TIBO Audio – najsuvremenije tehnologije odličnog zvuka za razumnu cijenu

Britanski Hi-Fi poznat je diljem svijeta po proizvodnji odličnih uređaja perfektnog zvuka – to je Tibo način. Kreiramo odlične Hi-Fi proizvode više od 30 godina imajući na umu jednostavane ciljeve – lijepi dizajn, pristupačne cijene i odličan zvuk.  To smo postigli koristeći tradicionalni obrtnički pristup proizvodnji, prirodne materijale i najsuvremeniju tehnologiju. Naš je asortiman slavlje za sve glazboljupce koji cijene izvrstan zvuk upakiran u ekskluzivan dizajn.

TIBO je jedna od rijetkih tvrtki u svijetu koja je radila na uključivanju najnovijih streaming tehnologija (kao što su Bluetooth, Wi-Fi) u većinu naših proizvoda bez narušavanja kvalitete zvuka. Naše odvojene audio komponente su opremljene Smart Audio opcijom tako da možete uživati u izvrsnom stereo zvuku u boravku kroz streming servise kao što je Tidal i Spotify u perfektnom visokorazlučivom  audio formati. Proširili smo odvojene komponente uvođenjem samostalnog Smart Audio modela koji se može postaviti bilo gdje u kući ili čak vani zahvaljujući ugrađenoj punjivoj bateriji.

Filozofija

Naši su uređaji dizajnirani i razvijeni unutar tvrtke, kako bismo osigurali pouzdanost, dizajn i savršen zvuk. Samo proizvodi savršene fuzije vrhunske reprodukcije zvuka, tehnoloških inovacija i vrhunskog stila mogu nositi TIBO oznaku. Duboko razumijevanje glazbe, akustike i elektronike uz opsesivnost superiornim, prirodnim  zvukom prihvatljive cijene doveli su do današnjih rezultata.

Svaka pojedina komponenta TIBO Smart Audio kolekcije izrađena je u skladu s navedenim standardima. Svaki je proizvod projektiran za skladnu spregu s ostalim uređajima, uz visoki stupanj sinergije, besprijekornu ravnotežu za maksimalno iskustvo zabave i uživanje u glazbi.

Zvuk

Razvijamo audio uređaje od 1994. godine, a naš je dizajn prepoznat i priznat širom svijeta. Naši su inženjeri proveli dugo vremena u sobi za slušanje pokušavajući rekreirati istinski zvuk žive glazbe. Korištenjem najkvalitetnijih komponenti na kritičnim mjestima uz razvoj tehnologija za izradu zvučnika i pojačala, podizali smo ciljeve nekoliko puta i dostigli Smart Audio podršku visokorazlučivog audija u svim proizvodima, bilo da se radi o tradicionalnim uređajima ili prenosivim zvučnicima – sve uz prihvatljivu cijenu.

Ukratko, svi TIBO proizvodi namijenjeni su i multi-room upotrebi. Njihova Smart Audio opcija omogućuje direktnu reprodukciju svakog pojedinog zvučnika unutar kuće Bluetooth povezivanjem, ili reprodukciju različite glazbe u različitim prostorijama korištenjem TIBO aplikacije u Wi-Fi kućnoj mreži.TIBO Ecosystem omogućuje povezivanje tradicionalnih uređaja s pojedinačnim zvučicima u cijeloj kući.

Reproducirajte glazbu povezivanjem s višestrukim ulazima (Bluetooth, Wi-Fi, linijski) i dijelite sadržaje s bilo kojim TIBO Smart Audio uređajima unutar kuće.

Proširivanjem do 16 različitih multi-room uređaja možete ozvučiti cijeli dom/poslovni prostor i sve ih kontrolirati TIBO aplikacijom.

Budućnost je osigurana, jer će svaki TIBO Smart Audio uređaj, dolaskom novih tehnologija, automatski unaprijediti podršku.

Tehnologija – TIBO Ecosystem

Ako želite graditi svoj novi audio sustav od početka, ili samo dopuniti postojeći Smart Audio opcijom, mi nudimo rješenje za sve. Novi sustav možete graditi počevši s nekim od naših baterijski/mrežno napajanih zvučnika koji se mogu koristiti unutar i izvan kuće kao samostalna jedinica. Alternativno, možete svoj postojeći sustav dopuniti nekim od naših proizvoda iz Bond serije. Čak smo proizveli uređaje koji podržavaju Powerlink za aktivne zvučnike. I na kraju, možete sastaviti tradicionalniji audio sustav, priključiti CD, DAB, TV i slične izvore zvuka te ih dijeliti preko TIBO Smart Audio sustava po različitim prostorijama.

