INTEGRA DRX-8.4
INTEGRA DRX-8.4

INTEGRA DRX-8.4 AVR – najbolji u klasi 11.4 kanalni mrežni A/V prijamnik – Zvijer na lancu

25. studenoga 2023. | Audio/video sistemi, Integra

Najbolji u klasi, 11.4-kanalni mrežni AV prijamnik Integra DRX-8.4 isporučuje sve nijanse i snagu koju su umjetnici i kreatori namijenili modernim domovima diljem svijeta. Vrhunske značajke i napredne tehnologije pokreću robusno iskustvo kućnog kina i cijeli kućni ekosustav.

Najbolji u klasi, 11.4-kanalni mrežni AV prijamnik Integra DRX-8.4 isporučuje sve nijanse i snagu koju su umjetnici i kreatori namijenili modernim domovima diljem svijeta. Vrhunske značajke i napredne tehnologije pokreću robusno iskustvo kućnog kina i cijeli kućni ekosustav.

INTEGRA DRX-8.4 AVR

Vrhunska audio izvedba

Naši bliski radni odnosi s integratorima daju nam vodeću prednost u krojenju holističkih, end-to-end rješenja za najzahtjevnije vrhunske korisnike profesionalne instalatere. Integra DRX-8.4 može se pohvaliti većom snagom, većom simetrijom i neviđenim brojem značajki spremnih za preporuku. Jednostavno rečeno: mislimo ozbiljno i pokrećemo novo doba zvuka audiofilske razine s ovim AVR-om koji dominira u industriji.

150 W x 11 kanala

Stručno smo konstruirali DRX-8.4 za slanje 150 vata snage na jedanaest kanala (8 ohma, 20 Hz–20 kHz, 0,08% THD, FTC), dajući najzahtjevnijim potrošačima više fleksibilnosti nego ikad u njihovom sustavu kućnog kina.

Dirac Live® bežična kalibracija prostorije

S uključenom Dirac Live Premium licencom dobivate gotovu korekciju prostora. S Dirac PC ili Mac aplikacijama i dodatnim USB mikrofonom ili korištenjem mobilne aplikacije Integra i uključenog mikrofona postavljanje je jednostavno. Sada veličina i oblik vaše sobe neće biti važni. 

INTEGRA DRX-8.4 AVR

Integra DRX-8.4 11.4 kanalni mrežni A/V prijamnik (Integra) MPC: 4.399,00 €

Maksimalna XLR povezivost za duge kabele

DRX-8.4 uključuje vrhunske XLR izlaze i ulaze za profesionalno povezivanje dugim kabelima.

Potpuno novo AB pojačalo referentne klase

Potpuno novi dizajn pojačala referentne simetrične klase AB maksimizira audio performanse dok se zvuk pojačava i šalje vašim zvučnicima.

ESS Sabre DAC-ovi visokih performansi

Samo najbolje za vrhunski sustav poput vašeg. Digitalno-analogni pretvarač audiofilske kvalitete ESS Sabre koji se koristi u DRX-8.4 stručno pretvara audio signale za dekodiranje zvuka i omogućuje impresivno iskustvo reprodukcije svih vrsta glazbe.

Priključak pasivnog subwoofera

Ne može svaki prijemnik podnijeti intenzitet dodjele pasivnog subwoofera, ali to nije problem za DRX-8.4 AVR. Iskoristite dva namjenska subwoofer kanala kako biste dobili sve niske frekvencije koje vaše emisije i glazba zaslužuju.

INTEGRA DRX-8.4 AVR
INTEGRA DRX-8.4 AVR

Izdržljivi hladnjaci s ventilatorom za veću učinkovitost

Naši ekstrudirani antirezonantni aluminijski hladnjaci i visokokvalitetni kondenzatori savršeno balansiraju potrošnju i izlazne zahtjeve za optimalne performanse.

Pojačajte svoje iskustvo slušanja

Integra DRX-8.4 11.4-kanalni mrežni AV prijemnik probirljivim entuzijastima kućne zabave pruža najbolje opcije pojačanja u klasi.

Uspješnost obrade zvuka

DRX-8.4 je dizajniran da integrira obilje veza preko raznih sučelja, a sve to uz reprodukciju zvuka i videa bez gubitaka.

INTEGRA DRX-8.4 AVR hladnjaci

Detalji procesiranja

S ovakvom najsuvremenijom tehnologijom cjelokupno iskustvo kućne zabave može se uskladiti i potaknuti mogućnošću procesiranja na studijskoj razini, uključujući 32-bitni audio DAC s najvišim performansama u industriji, i na taj način pružiti neviđeni dinamički raspona s ultra-niskom distorzijom.

Ovaj THX® Certified Select AV također podržava Dolby Atmos®, DTS:X®, poboljšani IMAX, s ažuriranjima firmvera dostupnim za Auro-3D, tako da kino iskustvo postaje savršeno.

 

  • Dva precizna 768 kHz/32-bitna ESS ES9026PRO 32-bitna Hyperstream® II DAC-a
  • HDMI 2.1 ulazi 1 – 6, glavni izlaz s eARC-om i pomoćni izlaz koji podržavaju 8K/60p
  • HDR10+, Dolby Vision™, HDR10, VRR, ALLM i HDCP 2.3
  • Dodjeljivo pojačalo za napajanu zonu 2, zonu 3 i pogon pasivnog subwoofera
  • XLR balansirani audio ulaz i izlaz (prednji L/C/D i dva subwoofer izlaza)
  • Dvosmjerna Bluetooth® bežična tehnologija s odgovarajućim X HD odašiljačem
INTEGRA DRX-8.4 AVR

Ultra-prilagodljiv za luksuzan dom

Integra DRX-8.4 dizajnirana je za integraciju u “pametnu kuću”. IP kontrola, postavljanje weba iz vašeg željenog preglednika i ugrađena HDMI dijagnostika čine instalaciju brzom i učinkovitom.

Istaknute karakteristike pametnog doma

San entuzijasta pametnog doma, značajke DRX-8.4 i višezonski audio alati pružaju vrhunski zvuk i zvučne performanse u najkorištenijim aplikacijama i streaming uslugama na današnjem tržištu.

Dirac Live®

Korekcija sobne akustike na daljinu omogućuje podešavanje u više soba putem Dirac PC aplikacije i dodatnog mikrofona, savršeno nadopunjujući Dirac Live® značajke koje standardno dolaze s ovim modelom.

Kompatibilan s glavnim streaming servisima

S ugrađenim tehnologijama Chromecast i Apple AirPlay 2* možete strujati gotovo bilo koji zvuk s pametnog telefona, tableta ili računala na kućno kino za snažan zvuk. Također iskoristite Amazon Music, Spotify, Deezer (Deezer HiFi) i TuneIn. Možete odabrati stanicu i tražiti glazbu dostupnu na ovim uslugama putem aplikacije Integra Control Pro i aplikacije Integra Music Control (za Amazon Music) na vašem pametnom telefonu ili tabletu.

INTEGRA DRX-8.4 AVR

Radi sa Sonosom

Nakon što je DRX-8.4 spojen na Sonos Port, bilo koja glazba ili izvor može se poslati iz Sonos aplikacije na prijemnik. Prijemnik se može grupirati s drugim Sonos uređajima na mreži ili koristiti neovisno.

Aplikacija Integra Remote

Koristite Integra Control Pro apt i reproducirajte glazbu u svakoj od vaših povezanih soba, upravljajte svojim povezanim AVR-om, pristupite svim osnovnim funkcijama daljinskog upravljanja kao što su reprodukcija/pauza i glasnoća, mjerite i kontrolirajte uključene Dirac Live postavke i provjeravajte audio/video formate na ulazima i izlazima. Sve vam je na dohvat ruke.

Roon Ready

DRX-8.4 je spreman za Roon, što znači da smo proveli tjedne radeći s Roonom kako bismo bili sigurni da će se vaš uređaj besprijekorno integrirati s vašim Roon računom kako biste mogli slušati cijelu svoju glazbenu biblioteku gdje god AVR napaja vaše kućno kino.

Streaming servisi
INTEGRA DRX 8.4 AVR servisi

Radi sa Smart Home aplikacijama

Ugrađeni Chromecast čini iznimno jednostavnim streaming glazbe s vašeg pametnog telefona, tableta, Mac® ili Windows® prijenosnog računala ili Chromebook™ na Integra DRX-8.4. Kontrola reprodukcije, odabir načina rada i povezivanje s drugim uređajima s ugrađenim Chromecastom jednostavno je korištenjem glasa putem aplikacije Google Home za jednostavno dijeljenje i kontrolu sadržaja u cijelom domu. Uređaji s ugrađenim Google Assistantom mogu kontrolirati glazbu na DRX 8.4 i glasom.

Apple AirPlay 2 također vam omogućuje da bez napora usmjeravate glazbu ili podcaste na više audio uređaja u cijelom domu koristeći bilo koji Apple uređaj ili pitajući Siri – i sve ostaje savršeno sinkronizirano. Stvorite višesobnih grupa ili streamajte na samo jedan uređaj.

INTEGRA DRX-8.4 AVR - Radi sa Smart Home aplikacijama

Iscrpno testirano

Istraživanje i razvoj dio je našeg života. Integrini proizvodi iscrpno su testirani satima i satima, testiranjem i premašivanjem visokih očekivanja kako bi zadovoljili zahtjeve tržišta koje se brzo mijenja.

Najpouzdanije ime u prilagođenoj integraciji

Dominantni igrač u sustavima u posebno projektiranim sustavima kućne zabave, naši bliski radni odnosi s instalaterima, alati za prilagođenu integraciju (CI) i partnerstva obuhvaćaju sve, od povezivanja pametnog doma do algoritamske kalibracije sobe i transcendentne AV reprodukcije.

  • Dimenzije (ŠVD): 435 x 198 x 470 mm.
  • Masa: 22.5 kg

Svojstva pogledajte na priloženom pdf dokumentu.

INTEGRA DRX-8.4 AVR karakteristike
INTEGRA DRX-8.4 AVR karakteristike 2.dio

Integra DRX-8.4 11.4 kanalni mrežni A/V prijamnik (Integra) MPC: 4.399,00 €

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!