Veličanstvena prezentacija

tra 9, 2013 | Events

Ni ljubitelji kvalitetne reprodukcije u razvijenim dijelovima svijeta nemaju baš često nazočiti događaju kakva se održava 6. i 7. travnja u dvorani Regent na prvom katu hotela Esplanade u Zagrebu. Kad se tako nešto vani sprema, tamošnje audiotiskovine, pa i širi mediji, o tomu pišu i govore kao o senzaciji.

Prezentacija opreme vrijedne gotovo 2 milijuna kuna uistinu se rijetko može vidjeti i doživjeti bilo gdje u svijetu. Stjecaj sretnih okolnosti učinio je da se to dogodi tijekom prvog travanjskog vikenda u Zagrebu.

Zahvaljujući susretljivosti ljudi iz McIntosha i KEF-a u Zagrebu smo predstavili grandiozni Moun, najbolji KEF-ov zvučnički sustav ikad, vrijedan vrtoglavih 170.000 eura i vrhunsku amplifikaciju i CD reproduktor legendarne američke tvrtke McIntosh.

Osim tih uređaja koji posjetiteljima omogućavaju doživjeti zvuk kakav se rijetko čuje, izložili smo i široku paletu McIntoshovih cijevnih i tranzistorskih uređaja, među kojima i legendarno pojačalo snage MC 275, kao i nekoliko modela manjih i cijenom pristupačnijih KEF-ovih zvučničkih kutija.