Poštovani članovi Audiofil kluba i ljubitelji glazbe i dobroga zvuka!

U subotu 26. svibnja ove godine u Audiofil klubu predstavili smo vrhunski sustav vodeće talijanske audio manufakture Unison Research.

Bila je to premijera odlično ocijenjenih uređaja, na prvom mjestu horni Unison MAX 2, visoke osjetljivosti i vrhunske završne obrade. Za pogon je korišteno Unison Triode 25/DAC, cijevno pojačalo s ugrađenim DAC-om, a izvor zvuka bio je cijevni CD reproduktor Unico Due. Uređaji su bili povezani Transparent Gen 6 kabelima.

Fotografije: Tihomir Vujasinović

Prenosimo utiske nekih posjetitelja:

Zahvaljujemo ekipi iz AudiocinemaArta ne još jednoj vrhunskoj prezentaciji i lijepom druženju. Iznenađenje u obliku “kućnog” zvučnika sa drajverima is profesionale je sasvim uspjelo. Prostor je bio ispunjen čistim, bogatim i moćnim zvukom. Uz dobru glazbu i standardno raspoloženu ekipu vrijeme je proletjelo.

Roman Nagy

Setup na prvu, nepoznavajući pravu veličinu zvučnika, ovako na slici je izgledao, onako, knap za dosta velik klupski prostor a na kraju sam ga slušao praktički iz zadnjih redova. Zvučnik je u živo priličnih gabarita. Čak sam pomislio na trenutke da bi bolje radio i u većem prostoru.

Btw na slici su Unison Max1 zvučnici, manji iz te serije, a slušali smo Max2. Zvuk je bio moćan, pun, detaljan, možda jedino u ovom setupu, za moj ukus malo previše forward.

Ekipi iz Audiocinema Arta hvala na dolasku, zaista su nas u zadnje vrijeme svojim trudom navikli na izvrsne prezentacije!

Solo

Želimo zahvaliti Audiofil klubu na gostoprimstvu i dobroj volji. Kao i uvijek, trudimo se predstaviti relativno inovativne i sasvim posebne uređaje svih cjenovnih kategorija, pokušavajući napraviti najbolji mogući zvuk.

Svima želimo ugodno glazbeno ljeto, vidimo se na jesen.

Očekujte neočekivano!

Pozdrav iz Audiocinema-Arta!

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest