SIM2 projektor Domino Line Crystal Cube

svi 18, 2014 | Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation, SIM2

Savršen sklad stila i funkcionalnosti
Talijanska tvrtka SIM2 već godinama predstavlja jednog od vodećih svjetskih proizvođača visokokvalitetnih projektora različitih namjena. Jedan od najnovijih modela je Crystal Cube, jedinstveno dizajnirani projektor koji po svemu odaje svoje podrijetlo. Savršen spoj stila i vrhunske tehnologije zaštitni je znak SIM2 tvrtke, što je jasno vidljivo i kod ovog projektora koji kad na radi, predstavlja nenametljivi dio bilo kojeg kućnog dekora.

Crystal Cube je projektor kompaktnog dizajna, visokih performansa i profinjeno elegatnatan. Procesor slike je poznati DLP Texas Instrumentsa koji omogućava reprodukciju Full HD 1080p razlučivosti (1920 x 1080 piksela) zbig čaga su slike čiste, glatke i prirodno izgledajuće. Zahvaljujući SIM2 3D tehnologiji, Crystal Cube može reproducirati iznimnu dubinu 3D slika što gledatelje u cjelosti uvlači u samo središte radnje, čineći ih gotovo njezinim sudionicima.

Izvor svjetla je 200 W UHP žarulja, svjetlina do 2300 Ansi lumena ( u 2D postavi), dijagonala slike je od 1250 do 2000 mm, a omjer slike 4:4, 16:9, anamorfni ili letterbox. Software je moguće unaprijediti putem RS-232 ili mini USB priključka. Potrošnja struje iznosi maksimalno 250 W.

Crystal Cube, kao što ime rječito govori, ima četvrtasti oblik i kućište mu je u cjelosti izrađeno od kristalnog stakla. Staklo je materijel koji ne mijenja boju ni svojstva pod utjecajem svjetlostii, dobro podnosi niske i visoke temperature i što je za talijanski dizaj vrlo bitno, nikad ne izgleda staro. Staklo je, osim zbog svoje vizualne privlačnosti, izabrano i zato što se može beskonačno reciklirati.

Crystal Cube je istinski primjerak “Made in Italy” dizajna koji potpisuje Giorgio Revoldini, a isporučuje se u bijeloj i crnoj boji.

Dimenzije projektora su 315 x 190 x 315 mm, a masa 9 kg. Crystal Cube isporučuje se s daljinskim upravljačem odgovarajuće boje kao i s nosačem za montiranje na strop.