TEAC UD-701N mrežni reproduktor i TEAC AP-701 stereo pojačalo snage

30. travnja 2021. | Audio/video sistemi, Teac

TEAC UD-701N – mrežni reproduktor

&

TEAC AP-701 stereo pojačalo snage – balansirana struktura

TEAC UD-701N – mrežni reproduktor

&

TEAC AP-701 stereo pojačalo snage – balansirana struktura

TEAC UD-701N – mrežni reproduktor

S novorazvijenim izvornim diskretnim DAC-om, ovaj napredni univerzalni uređaja fascinira svakog audiofila kao srce svakog ozbiljnog audio sustava.

Osnovna funkcija USB DAC inteligentno je, na najvišoj razini spojena s osobinama mrežnog reproduktora, analognog pretpojačala i pojačala za slušalice. Zahvaljujući posebno razvijenom TEAC ΔΣ (Delta Sigma) diskretnom D/A pretvaraču UD-701N je postigao savim novu razinu kvalitete i funkcionalnosti. Reproduktor podržava 22.5MHz DSD i 384kHz/32-bit PCM, a DAC pretvara  digitalne signale u analogne s najvišom kvalitetom.

Osim što se može koristiti za sve vrste digitalne reprodukcije, od sustava temeljenih na PC ili Mac računalima, do NAS servera i streaming reprodukcije, također može ispunjavati ključnu ulogu kao pretpojačalo s analognim i digitalnim ulazima. Teac UD-701N je univerzalni uređaj koji fleksibilno podržava nove stilove reprodukcije u novim vremenima. Uz sustave za reprodukciju glazbe kroz zvučnike, omogućuje korištenje balansiranih slušalica. 

ZNAČAJKE

Umjesto korištenja generičkih integriranih DAC sklopova, Teac je od početka razvio

novi TEAC ΔΣ (Delta Sigma) diskretni DAC u koji je ugrađen FPGA*s originalnim algoritmima.

Analogni signali izlaze u najvećoj audio kvaliteti, DSD se prenose kao takvi, dok PCM signali prolaze kroz ΔΣ modulator i konvertiraju u 1-bitne signale. Slobodno možemo tvrditi da, zahvaljujući specifičnom dizajnu diskretne tehnike, Teac postiže perfektnu prozračnu zvučnu sliku dosežući vrhunce ciljane kvalitete reprodukcije.

*FPGA je kratica za „ field-programmable gate array“. To je sklop koji korisnik može programirati u cilju izvršenja jednu ili više logičkih operacija.

Dual mono struktura

Uključili smo ekstravagantnu dvostruku mono strukturu u cijelu jedinicu, od kruga napajanja s neovisnim lijevim i desnim toroidnim transformatorima do D/A pretvarača i analognog izlaznog stupnja.

Ovakav model dvostruke strukture, s kompletnim mono sklopovima za svaki od dva kanala, sprječava smetnje između lijevog i desnog kanala i omogućuje bogatu reprodukciju glazbe sa snažnim osjećajem prostora i svih dimenzija.

Potpuno balansirani prijenos u svakoj fazi

Potpuno balansirani prijenos lijevog i desnog analognog izlaznog signala nakon D/A pretvorbe kroz završni izlazni stupanj uvelike doprinosi poboljšanju omjera signal-šum i povećanju dinamičkog raspona.

Ovakav način prenosi čišće signale a pritom se ne gubi osjećaj prostornosti koji imaju zvučni izvori visoke rezolucije.

Četiri toroidna transformatora velikog kapaciteta

Uz 2 toroidalna transformatora za neovisne lijeve i desne analogne signale, odvojeni se transformatori također koriste i u mrežnom modulu i u digitalnim upravljačkim odjeljcima. Jačanjem napajanja za odjeljak mrežnog modula linearnom snagom, u mrežni modul se isporučuje stabilna električna energija koja zahtijeva naprednu obradu.

Funkcija analognog pretpojačala s 2 linijska RCA/XLR ulaza i 4 digitalna ulaza

Ne samo kao USB DAC/mrežni uređaj koji koristi dva seta koaksijalnih i optičkih digitalnih ulaza, UD-701N također djeluje kao visokokvalitetno analogno pretpojačalo korištenjem dodatnih analognih audio ulaza putem RCA i XLR konektora koji omogućuju korisnicima spajanje konvencionalnih audio izvora.

Naš TEAC-QVCS (Quad Volume Control System) sustav je regulacije glasnoće s promjenjivim pojačanjem s četiri neovisna kruga za lijevo, desno, pozitivno i negativno (L +, L−, R + i R−). Ovakav sklop čini put audio signala kraćim, sprječavajući degradaciju audio signala uzrokovanu njihovim prolaskom kroz vodove. Budući da se glasnoća može prilagoditi u izuzetno finim intervalima od 0,5 dB, možete postići idealnu glasnoću u audio sustavu ili slušalicama koje koristite.

Poboljšani TEAC-HCLD2 krugovi međuspremnika pojačane struje

Koristili smo krugove TEAC-HCLD2, koji su poboljšane verzije naših TEAC-HCLD (TEAC High Current Line Driver) pojačanih izlaznih buffer sklopova. Oni podižu trenutne mogućnosti prijenosa koje su važne u analognim izlazima. Svaki kanal ima pozitivnu i negativnu dvostruku strukturu sklopova s buffer pojačalima, koji imaju mogućnosti prijenosa jake struje, a koriste se kao linijski pokretači. Za balansirani izlaz pogon je diferencijalni i paralelni za nebalansirani. Povećavanjem trenutne sposobnosti opskrbe strujom, prijenos dinamike audio signala bez gubitka postaje moguć.

Pojačalo za slušalice s 4-pinskim XLR s balansiranim/aktivnim uzemljenjem

Ukupno se četiri buffera, po jedan u lijevom, desnom, pozitivnom i negativnom krugu, koriste u namjenskom pojačalu za slušalice, što omogućuje spajanje balansiranih slušalica.

Štoviše, čak i tijekom single-ended korištenja, paralelnim pogonom ovih pojačala, mogu pružiti snažniji pogon od običnih single-ended pojačala za slušalice.

To omogućuje ostvarenje potencijala mnogih slušalica, uključujući i one od 600Ω.

Aktivno uzemljenje je pogonska metoda zasnovana na principima balansirane veze, koja se približava 0 V spajanjem hladnog konektora na masu i prisilnim pogonom na masu pomoću sklopa pojačala.

Na taj se način ostvaruje idealno uzemljenje uz drastično smanjenje brujanja iz mreže. Štoviše, snižavanjem praga čujnosti buke možemo očekivati produbljivanje pozadinske tišine, veću mikrodinamiku, nazočnost detalja i teksturu zvukova.

MQA dekoder koji podržava digitalne ulaze

MQA (Master Quality Authenticated) visokokvalitetni je audio kodek koji omogućuje reprodukciju na istoj razini kvalitete kao i studijski master. UD-701N ima MQA dekoder koji kontrolira D/A pretvorene krivulje s preciznošću od samo 5 ms kako bi se postigle analogne krivulje identične izvornim snimkama. Reprodukcija zvuka koji se ljudskom uhu čini originalnim može se postići velikim smanjenjem “zamućenja zvuka” koje se događa kod naglog početka glazbe, a ponekad i kod ekstremnih razlika u zvučnom tlaku.

Budući da je uključen puni dekoder, uz reprodukciju datoteka i mreže mogu se dekodirati i MQA podaci s digitalnih ulaza. Reprodukcija MQA CD-a moguća je spajanjem digitalnog izlaza CD reproduktora na UD-701N.

Nadpretvorba

Funkcija pretvorbe koristi RDOT-NEO (profinjena tehnologija digitalnog izlaza NEO) za glatko uvećavanje PCM digitalnih audio signala i pretvaranje njihovih frekvencija uzorkovanja množenjem 2, 4 ili 8 puta (maksimalno 384 kHz). RDOT, koji primjenjuje analognu metodu interpolacije koristeći fluentnu logiku, tehnologija je koja je razvijena da omogući reprodukciju frekvencija viših od 20 kHz koje se gube od 44,1 kHz / 48 kHz digitalnih signala. Na temelju pročitanih informacija generiraju se analogni podaci između uzoraka valnog oblika, što također rezultira podacima iznad 20 kHz.

Bluetooth® podržava LDAC, aptX™ HD i ostale formate visokorazlučivog prijenosa

Uz LDAC ™ i LHDC kodeke, koji mogu prenositi audio podatke s kvalitetom koja se smatra visokom razlučivošću (96 kHz / 24-bit), također podržava Qualcomm® aptX ™ HD, koji je sposoban za prijenos od 48 kHz / 24-bit. Podržani su naravno i popularni AAC, Qualcomm® aptX ™ i SBC kodeci, tako da možete lako uživati u visokokvalitetnoj bežičnoj reprodukciji sa pametnih telefona i digitalnih audio uređaja. 

Podrška za popularne i praktične mrežne funkcije, uključujući OpenHome i Roon Ready*

Uobičajene kontrolne aplikacije koje podržavaju OpenHome mogu se koristiti s UD-701N, koji također podržava ovu platformu. Štoviše, popisima za reprodukciju na UD-701N može se upravljati pomoću TEAC HR Streamer-a i drugih kontrolnih aplikacija koje podržavaju OpenHome. Podržana je i besprijekorna reprodukcija (Gapless).

Uz podršku za Roon Ready, funkcije koje pruža RAAT (Roon Advanced Audio Transport), uključujući visokokvalitetnu reprodukciju zvuka, mogu se koristiti bez ograničenja uz jednostavno i praktično upravljanje pomoću aplikacija i sinkroniziranu reprodukciju u više prostorija.

* Podrška za Roon Ready bit će dodana u ažuriranju firmvera dostupnom nakon izdavanja proizvoda.

Spotify, Tidal*, Qobuz, i TuneIn (Internet Radio)

Zajedno sa Spotify, ovaj uređaj podržava Tidal i Qobuz, servise s pretplatom koji osiguravaju reprodukciju snimki CD kvalitete bez gubitaka (44.1kHz/16-bit).

* Podrška za Tidal bit će dodana u ažuriranju firmvera dostupnom nakon izdavanja proizvoda.

 

Bulk Pet tehnologija USB prijenosa omogućuje stabilan prijenos podataka

Prilikom prijenosa velike količine digitalnih podataka USB kabelom iz izvora zvuka visoke razlučivosti pojavljuju se velike nedosljednosti u opterećenjima obrade računala pošiljatelja i primatelja USB DAC, a mogu doći i do prekida (ispadanja zvuka) i drugih problema. Korištenjem Bulk Pet USB tehnologije prijenosa, ista količina podataka prenosi se stalnom brzinom, poravnavajući opterećenje obrade obje strane i ostvarujući stabilan prijenos podataka. Budući da promjene u uvjetima opterećenja računala također mogu utjecati na kvalitetu zvuka, možete odabrati jedan od četiri unaprijed zadana načina prijenosa kako biste postigli željenu kvalitetu zvuka.

 

Značajke dizajna za sprječavanje vibracija

Plutajuća konstrukcija koristi se za izoliranje transformatora od donje ploče radi sprječavanja pojave vibracija. Duljine svih bočnih rebara, koja služe za disperziju topline, također su prilagođene kako bi se spriječile vibracije.

Ploče kućišta učvršćuju se minimalnim brojem vijaka, originalne TEAC-ove nožice s točkastim šiljkom koriste novi mehanizam za amortiziranje i koriste se za temeljito suzbijanje vibracija donje ploče koje utječu na kvalitetu zvuka.

