TEAC TN-300 gramofon sa ugrađenim fono predpojačalom

pro 27, 2014 | Audio/video sistemi, Teac

S USB digitalnim izlazom za Vaš PC i hi-fi sustav
TN-300 je TEAC-ov netom pušten u prodaju analogni gramofon koji će impresivnim zvukom i izgledom privući audiofile, a svojim mogućnostima osigurati i manipuliranje s glazbenim materijalom preko USB izlaza na Mac/PC-u.

Robusno izrađena šasija, remenski pogon, 45/33 rpm, aluminijski disk visoke inercije s neoprenskim matom, po osobinama optimizirana ručica/zvučnica/fono predpojačalo te pozlaćeni priključci govore o ambiciozno koncipiranom gramofonu.

Visoki okretni moment pogonskog motora nudi stabilnu i konzistentnu brzinu za fokusiran i dinamičan zvuk. Ugrađena zvučnica je Audio-Technica AT95E  MM(VM). Preklopnikom je korisniku ostavljena mogućnost spajanja gramofona preko fono predpojačala ili direktno na hi-fi sustav. TN-300 ima dvije brzine vrtnje 33-1/3 i 45 RPM za LP/EP reprodukciju. Ovako dobro osmišljena i optimizirana funkcionalnost i brižno selektirani materijali rezultiraju začudno preciznom zvučnom slikom.

 Aluminijski tanjur

Aluminijski tanjur

 Stražnji priključci

Stražnji priključci

TEAC  se pobrinuo i za riješavanje problema oko mehaničkih podešavaja gramofona svih vrsta. Čim se izvadi iz ambalaže TN-300 je spreman za uporabu. Tvornički je sve za svaki gramofon individualno montirano do same ručice/zvučnice i optimizirano za kvalitetan zvuka uz minimalan napor. Tek par jednostavnih koraka za biranje u ključnim postavkama zvučnice koje u dobroj mjeri ovise o afinitetima korisnika.

TEAC TN-300  gramofon se isporučuje u četiri atraktivna finiša: crno, crveno, bijelo i boja višnje.

TEAC TN-300 bijela

TEAC TN-300 bijela

TEAC TN-300 crvena

TEAC TN-300 crvena

TEAC TN-300 crna

TEAC TN-300 crna