TEAC-ovo HA-P50 prijenosno pojačalo za slušalice s ugrađenim 24/96USB DAC-om za zvuk visoke

srp 29, 2015 | Mutlimedija/Audio Gadget, Teac

Koliko puta korisnici boljih slušalica su ih htjeli ugurati u uho do bubnjića kako dobili iz njih njihov dobar zvuk dovoljne glasnoće? A koliko puta su htjeli dobiti i bolji zvuk iz prijenosnika ili PC/MAC-a s jednim uređajem, po mogućnosti prijenosnim? HP-P50 TEAC-ovo prijenosno pojačalo za slušalice s ugrađenim 24/96USB DAC-om je skrajnje i spasonosno rješenje.

On osigurava slušanje audio zapisa visoke rezolucije sa iPhone-a (koji izvorno ne reproducira 24bitne zapise), Android-a i PC-a te Mac-a. Džepne je verzije, tek nešto deblji od prosječnog Smartphone ( 21,7mm). TEAC je ponudio kompaktni prijenosnik zavidne funkcionalnosti s karakteristikama stacionarnog uređaja.

Prednja strana

Sprijeda je kontrola glasnoće sa uključivanjem / isključivanjem, preklopnik za prilagodbu impedanciji slušalica, analogni i ulaz za slušalice (3.5mm). Na stražnjoj strani je: opto, USB i micro USB ulaz, izbornik ulaza te ulaz za punjenje 5V DC.

Stražnja strana

Unutar kućišta je pouzdani Burr-Brownov DAC čip PCM5102 digitalno-analogni pretvarač Aluminijsko kućište (Š x V x D) 6,8 × 2,3 × 12.7cm je kompaktne sa domišljatim štitnicima priključaka i potenciometra s prednje i stražnje strane.

Bočni dizajn

Uz štitnike treba spomenuti i gumene trake koje se mogu koristiti za spajanje pojačala i iPhone-a za te zaštitu od ogrebotina. Baterija osigurava 8 sati kontinuiranog rada. HA-P50 je idealan partner za zahtjevne korisnike kvalitetnih slušali i audio zapisa visoke rezolucije koji će bitno unaprijediti izvorni zapis ne samo sa iPhone-a već sa PC/MAC.

Stražnje “lice” s utorima

Komforno i visoko vjerno slušanje postaje svojevrsni benefit koji nam iz postojeće izvora i slušalica dariva HA-P50 – uz maksimalnu funkcionalnost!