Korištenjem različitih materijala za pojedine proizvode, osigurali smo da je pojavnost kompatibilna s izgledom i veličinom većine prostorija. Jedino što morate napraviti je sjesti i slušati –  sav ostali teški rad mi smo obavili konstruiranjem i proizvodnjom TIBO Ekosustava.

 

Svira jedan ili sviraju svi

Kontroliranje TIBO Smart Audio proizvoda ne može biti jednostavnije. Možete bežično prenositi/reproducirati audio Bluetooth protokolom u jedan uređaj, ili koristiti straming preko TIBO aplikacije iz višestrukih izvora uključivo iTunes, Spotify, TIDAL, Napster, TuneIn, iHeartRadio i još mnogo više.  Korištenjem aplikacije moći ćete ne samo kontrolirati što slušate u kojoj prostoriji, već i grupirati uređaje i podešavati glasnoću.

Grupe proizvoda:

Kameleon

Kolekcija se sastoji od tri Smart Audio prenosiva aktivna zvučnika – Kameleon Touch, Kameleon 4 i Kameleon 6.

Ime su dobili zbog seta od tri različite bočne stranice koje možete mijenjati po želji i tako imati tri različita izgleda.

Kameleon Touch uključuje Amazon “Tap to Talk” funkciju kojom se podešava budilica, vremensko uključivanje, dobivaju odgovori na pitanja ili naručuje dostava hrane. Dva veća Smart Audio zvučnika, Kameleon 4 i 6, nude nenadmašan zvuk, koji se dosad nije mogao čuti iz sličnih uređaja te veličine. Uz Bluetooth i Wi-Fi, možete koristiti linijski ulaz za priključivanje TV-a, gramofona ili  drugih uređaja. Imaju mogućnost memoriranja pet internetskih radio postaja.

TIBO Kameleon uređaji dio su TIBO Hi-Fi Ekosustava i mogu se povezati unutar kućnog Smart Audio sustava TIBO aplikacijom. Spotify, TIDAL, Napster, TuneIn, iHeartRadio, samo su neki od podržanih servisa. Jednu vrstu glazbu može svirati jedan TIBO uređaj, različitu glazbu drugi, ili sve komponente smart-audio sustava mogu svirati istu glazbu.

Choros

TIBO Choros je grupa od četiri Smart Audio zvučnika koji rade zasebno ili u grupi. Zvučnici su dizajnirani imajući na umu ograničenu veličinu prostora ali bez utjecaja na smanjivanje kakvoće reprodukcije.

Najmanji u kolekciji je Choros TAP koji ima Amazon Tap to Talk tehnologiju. Porta je odličan izbor kad je prostor ograničen ili za nošenje na odmor. Choros 4 i 6 sjajno pune prostor glazbom a možete čak i puniti mobitel. TIBO Choros uređaji pripadaju TIBO Hi-Fi Ekosustavu a povezuju se unutar kućnog smart-audio sustava TIBO aplikacijom. Spotify, TIDAL, Napster, TuneIn, iHeartRadio, samo su neki od podržanih servisa. Jedan TIBO uređaj može reproducirani jednu vrstu glazbe, drugi različitu, ili istu glazbu sviraju svi uređaji unutar smart-audio sustava.

Sphere

Dizajnirajući Sphere 2, 4 i 6, ideja je bila postaviti nove standard za prenosive zvučnike bez narušavanja odziva najnižih tonova.

Svaki proizvod ima punjivu bateriju koja traje više od 8 sati a zahvaljujući prenosivosti u glazbi možete uživati bilo gdje.

Završna obrada je u više boja, a streaming je moguć preko Bluetooth povezivanja kad ste vani, ili kućne mreže kad ste doma. Svi imaju linijski ulaz, pet memorija a ostale karateristike iste su kao i Choros seriji.

Vogue

Kolekcija Vogue pokazuje dugu tradiciju u kreiranju i proizvodnji sjajno dizajniranih proizvoda korištenjem tradicionalnim obrtničkim vještinama. Oba Vogue modela, 1 i 3 tradicionalnog su dizajna dosad neviđenog kod Smart Audio proizvoda ovog cjenovnog razreda. Način proizvodnje zahtijeva nekoliko dana ručnog rada zahvaljujući ovalnom kućištu i ukupne strukture. Oblik osigurava smanjene stojne valove koji osiguravaju odličan odziv niskih tonova koji se teško postiže kod sličnih zvučnika.

Ostale karakteristike povezivosti, memorije i streaming servisa identične su Sphere kolekciji.

Classic

Vjerujemo da najbolji zvuk mora biti dvokanalni stereo, što je osnovni razlog naših vjerovanja pri izradi tradicionalnih Hi-Fi uređaja spremnih za budućnost, što uključuje Wi-Fi streaming u svim TIBO Classic uređajima. Kad vidite TIBO Classic Smart Audio pojačalo, osigurali smo da duga tradicija izrade odvojenih komponenti sjajnog zvuka ima svijetlu budućnost. Sigurni smo da kvalitetom reprodukcije nećete biti razočarani. Odlična mogućnost je dijeljenje priklljučenih uređaja i TV prijamnika kroz cijeli dom, tako da možete nesmetano uživati u glazbi bilo gdje.

U seriji su tri različita pojačala, od 2 x 50 W SIA50 do 2 x 150 W snažne kombinacije Smart Streamer/Power Amplifier, a sigurni smo da ćete naći proizvod koji odgovara vašim zahtjevima.

Hi-Fi zvučnici Harmony i Legacy

Nama  su zvučnici jako dragi, a imamo više od 60 godina iskustva u gradnji pristupačnih, ručno rađenih zvučničkih kutija odličnog zvuka. Vjerujemo da najbolji zvuk dolazi iz dobrog para stereo zvučnika. Naši su pasivni zvučnici podijeljeni u dvije grupe: Harmony i Legacy.

Harmony nudi tri modela u modernoj bijeloj i crnoj završnoj obradi. Legacy također ima tri tri modela dobavljiva u orah furniru i tamno sivoj boji (black ash). Bas refleksni odušak nalazi se na dnu kutije i usmjeren je prema podu a koristi se u oba zvučnika za stalke što olakšava pozicioniranje.

Plus aktivni zvučnici

Kolekcija TIBO Plus zvučničkih kutija razvijena je s jednim ciljem na umu – kreirati jednostavno Hi-Fi rješenje koje nudi izvrstan zvuk i mnoštvo priključaka. Kombinacijom aktivnog zvučnika s pasivnim dizajnirali smo odličnu alternativu TIBO Smart Audio sustavu. Uključite i svirajte! Nepogrešiv kao zvučnik za računalo, idealan je za rad s gramofonima, fantastičan način za napredan zvuk s TV prijamnika.  Jednostavno povežite zvučnike koristeći daljinski upravljač s vašim Bluetooth uređajem i slušajte svoju glazbenu arhivu, internet radio ili servise Spotify, Tidal i ostale u CD kvaliteti. Plus serija ima RCA fono i 3,5 mm priključke za povezivanje s bilo kojim Hi-Fi izvorom. TV, CD/DVD i Blu-ray izvori mogu se povezati na optički digitalni ulaz. Ao želite Plus zvučnik dodati u vaš TIBO Ecosystem – jednostavno dodajte TIBO Bond Mini.

Bond smostalni uređaji

TIBO Bond serija nudi jednostavnu nadogradnju na Wi-Fi povezivanje i TIBO Ecosystem. U ponudi imamo četiri sjajna dodatna uređaja – Bond Mini može se priključiti na tradicionalno pojačalo/risiver ili Bluetooth zvučnik i tako osigurati audio streaming visoke razlučivosti. Bond 2 ima dodatni 7-pinski DIN konektor za priključivanje aktivnih zvučnika i tako nema potrebe za bilo kakvim dodatnim Hi-Fi sustavom ili uređajem. Bond 3 ima optički izlaz koji omogućuje streaming i slanje signala u postojeće pojačalo kao i USB ulaz. 

Vrh ponude je Bond 4, koji ne samo da ima USB i Wi-Fi streaming već i digitalno pojačalo 2 x 25 W koje je savršeno ako imate par zvučnika koje zaista volite.

I Bond serija je dio TIBO Hi-Fi Ecosystema a može biti dodatak kućnog smart-audio sustava korištenjem TIBO aplikacije. Ostale mogućnosti povezivanja i rukovanja glazbenim servisima su identične ostalim grupama proizvoda.

AUDIOCINEMA ART newsletter


Pin It on Pinterest