Besplatan Win/iOS visokorazlučivi reproduktor koji podržava DSD od 22,5 MHz

Ovaj besplatni namjenski softver može se koristiti za lako reproduciranje DSD-a od 22,5 MHz i 384 kHz / 32-bitnog PCM-a, koji predstavljaju sljedeću generaciju izvora zvuka visoke rezolucije s računala sa sustavom Windows i iOS. Jednostavnim pokretanjem softvera i odabirom UD-701N povezanog USB kabelom, digitalni audio podaci mogu se pouzdano prenijeti uz optimalne uvjete.

Budući da je ovaj softver dizajniran za upotrebu s ovim modelom, ne treba brinuti o problemima koji se često javljaju s USB audio postavkama, uključujući “ne emitira se zvuk čak ni kada se prepozna USB DAC” i “zvuk se konvertira prema dolje kad se koristi kao izlaz.”

 

Visokorazlučivi streamer omogućuje besplatnu reprodukciju u visokoj rezoluciji sa pametnih telefona i tableta

Pripremili smo vlastitu, zaštićenu Teac HR Streamer aplikaciju za mrežnu kontrolu koja podržava Open Home aplikaciju. Uz mogućnost izrade datoteka učitavanjem podataka o omotima nosača zvuka i podacima o glazbi koji su već pohranjeni na NAS-u, moguće je intuitivno i brzo birati glazbene zapise. Nadalje, možete odabrati pjesme i dodati ih na popise za reprodukciju kako želite, slobodno prelazeći između usluga u oblaku i lokalnih mreža, uključujući audio datoteke pohranjene na NAS i USB flash pogonima, kao i FLAC i MQA izvore na Tidalu i Qobuzu. TEAC HR Streamer može se koristiti na iOS i Android uređajima.

Ostale funkcije i značajke

 • Novorazvijeni TEAC ΔΣ (Delta Sigma) diskretni DAC
 • Dual mono balansirana struktura sklopova doprinosi izvanrednoj separaciji kanala
 • Kao USB DAC i mrežni reproduktor reproducira 22.5MHz DSD i 384kHz/32-bit PCM
 • Funkcija pretpojačala s 4 digitalna i dva para RCA/XLR linijskih ulaza
 • Pojačalo za slušalice sa 4-pin XLR priključkom i balnsiranom/aktivnom masom
 • MQA dekoder podržava i digitalni ulaz za CD reproduktor
 • Nadkonverzija 2/4/8 x frekvencije uzorkovanja korištenjem RDOT-NEO
 • Bluetooth® primopredajnik podržava LDAC, aptX™ HD i ostale HiRes kodeke
 • Sukladan je standardima OpenHome i podržava Roon Ready
 • Podržava Spotify Connect, Tidal, Qobuz, i TuneIn (Internet Radio)
 • Jedinstveni TEAC-HCLD2 buffer sklopovi pojačane izlazne struje
 • Analogni sklopovi pretpojačala koriste HiRes TEAC-QVCS

TEAC UD-701N – mrežni reproduktor (TEAC) MPC: 3.140,00 €

Specifikacije - TEAC UD-701N – mrežni reproduktor

DAC:

 • DAC:                2 x TEAC ΔΣ diskretni DAC
 • Nadkonverzija:        2xFs / 4xFs / 8xFs (maksimum 384kHz)

 

Analogni audio izlazi:

 • Balansirani:             2 x XLR
 • Ulazna impedanca:         50 kΩ
  Najveći ulazni napon:        5 Vrms
 • Nebalansirani: 2 x RCA, pozlaćeni
 • Ulazna impedanca:         25 kΩ
 • Najveći ulazni napon:        2.5 Vrms

 

Digitalni audio ulazi:

 • USB:                 1 x USB B-type (USB2.0 sukladan)
 • Podržani formati:         PCM    16 / 24 / 32bit
 • 44.1k / 48k / 88.2k / 96k / 176.4k / 192k / 352.8k / 384kHz
 • DSD    2.8M / 5.6M / 11.2M / 22.5MHz
 • Koaksijalni:             2 para RCA (pozlaćeni)
 • Ulazni napon:            0.5Vp-p
 • Ulazna impedanca:        75 Ω
 • Podržani formati:         PCM    16 / 24bit
 • 32k / 44.1k / 48k / 88.2k / 96k / 176.4k / 192kHz
 • DSD    2.8MHz (176.4kHz/24bit DoP format)
 • Optički:             pravokutan (TOS) 2 para
 • Ulazna razina:            –24.0 do –14.5 dBm peak
 • Podržani formati:        PCM    16 / 24bit
 • 32k / 44.1k / 48k / 88.2k / 96k / 176.4k / 192kHz
 • DSD    2.8MHz (176.4kHz/24bit DoP format)

 

ETERNET:

 • Konektor:            RJ-45 × 1 (1000Base-T)
 • Podržani formati:
 • PCM
  • 16 / 24 / 32bit
  • 32k / 44.1k / 48k / 88.2k / 96k / 176.4k / 192kHz / 352.8k /
  • 384kHz (Stereo)
 • DSD                2.8M / 5.6M / 11.2M / 22.5MHz (Stereo)
 • Podržani formati:
  • PCM lossless            FLAC, Apple Lossless (ALAC), WAV, AIFF, MQA
  • DSD lossless            DSF, DSDIFF (DFF), DoP
  • Komprimirani audio        MP3, AAC (m4a)

 

USB flash pogon:

 • Konektori:            USB A-tipe × 2 (prednji × 1, zadnji × 1, USB2.0 sukladan)
 • Podržava sustav datoteka:    FAT32, exFAT i NTFS jedna particija
 • Podržava format datoteka:
  • PCM    16 / 24 / 32bit
  • 32k / 44.1k / 48k / 88.2k / 96k / 176.4k / 192kHz / 352.8k / 384kHz (Stereo)
  • DSD    2.8M / 5.6M / 11.2M / 22.5MHz (Stereo)
 • Podržani formati:
  • PCM lossless            FLAC, Apple Lossless (ALAC), WAV, AIFF, MQA
  • DSD lossless            DSF, DSDIFF (DFF), DoP
  • Compressed audio        MP3, AAC (m4a)

 

Bluetooth®

 • Bluetooth® version        4.0
 • Izlaz:                Class2 (domet: 10m)
 • Podržani profil:        A2DP, AVRCP
 • Podržani A2DP kodek:        LDAC, LHDC, AAC, SBC, Qualcomm®aptX™ audio/HD audio
 • A2DP zaštita sadržaja:        SCMS-T
 • Broj spremljenih uparivanja:    do 8

 

Analogni audio izlazi

 • Balansirani:            1 par XLR (pozlaćeni)
 • Izlazna impedanca:        220 Ω
 • Podešavanje izlaza:        odabir: fiksni (0dB), fiksni (+6dB), Varijabilni, isključen (Off)
 • Najveći izlazni napon:
  • 2.0 Vrms (1 kHz, 10 kΩ, 0 dB)
  • 4.0 Vrms (1 kHz, 10 kΩ, +6 dB)
  • 12 Vrms (1kHz, 10kΩ, Varijabilni)
 • Nebalansirani:             1 par RCA (pozlaćeni)
 • Izlazna impedanca:        180 Ω
 • Podešavanje izlaza:        odabir: fiksni (0dB), fiksni (+6dB), Varijabilni, isključen (Off)
 • Najveći izlazni napon:
  • 2.0 Vrms (1 kHz, 10 kΩ, 0 dB)
  • 4.0 Vrms (1 kHz, 10 kΩ, +6 dB)
  • 6.0 Vrms (1kHz, 10kΩ, Varijabilni)

 

Izlaz za slušalice    

 • Balansirani:            1 x XLR,  4-pinski
 • Pinovi:                Pin1: L+, Pin2: L–, Pin3: R+, Pin4: R–
 • Nebalansirani:             1 x 6.3 mm Stereo jack (pozlaćeni

 

Najveća izlazna snaga:   

 • Balansirani:            700 mW + 700 mW (32 Ω)
 • Nebalansirani:            500 mW + 500 mW (32 Ω)
 • Podrđane impedance:        od 16 do 600 Ω

 

Ulaz za sinkronizaciju sata    

 • Konektor:            1 x BNC (pozlaćeni)
 • Ulazna frekvencija:        10 MHz
 • Ulazna impedanca:        50 Ω
 • Ulazna razina:
  • Kvadratna krivulja:        ekvivalentno TTL
  • Sinusoidna krivulja:        0.5 do 1.0 Vrms

 

Vanjska kontrola:  

 • Ulaz okidača:            12V TRIGGER IN
 • Konektor:            1 x 3.5 mm Mono mini jack
 • Ulazni signal:            12 V, 1 mA
 • Izlaz okidača:            12V TRIGGER THRU
 • Konektor:            1 x 3.5 mm Mono mini jack
 • Izlazni signal:            12 V
 • Najveća struja napajanja:    100 mA

 

Audio performanse: *Uvjeti mjerenja: ulazni signal: 192kHz/24-bit PCM, mjereni izlaz: RCA, DAC, uključen niskopropusni filter

 • Frekventni odziv:        5 Hz do 80,000 Hz (+1dB/–5dB)
 • Ukupna harmonijska izobličenja:    0.005% (1kHz, LPF: 20 – 20kHz)
 • Odnos signal/šum:        110 dB (A-opterećeno, IHF-A)
 • Mrežno napajanje:        AC120V, 560Hz (SAD/Kanada)
 • AC230V, 50Hz (UK/Evropa)
 • Potrošnja:            40 W
 • Potrošnja u mirovanju:    0.4 W
 • Dimenzije (ŠVD):        444 x 111 x 334 mm
 • Masa:                11.8 kg

TEAC AP-701 stereo pojačalo snage – balansirana struktura

Dual mono pojačalo snage potpuno balansiranog dizajna i dva namjenski izrađena Hypex Electronics Ncore izlazna modula. Neograničena dinamika zvuka budi temeljne instinkte dok AP-701 spaja sve poželjne elemente velike snage pojačala i postavlja nove standarde.

Neovisni lijevi/desni toroidni transformatori velike snage, diskretna buffer pojačala i dva Ncore modula čine potpuno dvostruki mono ustroj od ulaza do izlaza. Štoviše, ulazni stupanj svakog kanala ima potpuno balansirani dizajn, tako da se dinamičnost ulaznih signala pojačava onakvim kakav jest, dovodeći do vrhunca performanse zvučnika.

Prednja, bočna i stražnja ploča učvršćene su teškim limom debljine 3 mm kao primarnim materijalom. Posebni spojni elementi (zglobovi) povezuju prednje, bočne, stražnje i gornje ploče koje služe kao ovjes. Takvo kućište sa fleksibilnom strukturom kontrolira vibracije cijelog uređaja i omogućuje otvorenu i živopisnu reprodukciju zvuka.

ZNAČAJKE

 • Velika snaga s praktičnim maksimumom od 2 x 260/170 W (4/8 Ω) zahvaljujući Hypex Ncore modulima koji ostvaruju visoku učinkovitost i visoku kvalitetu zvuka.
 • Moduli su podešeni i dizajnirani posebno za TEAC, a pokreću zvučnike bez gubitka izvornog glazbenog izričaja, od nježnog pianissima do moćnog fortissima.
 • Unatoč velikoj snazi pojačala, zahvaljujući izračunu potrebnog protoka zraka za hlađenje i preciznim rasporedu ulaza i izlaza, ostvaren je dizajn bez ventilatora.
 • Raspršivanje topline povećava se pričvršćivanjem modula pojačala izravno na donju ploču.
 • Zajedno s rebrastom strukturom bočnih ploča, to pouzdano smanjuje unutarnju toplinu.
 • Plutajuća konstrukcija drži transformatore odvojene od donje ploče jer bi u protivnom mogli uzrokovati vibracije. Oblik rebara bočne ploče, koji omogućuju disperziju topline, podešen je kako bi se dodatno eliminirale vibracije.
 • Kako bi se suzbile vibracije koje temeljito utječu na kvalitetu zvuka, AP-701 ima originalne noge sa šiljcima koje imaju novu konstrukciju, a pričvršćene su na donju ploču odgovarajućim nastavkom, dok je broj vijaka koji učvršćuju ploče na kućištu minimaliziran.

