Transparent Cable Serije Plus, Super i Ultra

09. rujna 2014. | High-end audio, Transparent Cable

Transparent Cable Serije Plus, Super i Ultra

ruj 9, 2014 | High-end audio, Transparent Cable

Zvuk u zamahu – Premium Series
Kako se penjete prema modelima iz serije Ultra, postaje očito kako su modeli iz ovih serija odličan izbor za sisteme s naprednim uređajima i zvučnicima visoke rezolucije. Svi modeli iz ove serije ulaze u Transparentov Upgrade Program.

Razmjerno mlada nizozemska tvrtka Crystal Cable je u iznimno kratkom vremenu stekla veliki ugled s proizvodima koji se danas mogu naći u preko 35 zemalja svijeta. Na čelu je tvrtke Gaby van der Kley, čiji suprug Edwin vodi Siltech nizozemsku manufakturu specijaliziranu za proizvodnju srebrnih kabela. Iako se kabeli dviju tvrtki koncepcijski bitno razlikuju, zajednički koriste dobar dio tehnologije izrade i laboratorije u Nizozemskoj i Njemačkoj gdje se obavljaju ispitivanja i mjerenja.

Transparent Cable PLUS

Po ocjeni stručnog tiska – prava Best buy serija. Namijenjena je ozbiljnim sustavima iz kojih treba izvući suptilne detalje koji glazbu čine atraktivnom i lijepom. Plus kabeli su značajno tiši, daju mnogo više detalja i energije koju i očekujete od ozbiljnijih sustava. Posebno značajan pomak napravljen je u bas području, on je dubok, dobro definiran i čvrst i bez ikakvih koloracija.

Transparent Cable PLUS
Transparent Cable PLUS

Transparent Cable SUPER

Ova serija predstavlja ulazak u pravi zvuk high-enda. Mnogo masivnijeg i dotjeranijeg izgleda, ova serija predstavlja proizvod za sva vremena. U odnosu na prethodni, Super kabeli „sviraju“ detaljnije, sa značajno dubljim i definiranijim basovima. Srednji i visoki tonovi su precizni i nježniji. Zahvaljujući još kvalitetnijem “networku”, kabeli serije Super su značajno „tiši“ od prethodnih što podrazumijeva i mnogo više detalja. Materijali koji su korišteni za izradu spadaju u sam vrh, pa je izvrstan zvuk samo logična posljedica.

Transparent Cable SUPER
Transparent Cable SUPER

Transparent Cable ULTRA

Kupovinom ovog kabela morate naći novi položaj Vaših zvučnika, jer će se zvuk Vašeg sustava promijeniti iz temelja. Izuzetno lijepog dizajna s vrhunskim komponentama, ovi kabeli će Vam pružiti zvuk koji do sada niste čuli. Basovi su vrlo duboki, snažni i izuzetno precizni, a harmonija i lepršavost srednjih i visokih tonova fascinantni. Ovi kabeli s punim pravom spadaju u red „state-of-the-art“ proizvoda.

Transparent Cable ULTRA
Transparent Cable ULTRA