Prenosimo sa TooLoud portala:
“Još je jedna godina na samom izmaku. Kad se osvrnem, i u ovoj sam uživao slušajuću mnogobrojne HIFI komponente, albume i koncerte. Bilo je tu i mnoštvo raznih audio/video događaja od kojih bih izdvojio dosad najbolje izdanje TOO LOUD FESTA. Što se tiče samog bloga, ove je godine objavljeno 70 blog postova s oko 200 komentara. Bilo je tu recenzija, reportaža, društvenih tekstova, osvrta, novosti iz audio/video svijeta i drugih tema.

Uz, sad već standardne TOO LOUD Supreme i TOO LOUD Highlight nagrade, ponovno sam odabrao komponente, album i koncert koje bih označio godišnjom TOO LOUD STAR nagradom kao najbolje što sam vidio i čuo u 2019. Krenimo redom.”

PRETPOJAČALO: Esoteric Grandioso C1

Napravljeno da pretrpi nuklearni rat, fantastičnog zvuka i izgleda, Esoteric Grandioso C1 pretpojačalo ima samo jednu manu – cijenu.

S druge strane, za te novce dobivate uređaj koji se svrstava u apsolutni vrh današnje audio industrije.

U potpunosti opravdava ‘high-end’ termin i u tehnološkom smislu predstavlja nepremostivu prepreku za većinu proizvođača HIFI opreme.

BUDŽET KOMPONENTA: iFi Micro iPhono2 gramofonsko pretpojačalo

Minijaturne izvedbe, ali zato velikog zvuka, iFi Micro iPhono2 ulaznica je u svijet ozbiljnih i daleko skupljih gramofonskih pretpojačala.

Za tražene novce, odnosno za cca. 580 eura, morali biste zaista biti jedna od onih osoba koje nitko na cesti ne pozdravlja, ako biste uređaju krenuli tražiti mane.

Gotovo da na tržištu ne postoji zvučnica kojoj se iFi Micro iPhono2 ne može prilagoditi.

Bonus je izvrsna prateća oprema (razni kabeli, adapteri i pribor) te mogućnost odabira ekvalizacijske krivulje, (RIAA, eRIAA, Columbia/CBS ili Decca).

iFi micro – iPhono2 fono pretpojačalo (iFi audio) MPC: 4390.00 kn KUPI

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest