Talijanska tvrtka SIM2 iz Pordenonea se je u više od deset godina postojanja posvetila proizvodnji iznimno dizajniranih, vrhunskih uređaja za reprodukciju slike kinematografske kvalitete (3chip projektori) – velikih TV prijamnika sa stražnjom projekcijom (115 cm i 140 cm) i projektora koji mogu dati sliku dijagonale u rasponu od 380 cm do 635 cm, u visokoj rezoluciji.

Tvrtka je svjetsku reputaciju stekla Grand Cinema linijom koja se odlikuje posvećenosti inovacijama (kontrast i svjetloća) i pozornosti izgledu svojih proizvoda i njihovim radnim i tehničkim osobinama (DCI, HDMI).

Danas se njihovi proizvodi distribuiraju u više od 45 zemalja u kojima je organiziran i vrhunski servis. U njihovoj se ponudi ističe Domino linija odličnih projektora razmjerno prihvatljive cijene. Dizajn i uporabni komfor Domino projektora i projekcionih televizora izlaze daleko izvan okvira njihove cijene. Posebno se pod okriljem SIM2 ističe serija uređaja, uvjetno rečeno retro dizajna, s oznakom Brionvega kao jedinstvene AV inačice talijanske estetike i manufakture, koja ne atrakira samo oko već se i svojom jedinstvenom taktilnošću intimizira s korisnikom.