TOO LOUD FEST 2017 Zagreb, 24. i 25. 11. 2017.

lis 11, 2017 | Events

Zagreb, 24. i 25. 11. 2017., DoubleTree by Hilton Hotel Zagreb – Najava najvećeg glazbeno-vizualnog događaja godine u organizaciji Too Loud bloga. Prenosimo tekst u cijelosti.

Moram priznati da ovaj tekst pišem s najvećim uzbuđenjem otkako blog postoji. Naime, od ove godine Too Loud blog pokreće Too Loud Fest – festival dobrog zvuka i dobre glazbe. Međutim, sudeći po dosadašnjem broju prijavljenih izlagača i onome što ćete moći vidjeti i čuti, već sad mogu napisati kako se priprema najveći glazbeno-vizualni događaj godine u Hrvatskoj.

Tko je pozvan? Pa, svi! Vjerujem da nema osoba na ovom svijetu, ili su izuzetno rijetke, koje ne vole čuti glazbu ili uživati u slici u punoj raskoši. Vjerujem i u to da većina voli svoje domove učiniti što ugodnijim za život. Stoga, Too Loud Fest objedinjuje upravo to, audio-vizualni užitak i kulturu življenja.

 

Too Loud Fest promiče senzaciju i doživljaj slušanja glazbe i gledanja slike, nudi uvid u različite glazbene žanrove te omogućava da se svatko susretne s najboljim mogućim zvukom ili slikom. Na festivalu možete očekivati ekskluzivne hrvatske i svjetske premijere audio i video uređaja, zanimljiva predavanja, radionice, glazbene nastupe, sudjelovanje u vrijednim nagradnim igrama, posebne pogodnosti za posjetitelje i naravno mnoštvo dobre zabave.

Pratite i dalje Too Loud blog, kao i Too Loud Facebook stranicu, kako biste bili u toku s najavama događanja i prezentacija na Too Loud Festu.

 

Festival traje 2 dana, 24. i 25. 11. 2017. i održat će se na više lokacija u Zagrebu. Središnji dio festivala, s najbogatijim sadržajem, održat će se u DoubleTree by Hilton Hotelu Zagreb, na čak 3 kata na kojima će se predstaviti više od 25 izlagača iz Hrvatske, Danske, Slovenije i Italije.

Samo za posjetitelje festivala, organiziran je završni party u subotu, 25. 11. 2017., od 20 sati u The Garden Brewery. Hladan studeni dan zagrijat će egzotičan glazbeni program, uz ponudu izvrsnih Garden craft piva.

 

Ulaznice za festival možete već sada kupiti putem Entrio online servisa ili na dan otvaranja festivala na ulazu u DoubleTree by Hilton Hotel.

Prvih 100 kupaca dvodnevnih ulaznica za Too Loud Fest 2017 očekuje poklon paket iznenađenja!

Radno vrijeme hotelskog dijela festivala je u petak 24. 11. 2017., od 12 do 19 sati, dok je u subotu, 25. 11. 2017, od 10 do 19 sati.

Vidimo se na Too Loud Festu 2017!


Prodaja ulaznica – https://www.entrio.hr/event/too-loud-fest-4479


Too Loud Fest 2017 web – http://tooloud.co/tlf2017/
Too Loud Facebook – https://www.facebook.com/tooloud.blog