 

Brojne značajke za kvalitetu zvuka

Trajnost ulaznih krugova osigurava se uključivanjem proreza između svakog konektora. Uz to, izravno ožičenje bez konektora koristi se od ulaznih sklopova do diskretnih buffer sklopova bez ikakvih gubitka čistoće.

 

Kućište niskog profila stvara novi potencijal u životnim prostorima

Smanjenje visine, kao i dubina šasije, omogućuju veću slobodu postavljanja. Bilo u dnevnoj sobi ili na radnom mjestu, pojačalo možete pogoniti vaše omiljene zvučnike kako želite.

Ostale funkcije i značajke

 • Prekidač za biranje stereo ili biamplifikacije
 • Dva Hypex Electronics B.V. Ncore modula prilagođena posebno za ovaj model
 • Velika snaga s praktičnim maksimumom 2 x 260/170 W (4/8 Ω)
 • Dvostruki mono dizajn od ulaza do izlaza
 • Čisto pojačanje signala ostvareno potpuno uravnoteženim dizajnom na ulaznom stupnju
 • Dva neovisna lijeva / desna transformatora za napajanje toroidalne jezgre velikog kapaciteta
 • Diskretna buffer pojačala koja se koriste u ulaznom stupnju
 • Tri potporne točkaste noge koje se lako instaliraju (patentni brojevi 4075477 i 3778108)
 • Dva povezana VU metra koja pokazuju glazbeni puls, s četiri razine zatamnjenja i dvije postavke osjetljivosti
 • Dizajn bez ventilatora za smanjenje buke
 • 12V okidač za sinkronizaciju napajanja

TEAC AP-701 stereo pojačalo (TEAC) MPC: 2.830,00 €

Specifikacije - TEAC AP-701 stereo pojačalo snage

Pojačalo:   

 • Najveća izlazna snaga:           2 x 260/170 W (4/8 Ω)
 • Nazivna snaga:                       2 x 230/125 W (4/8 Ω, 1 kHz, THD 1%)
 • Ukupna harmonijska izobličenja:      0.003% (8 Ω, 1 kHz, 55 W, JEITA)
 • Odnas signal/šum:                  110 dB (8Ω, 1kHz, IHF-A)
 • Frekventni odziv:                    10 Hz do 50,000 Hz (+0d B, –6d B, 8 Ω, JEITA)

Analogni ulazi:

 • Balansirani:                            2 x  XLR
 • Ulazna osjetljivost:                 1.6V
 • Ulazna impedanca:                 64 kΩ (stereo), 32 kΩ (bi-amp)
 • Nebalansirani:                        2 x RCA pozlaćeni
 • Ulazna osjetljivost:                 1.6V
 • Ulazna impedanca:                 32 kΩ (stereo), 16 kΩ (bi-amp)

Zvučnički izlazi:       

 • Konektori:                               2 x s navojem, pozlaćeni, za banane
 • Impedanca:                             od 4 Ω do 8 Ω

Vanjske kontrole:    

 • Ulaz za okidač:                                   12 V
 • Priključak:                               1 x 3.5 mm mini
 • Izlaz:                                        12 V, 1 mA
 • Izlaz okidača:                          12 V
 • Priključak:                               1 x 3.5 mm
 • Mreža:                                    AC120V, 60Hz (SAD/Kanada); AC230V, 50Hz (UK/Evropa)
 • Potrošnja:                               210 W
 • Potrošnja u mirovanju:          0.4 W
 • Dimenzije (ŠVD):                    444 × 111.3 × 348.2 mm
 • Masa:                                      9.9 kg

Za sve dodatne informacije molimo da nas bez ustezanja kontaktirate!

TEAC ČLANCI: