AKG N5 N9 HYBRID slušalice

AKG nove slušalice N serije – N9 i N5 HYBRID – Feniks je ponovo s nama, bolji no ikad!

07. listopada 2024. | AKG, Audio/video sistemi

AKG nove slušalice N serije – N9 HYBRID (preko uha), N5 HYBRID (u uho). Feniks je ponovo s nama, bolji no ikad! Konačno na tržištu nove, sjajne slušalice.

AKG nove slušalice N serije – N9 HYBRID (preko uha), N5 HYBRID (u uho). Feniks je ponovo s nama, bolji no ikad! Konačno na tržištu nove, sjajne slušalice.

AKG nove slušalice N serije

  • N9 HYBRID (preko uha)

  • N5 HYBRID (u uho)

Feniks je ponovo s nama, bolji no ikad!

AKG, nekad poznata tvrtka za proizvodnju mikrofona i slušalica na neko se vrijeme izgubila iz vida i tržišta. Od 2016. godine nalazi se u okrilju Harman International grupe koja je konačno odlučila ponuditi tržištu nove, sjajne slušalice.

Radi se o dva modela, AKG N5 Hybrid bežične slušalice za u uši i N9 Hybrid bežične slušalice koje se stavljaju preko ušiju (tzv. naglavne).

AKG N9 i N5 Hybrid slušalice

Opće karakteristike N SERIJE slušalica

Kvaliteta zvuka

  • Vodeća tehnologija u industriji
  • Bežični audio visoke rezolucije (24 bita/96 kHz)
  • Pokreće LDAC
  • Imerzivni prostorni zvučni efekt
  • 70 godina zvučne baštine
  • AKG referentni zvuk
  • Najbolja ANC izvedba
  • Pravo prilagodljivo poništavanje buke (ugrađeno curenje zvuka i ušni kanal, kompenzacija u stvarnom vremenu)
  • Smart Talk za prestanak slušanja dok razgovarate

 Najbolja kvaliteta glasovnog poziva

  • Savršeni pozivi bilo gdje
  • Virtualni mikrofoni za oblikovanje snopa (N9)
  • Algoritam kristalnog poziva 3+3 mikrofona (N5)
  • Zoom certificirana / aplikacija za konferencije optimizirana kvaliteta glasa (32kHz/16 bit)
  • Jednostavno glasovno upravljanje putem aplikacije
  • Namjensko korisničko sučelje za razgovor
  • Ekvilajzer poziva (postavka zvuka/glasa)
  • Optimizator razine zvuka
  • VoiceAware

Glatko iskustvo bez smetnji

  • Hibridni način rada
  • Jednostavno trenutno povezivanje s ključem
  • u odnosu na Bluetooth® 5.3 LE Audio
  • Ultra udobnost i kompaktan dizajn
  • Tip-C ključić (dongle) opremljen na slušalici (N9) i kućište za punjenje (N5)
  • Trenutna / univerzalna povezivost
  • Veza s više točaka (Bluetooth®)
  • Plug & Play s Type-C ključem (doongl)
  • Google Fast Pair i MS Swift Pair

AKG N9

hybrid slušalice (preko uha)

Kada dođe vrijeme da dosegnete svoj najkreativniji mentalni prostor, samo stavite svoje AKG N9 Hybrid over-ear slušalice.

Uz AKG Reference Sound, Hi-Res Audio u bežičnom i žičanom načinu rada i True Adaptive Noise Cancelling, oni vas obavijaju imerzivnim prostornim zvukom, uvlačeći vas u svoj tijek tako da možete pronaći svoj kreativni fokus čak i u najbučnijem radnom okruženju.

USB-C ključ (dongl) od 2,4 GHz neprimjetno se povezuje s bilo kojim uređajem putem Bluetootha® i elegantno pristaje unutar lijeve slušalice kada nije u upotrebi. Kada je vrijeme za konferenciju, četiri virtualna prilagodljiva mikrofona za oblikovanje snopa poništavaju svu buku dok hvataju svaku nijansu vašeg glasa, radite li na daljinu ili u uredskom okruženju. Osim toga, AKG N9 Hybrid ima Zoom certifikat.

Iznimno lagana naglavna traka i jastučići od PU kože dovoljno su udobni da vam omoguće uživanje u pojačanoj jasnoći i čistom, neizobličenom zvuku cijeli dan, svaki dan. A uz 100 sati reprodukcije*, izdržat ćete cijeli radni tjedan prije nego što ih trebate napuniti.

AKG N9 HYBRID slušalice (in-ear) (AKG) MPC: 349,00 €

AKG N9 slušalice
AKG N9 slušalice
AKG N9 slušalice

Besprijekorno povezivanje s USB-C ključem od 2,4 GHz i BT-om

Priključite pametni USB-C ključ (dongle)  koji je prikladno pohranjen u slušalici (USB-A konektor je uključen), u bilo koji uređaj za trenutno i besprijekorno povezivanje.

Veza s više točaka omogućuje vam jednostavno prebacivanje između poziva na telefonu i Zoom sastanka na radnoj površini, dok Google Fast Pair i Microsoft Swift Pair omogućuju glatko iskustvo pri povezivanju s više uređaja.

AKG N9 Hybrid slušalice povezuju se putem Bluetootha® s bilo kojim Apple, Android ili Windows uređajem.

AKG N9 slušalice

AKG zvuk visoke rezolucije

Dinamički pogonski elementi od 40 mm s dijafragmama od tekućeg kristalnog polimera (LCP) isporučuju širok raspon detalja i briljantan dinamički zvuk s ultra niskim izobličenjem i brzim prijelaznim odzivom.

Bas je bogat i precizan, vokali su jasni i točni, a visoki tonovi živopisno realistični.

Uz to, AKG N9 Hybrid slušalice podržavaju Hi-Res Audio putem 3,5 mm jack kabela i bežično putem BT-a. Zahvaljujući LDAC-u, koji osigurava izvanredan 24-bitni zvuk visokih performansi, svaki je detalj u zapanjujućoj definiciji, bliži studijskoj kvaliteti nego ikad.

AKG N9 presjek

Imerzivni AKG Spatial Audio

Uz moćnu AKG Reference Sound aplikaciju, AKG N9 Hybrid slušalice pretvaraju svaki stereo sadržaj s bilo kojeg uređaja u virtualni surround zvuk. Široka zvučna pozornica i detaljan raspored instrumenata i vokala čine vašu omiljenu glazbu još uključivijom, pružajući detaljnije, realističnije i impresivnije iskustvo.

AKG N9 slušalice
AKG N9 Hybrid uključivanje i povezivanje
AKG N9 Hybrid karakteristike

AKG N9 HYBRID slušalice (in-ear) (AKG) MPC: 349,00 €

AKG N5

hybrid slušalice (u uho)

AKG N5 Hybrid TWS slušalice kombiniraju zvuk studijske kvalitete s intuitivnim kontrolama na dodir kako bi pružile impresivno iskustvo slušanja koje potiče vaš kreativni fokus i savršeno pristaje vašem svakodnevnom nošenju. Besprijekorno se povezuju s bilo kojim uređajem putem Bluetootha® ili USB-C ključa od 2,4 GHz koji elegantno pristaje u kutiju za punjenje kada nije u upotrebi.

6 mikrofona pruža savršenu kvalitetu poziva u svim uvjetima, bilo da razgovarate jedan na jedan ili u aplikaciji za konferenciju. Osim toga, AKG N5 Hybrid ima Zoom certifikat.

Vi upravljate najboljom u klasi True Adaptive Noise Canceling tehnologijom u stvarnom vremenu, puštajući vanjski svijet onoliko ili onoliko malo koliko želite putem aplikacije AKG Headphones i kontrolirajući koliko vlastitog glasa želite čuti tijekom poziv.

Hi-Res Audio Bežični i impresivni prostorni zvuk znače da će vaša glazba zvučati realističnije nego ikad. Ergonomski ovalni oblik i vrhovi prilagođene veličine omogućuju vam uživanje u pojačanoj jasnoći i neiskrivljenom čistom zvuku cijeli dan, svaki dan. A uz 10 sati reprodukcije*, izdržat ćete cijeli radni dan prije nego što budete trebali napuniti bateriju.

AKG N5 HYBRID slušalice (in-ear) (AKG) MPC: 269,00 €

AKG N5 Hybrid slušalice
AKG N5 Hybrid slušalice
AKG N5 Hybrid slušalice

Besprijekorno povezivanje s USB-C ključem od 2,4 GHz i BT-om

Priključite pametni USB-C ključ koji je prikladno pohranjen u kućištu za punjenje (USB-A konektor je uključen), u bilo koji uređaj za trenutno i besprijekorno povezivanje.

Veza s više točaka omogućuje vam jednostavno prebacivanje između poziva na telefonu i Zoom sastanka na radnoj površini, dok Google Fast Pair i Microsoft Swift Pair omogućuju glatko iskustvo pri povezivanju s više uređaja.

AKG N5 Hybrid slušalice povezuju se putem Bluetootha® s bilo kojim Apple, Android ili Windows uređajem.

AKG N5 Hybrid slušalice

AKG zvuk visoke rezolucije

Dinamička pogonski element od 10 mm s dijafragmama obloženim Diamond-Like Carbon (DLC) isporučuju širok raspon detalja i briljantan dinamički zvuk s ultra niskim izobličenjem i brzim prijelaznim odzivom.

Bas je bogat i precizan, vokali su jasni i točni, a visoki tonovi živopisno realistični.

AKG N5 Hybrid slušalice podržavaju Hi-Res Audio Wireless. Zahvaljujući LDAC-u, koji osigurava izvanredan 24-bitni zvuk visokih performansi, svaki je detalj u zapanjujućoj definiciji, bliži studijskoj kvaliteti nego ikad.

AKG N5 presjek

Imerzivni AKG Spatial Audio

Uz moćni AKG Reference Sound, AKG N5 Hybrid slušalice pretvaraju svaki stereo sadržaj s bilo kojeg uređaja u virtualni surround zvuk. Široka zvučna pozornica i detaljan raspored instrumenata i vokala čine vašu omiljenu glazbu još uključivijom, pružajući detaljnije, realističnije i impresivnije iskustvo.

AKG N5 Hybrid slušalice
AKG N5 Hybrid uključivanje i povezivanje
AKG N9 Hybrid karakteristike

AKG N5 HYBRID slušalice (in-ear) (AKG) MPC: 269,00 €

AKG N9 – Red Dot nagrada

Osim toga, dizajn N9 slušalica nagrađen je Red Dot nagradom s obrazloženjem:

AKG N9 Hybrid slušalice označavaju preokret u smjeru dizajna robne marke: njihovi jasni i svedeni oblici naglašavaju minimalizam i eleganciju. Istodobno je smanjena težina i poboljšana ergonomija. Kvaliteta zvuka također postavlja novi standard: za postizanje detaljne, prostorne zvučne pozornice, uređaj integrira audio tehnologiju visoke rezolucije. Skriveni ključ i Zoom certifikat čine AKG N9 Hybrid idealnim za profesionalnu upotrebu.

U cjenovnoj kategoriji u kojoj se nalaze nove AKG slušalice vlada povelika gužva, ali smo sigurni da tvrtka s tolikim iskustvom i uspjesima ima mnogo toga za reći, i da će biti velika konkurencija ostalima.

AKG N9 Hybrid RED DOT 2024 nagrada

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

POSLJEDNJI ČLANCI: