Simaudio Moon MiND

ožu. 2, 2014 | Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation, Simaudio - Moon

Pametan program
U Simaudiju tvrde da je MiND (Moon intligent Network Device) više od proizvoda. To je, kažu, način organiziranja, slušanja i uživanja u glazbi pohranjenoj na bilo kojem računalnom mediju. Tehnologija na kojoj počiva MiND omogućava streamanje digtalnih glazbenih zapisa iz fonoteka na računalima, NAS (Network Attached Storage) uredjajima, s interneta… u audiosustav koji će ih reproducirati.

Smatrajući da će u doglednoj budućnosti sva glazba koju volimo biti pohranjena na računalima, internetu i glazbenim poslužiteljima, u Simaudiju su odlučili izraditi MiND, aplikaciju za jednostavnu organizaciju velike količine glazbe kojoj se sada može vrlo brzo i jednostavno pristupiti. Da bi u biti složen posao korisniku bio što jednostavniji, trebalo je razviti i primijeniti vrlo naprednu računalnu tehnologiju.

MiND je aplikacija, program koji se može instalirati na iPod, iPad, iPhone i na Android uređaje. I dok su mnoge aplikacije koje se downloadiraju s interneta izrazito složene i zahtijevaju stanovito računalno znanje, MiND je dizajniran da njime bez problema mogu upravljati i oni čije je računalno znanje na razini osnovnoga.

MiND tehnlogija tijekom vremena će se razvijati i unaprijeđivati i biti utjelovljena u buduće Moon proizvode, čineći jednostavno rješenje za jednostavnu i komotnu reprodukciju glazbe.

Prvi uređaj u koji je MiND bio primijenjen je Moon 380D DAC. Potom se tehnologija upotrijebila u samostalnom uređaju 180 MiND. Uređaj omogućuje vrhunsko streamanje iz fonoteka i slanje visokokvalitetni digitalni signal u DAC na daljnju obradu.

U slučaju da korisnik posjeduje Moon uređaje opremljene SimLinkom, MiND će korisnicima omogućiti i upravljanje ulaznim sekcijama pretpojačala i integriranog pojačala kao i uključivanje/isključivanje uređaja te podešavanje razine glasnoće. Drugim riječima, za korisnike Moon uređaja, MiND postaje i daljinski upravljač.

www.simaudio.com

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter te ostvari 15% popusta za kupnju iznad 2.000,00kn* i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta! *u popust nisu uključeni Technics uređaji

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest