHz, 8Ω)
 • Izlazni napon: 70Vp / 140Vpp (neopterećeno) | bridge 140Vp / 280 Vpp (neopterećeno)
 • DSP Ttehnologija: vrhunski DSP s WI-FI i Ethernet vezom
 • DSP podešavanja:    Filteri: PEQ, FIR, hi/lo-shelving, all-pass, band-pass, hi/lo-pass
  • Limiteri: RMS Voltage, Peak Voltage
  • GPIO Functions | Routing
 • DSP postavke:         Omogućuje pohranjivanje i učitavanje pojedinačnih unaprijed postavljenih načina rada kao i memoriranih
 • Podešavanje kašnjenja: 100ms (34.3m) po izlazu
 • Kontrole: preko web stranice, računala, tableta i mobitela (bežično ili kabel 1 x RJ45)
 • Sustav bežičnog spajanje: kao WI-FI spojna točka (WAP) ili WI-FI klijent
 • Ulazi audio signala:    4 x analogni nebalansirani | 4 x analogni balansirani | Stereo S/PDIF
 • Ulazni priključci:    4 x RCA | 2 x 6-Pole 3.5mm tipa phoenix | 1 x RCA | 8 x GPIO
 • Izlazi audio signala:    Stereo S/PDIF
 • Izlazni priključci:    1 x RCA | 8 x GPIO
 • Zvučnički izlazni priključci: 2 x 4-Polni 5 mm tipa Phoenix
 • Zaštita: kratki spoj, DC, prenizak napon, preopterećenje, temperaturna zaštita
 • Raspon temperatura:  0°C – 40°C
 • Hlađenje: ventilator s kontroliranom brzinom
 • Napajanje:      
  • UREC univerzalni mrežni prekidač s korekcijom snage (PFC)
  • AC 100V – 240V 50Hz/60Hz
 • Posebne značajke: GPIO funkcije: Standby, Mute, Volume Control, Trigger IN, Trigger OUT
 • Dimenzije (ŠVD): 44 x 220 x 319mm
 • Montaža: 1U 19″ Rack | zid / ravna površina
 • Masa: 2,8 kg

NEXT Audiocom AD500 - DSP 4-kanalno pojačalo (100V/8Ω) (NEXT Audiocom) MPC: 899,00 €

NEXT Audiocom AD500 DSP procesiranje

NextAudio FLEXI-15

NextAudio FLEXI-15 2.1 sustav aktivnih zvučnika

FLEXI15 je aktivni 2.1 kompaktni PA sustav od 2000 W s integriranim DSP procesorom koji tvori precizno usklađen, kompaktan sustav s profesionalnim akustičnim svojstvima koja su potrebna DJ-ima i glazbenicima za prijenosnu upotrebu ili trajnu instalaciju.

Refleksni subwoofer s membranom promjera 380 mm  pruža snažan točan bas dok su sateliti sa 200 mm srednjetonskim i 24 mm visokotonskim jedinicama odgovorni za prirodan zvuk srednjih i kristalno čistih visokih tonova.

Fleksibilno korištenje

FLEXi 15 dizajniran je za brzo i fleksibilno postavljanje na licu mjesta i maksimalnu pouzdanost s modernim dizajnom i optimizacijom rukovanja (stativ nije uključen u sustav).

 

Proširite svoj sustav

Možete povezati dva ili više FLEXi 15 sustava XLR kabelom kako biste jednostavno riješili potrebu za ozvučenjem većeg prostora.

DSP zadane postavke

Zadane postavke sustava odabiru se jednostavnim okretanjem dugmeta, trenutno optimizirajući zvuk sustava za potrebnu konfiguraciju. Unaprijed postavljeni načini rada automatski primjenjuju precizne DSP postavke zvuka, eliminirajući potrebu za dodatnim hardverom, softverom i, što je najvažnije, štedi se dragocjeno vrijeme.

Aktivni PA sustav FLEXI15 ima čvrsta kućišta od šperploče, sve važne zaštitne krugove, XLR/jack kombinaciju, Speakon kompatibilne konektore i ergonomski oblikovane, udubljene ručke. Poliuretanska površina otporna na ogrebotine, čelična rešetka i ojačani rubovi upotpunjuju izgled. Dva zvučnička kabela uključena su u isporuku. Zaštitni poklopci za zvučnike, odgovarajući stalci za zvučnike, odstojne cijevi i zidni nosači dostupni su odvojeno.

Glavne značajke FLEXI 15 2.1 sustava:

Kombinirani paket

U aktivni zvučnik ugrađeno je namjensko pojačalo koje napaja i pasivni zvučnik, izbjegavajući upotrebu vanjskog pojačala na vašoj instalaciji.

Poliuretanski premaz

Zvučnik je prekriven debelim slojem poliuretana, visokootpornog dvokomponentnog polimera, što mu daje visoku otpornost na udarce i ogrebotine.

Rotirajuća truba

Instalirane zvučnike korisnik može lako rotirati, omogućujući promjenu površine i oblika pokrivenosti u skladu s mjestom održavanja/potrebama instalacije.

Kućište od šperploče

Kućište je izrađeno od šperploče koja je izvrstan materijal u smislu čvrstoće i izdržljivosti koji zvučniku daje veliku dugovječnost.

Namjenske unaprijed postavljeni načini rada

Integrirani DSP omogućuje namjenske unaprijed postavljene načine rada za različite situacije. Vi samo trebate odabrati koji je najprikladniji za vašu aplikaciju.

NEXT Audiocom FLEXI 15 sustav specifikacije
 • Tip: fleksibilni aktivni PA sustav zvučnika, 1 x 380 mm i 2 x 200 mm
 • Frekventni odziv (-6dB): 40Hz – 19kHz
 • Nominalno pokrivanje prostora (-6dB): 50-100° H x 55° V (podešava korisnik)
 • Pojačalo: DSP klase D
 • Snaga pojačala: RMS: 1000W | PGM: 2000W
 • DSP Tehnologija: 24bit | 48kHz DSP
 • DSP načini rada: Flat Indoor, Flat Outdoor, Music, DJ, Vocal
 • Kontrole: parametarske kontrole na ploči subwoofera
 • FR najveći SPL: 121dB
 • SW najveći SPL: 127dB
 • Subwoofer jedinica: membrana 380 mm, 75 mm zavojnica
 • Niskotonska jedinica: membrana 200 mm, 38 mm zavojnica
 • Visokotonska jedinica: membrana 36 mm, 34 mm zavojnica
 • Audio ulazi: Mono / Stereo Analog Audio
 • Ulazni priključci: 2 x XLR / TRS kominacija
 • Audio izlazi: Mono / Stereo Analog Audio
 • Izlazni priključci: 2 x XLR
 • Zvučnički priključci: 2 x NL4 (1+/1-)
 • Zaštita: strujna, preopterećenje
 • Raspon temperatura:  0°C – 45°C
 • Hlađenje: ventilator s kontroliranom brzinom
 • Napajanje: samooscilirajuće ((SMPS)
 • Posebna svojstva:
 • Subwoofer faza (0º / 180º) | tip ulaza (Mono / Stereo) | podešavanje glasnoće | podešavanje glasnoće subwoofera Level
 • Dimenzije (ŠVD): Subwoofer – 440 x 655 x 583 mm, satelit – 250 x 440 x 238 mm

NEXT Audiocom FLEXI-15 - 2.1 sustav aktivnih zvučnika (NEXT Audiocom) MPC: 1.299,00 €

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!