TEAC-ov SL-D930 mini sustav retro izgleda: CD i radio uz Bluetooth vezu

pro 27, 2014 | Mutlimedija/Audio Gadget, Teac

TEAC-ov SL-D930 je izvana atraktivno stilski zamaskiran kompaktni audio sustav koji će, ipak, ponajprije iznenaditi zvukom. Naime, iza trendy dizajna je čvrsta konstrukcija od tri odvojene brižljivo optimirane zvučničke komore: za lijevi i desni zvučnik te za subac u centru. Novo dizajnirano pojačalo u D klasi pogoni izuzetno efikasne zvučnike u stvaraju zapanjujuće zvučne slike u odnosu na veličinu i izgled, te cjenovni razred uređaja.

Odvojena razina glasnoće za subac osigurava ključno prilagođavanje SL-D930 prostoru.

Crna boja

Ovaj all-in-one uređaj / glazbeni sustav nudi odabir izvora zvuka između ugrađenog AM / FM radija (sa do 40 pred-memoriranih

Crvena boja

CD player očekivano podržava sve MP3/WMA formate uz uobičajeni CD te standardne To je tek dio raskoši budući TEAC SL-D930 podržava bežični Bluetooth streaming sa smartphonea, tableta ili računala.

Srebrna boja

Ugrađeni displej nudi dovoljan broj informacije o onome što se sluša, a njegova se svjetlina može Uz daljinski te njegov izgled gotovo da se sugerira poziv, retro dizajnom klasičnih američkih automobila iz ’50 godina, na slušanje kubanske glazbe! TEAC SL-D930 je skupa s daljincem dobavljiv u četiri boje: crvenoj, crnoj, srebrnoj i bijeloj.

Daljinski upravljači