Sezonsko čišćenje do 70% popusta

velj 1, 2017 | Akcije, Posebna ponuda

Sezonsko čišćenje do 70% popusta

* do isteka zaliha

Iskoristite popust od 40 – 70 % na
sve preostale navedene ex demo modele na zalihi.

Kef HT-B2

MPC 7.990,00kn

sada 3.390,00 kn  RASPRODANO

Kef HT-B2 silver

HTB2 je subwoofer koji potječe iz kućnog kina KHT 3005, ali će sjajno oplemeniti svaki audio sustav kojem su potrebne najdubklje oktave. Osnovu čini 250 mm niskotonska jedinica i pasivni bas radijator pogonjeni 250 W pojačalom D klase.

Dizajn je elegantan i jednostavan za podešavanje – idealan za korisnike koji stavljaju naglasak na kombinaciju visoke kvalitete i lakoće rukovanja. Moguće je odabrati fazu 0/180 stupnjeva i pojačanje u tri pozicije.

Ocjena korisnika 9.5/10

Boja: silver

Želite primati obavijesti o akcijama, sniženjima u Audiocinema Art dućanima?

Prijavite se na našu newsletter listu kako bi prvi saznali o našim akcijama.

Kef HTS 3001

MPC : 3.690,00 kn/par

sada 2.222,00 kn/par

Kef HTS 3001

Sjajna bijela boja uklapa se u svaki prostor, mrežice su magnetske, a prekrivaju poznatu, patentiranu Uni-Q zvučničku jedinicu. Svaki je zvučnik visok 245 mm što neće narušiti izgled prostora.

Izrada je vrhunska, a kruti lijevani aluminijski kabinet opravdava cijenu.

Masa je solidnih 2 kg, a postolje ima protukliznu podlogu na koju je zvučnik učvršćen kuglastim spojem, tako da je usmjeravanje jednostavno. Osim postavljanja na slobodnu površinu moguća je i montaža na zid.

Boja: egg white

Kef HTS 6001

MPC : 7.380,00 kn/par

sada 3.550,00 kn/par

Kef HTS 6001 black

Povremeno čovjek naleti na proizvod koji izgleda i djeluje tako dobro da ste sigurni kako će i fukcionirati besprijekorno. Takav je slučaj i sa Kef HTS 6001 zvučnicima koji su dio sustava kućnog kina (KHT 6000), ali sjajno rade i kao samostalne zvučničke kutije.

 • Ugrađeni zvučnici: 75 mm Uni-Q s 15 mm visokotoncem aluminijske kupole
 • Frekventni odziv: 90Hz – 30kHz,
 • Snaga: 100W
 • Rezne frekvencije skretnice: 800Hz, 3kHz
 • Osjetljivost: 87dB
 • Impedanca: 8 Oma
 • Masa: 3.9kg
 • Dimenzije: 600 x 121 x 85 mm (V X D x Š)
 • Boja: black

Kef PicoForte

MPC 2.990,00kn

sada 1.750.00 kn RASPRODANO

Kef PicoForte – bijeli / bez satelita

*bijeli / bez satelita

Uređaj koristi kvalitetno pojačalo D klase a kompatibilan je sa svi iPod uređajima, kao i svim ostalim MP3 reproduktorima. Vrlo je jednostavan za podešavanje a funkcije se biraju daljinskim upravljačem veličine kreditne kartice. Uređaj ima i  foto/video izlazni terminal za priključak na podržane TV prijamnike. Na predočniku se čitaju imena zapisa, a podržano je više jezika. Ima izlaz i za subwoofer.

Sve u svemu – priključite kvalitetne avučnike i uživajte!

Vita Audio R1

MPC : 1.990,00 kn/kom

sada 1.099,00 kn/kom RASPRODANO

 

Vita Audio R1

Vita Audio R1 je moćan radio. Sekundu nakon uključivanja uživate u kristalno čistom zvuku glazbe usprkos malim dimenzijama mono zvučnika. U smislu estetike, R1 je nepobjediv – čiste linije, vrhunska završna obrada i odlična kvaliteta izrade zaista impresioniraju. Najinovativniji dio je odličan način na koji se biraju funkcije, tzv. RotoDial, kojim se kontrolira glasnoća, 5 memoriranih radio postaja, podešavaju funkcije sata, biraju se informacije DAB postaja (od imena izvođača do snage signala), pregledavaju se dostupne radio postaje i biraju izvori glazbe. Povezivanje s iPod i ostalim MP3 reproduktorima jednostavno je, a zvuk koji dopire iz zvučnika neočekivano je dobar za takve komprimirane zapise.

R1 je digao ljestvicu na razinu koju konkurencija teško može dostići.

Priključite R1 na pojačalo putem pozlaćenih RCA terminala na poleđini, ili dodatni zvučnik, i shvatiti ćete da je ovo zaista pravi Hi-Fi uređaj.

What hifi  nagrada za najbolji stolni radio 2010./11.

Boja: red / walnut

Vita Audio R2 white

MPC : 2.790,00 kn

sada 1.490,00 kn RASPORADNO

Vita Audio R2 white

Vita Audio R2 uključuje DAB i FM radio prijamnik, dva linijska ulaza (RCA straga, mini jack sprijeda), mjesto za iPod, pojačalo od zdravih 20 W po kanalu i dva zvučnika, svaki u svojoj kutiji s otvorima prema dolje.

Iznenađujuće mnogo snage, neutralan, detaljan i prirodan zvuk, glavne su karakteristike ovog sjajnog uređaja, koje konkurencija može samo sanjati. Svaka vrsta glazbe reproducira se uvjerljivo, prirodno i bez deformacija koje bi se očekivale od takve vrste uređaja.

Najinovativniji dio je odličan način na koji se biraju funkcije, tzv. RotoDial, kojim se kontrolira glasnoća, 5 memoriranih radio postaja, podešavaju funkcije sata, biraju se informacije DAB postaja (od imena izvođača do snage signala), pregledavaju se dostune radio postaje i biraju izvori glazbe. Povezivanje s iPod i ostalim MP3 reproduktorima jednostavno je, a zvuk koji dopire iz zvučnika neočekivano je dobar za takve komprimirane zapise.

R2 reproducira glazbu bolje od mnogih “pravih Hi-Fi” uređaja slične cijene.

Teac SR-LUX black

MPC 1.290,00kn

sada 790.00 kn

Teac SR-LUX black

Teacov jedinstveni SR-LUX sretno spaja iPod/iPhone dock, sat, radio i stolnu svetiljku u skladnu cjelinu. Veliki digitalni sat ima tri stupnja prigušenja svjetla, standardnu budilicu, tajmer i funkciju odgode/ponavljanja buđenja a moguće je zujanjem, uključivanjem omiljene radio postaje ili glazbom s iPod/iPhone uređaja. SR-LUX za vrijeme reprodukcije glazbenih zapisa preko dvostrukog sustava zvučnika ujedno i puni iPod/iPhone.

LED svjetiljka sa tri stupnja prigušivanja intenziteta također se može povezati sa budilicom a pali se nekoliko trenutaka prije ukopčavanja alarma.

SR-LUX ima i daljinski upravljač kojim se kontroliraju i funkcije iPod/iPhone uređaja.

Brion Vega R 327

MPC : 1.290,00 kn

sada 790,00 kn

Brion Vega R 327

Radio Grattacielo (neboder) rođen je davne 1965. godine, što je bila dizajnerska revolucija Marka Zanusa. Radikalna promjena prošlosti – kvadratični dizajn oštrih bridova, za razliku od dotadašnjih oblih linija osvojila je svijet.Današnja inačica modernizirana je i sadrži mnogo funkcija potrebnih u suvremenoj reprodukciji glazbe.

R-327 ima USB priključak i utor za SD memorijske kartice, minimalni broj tipki, LCD predočnik a može se koristiti vertikalno ili horizontalno. Od ostalih važnih karakteristika tu su:

rezervni 3,5 mm audio ulaz, RDS funkcija, 8 memorija za radio postaje, stereo izlaz za slušalice, utor za SD kartice, USB ulaz, AM/FM radio, reprodukcija MP3 zapisa, sat s budilicom, da nabrojimo samo neke..

Boja: red / white / black

Teac SR-80

MPC : 1.790,00 kn

sada 1.090,00 kn

Teac SR-80

TEAC SR-80 je atraktivan stolni audio sustav za reprodukciju s iPod/iPhona, radija, USB uređaja i mnogo više. 15 W pojačalo pogoni ugrađene zvučnike dajući uvjerljiv, prirodan zvuk.

Boja: silver, red

Specifikacije:
 • Funkcije: iPod /Tuner / USB / AUX
 • iPod/iPhone direktno povezivanje za Lossless audio zapise
 • Punjenje iPod/iPhone za vrijeme reprodukcije
 • Super bas DSP zahvaljujući MAXXBASS tehnologiji
 • PLL AM/FM stereo tjuner
 • Reprodukcija MP3 zapisa sa  USB uređaja
 • Veliki LCD predočnik
 • Širokopojani zvučnici sa Bass-reflex otvorom
 • Video izlaz za filmove i gledanje slika na TV-u
 • Daljinski upravljač koji kontrolira i iPod
 • Snaga: 15W x 2
 • Audio ulaz: x 1 (Stereo mini)
 • Video izlaz: x 1 (RCA)
 • USB: x 1
 • Dimension (Š x V x D): 400 x 162 x 160 mm
Elipson gramafoni

Na sve navedene modele dajemo PUNU GARANCIJU!

Za sve detalje o navedenim modelima, molimo kontakirajte nas telefonom na 01/4847 875 ili mailom na info@audiocinema-art.hr

Klipsch CS-700 komplet

MPC 8.990,00kn

sada 4.190.00 kn RASPRODANO

Klipsch CS-700 komplet

Primjena jedinstvene horn-loaded magije koja čini Klipsch svjetskim liderom u profesionalnoj kino industriji, CS-700 donosi veliki kino zvuk u svaki dom. To je 2.1 sustav sa smo dva zvučnika i bežičnim sub-wooferom i A/V centralnom jedinicom koji je u stanju rekreirati trodimenzionalni zvuk koji vas vodi u sam centar radnje. To je omogućila Dolby® Virtual Speaker tehnologija koja simulira reprodukciju 5 zvučnika.

Svaki zvučnik ima ugrađeni 7,5 cm niskotonac i horn-loaded 20 mm visokotonac, dok subwoofer ima ugrađenu200 mm niskotonsku jedinicu s otvorom prema dolje i 200 W pojačalo. Zahvaljujući tome i bežičnom povezivanju, subwoofer je moguće sakriti od pogleda. A/V centralna jedinica ima DVD  koji isporučuje zapise u 1080i rezoluciji preko HDMI izlaza tako da je kompatibilan sa HD TV prijamnicima. Sadrži i AM/FM radio prijamnik i tri rezervna ulaza koji omogućuju priključivanje drugih uređaja. Univerzalni IR daljinski upravljač kontrolira, osim CS-700 i ostale uređaje A/V sustava.

Potrebno je samo desetak minuta da reprodukcija filmova i glazbe ispuni vaš prostor, uključite u priključnicu, pazeći na boje priključite A/V centralni uređaj na TV. Subwoofer uključite u struju, aon će se povezati s centralnim uređajem – i to je to. Vi samo uživajte!

Klipsch I Groove – silver

MPC : 2.590,00 kn

sada 890,00 kn

Klipsch I Groove – silver

Za razliku od drugih dock uređaja, iGroove HG radi s većinom MP3 reproduktora, kao i s uređajima koji imaju izlaz za slušalice (mini utičnicu) uključujući mobilne telefone, igraće konzole i prenisne stelitske radio uređaje.

Dvosustavna zvučnička kombinacija zaslužna je za dinamičnu reprodukciju zahvaljujući dvostrukim 63 mm niskotonskim zvučnicima u kutiji s otvorom i 25 mm MicroTractrix™ Horn-loaded visokotoncima, odvojenih kvalitetnom skretnicom. Naravno, daljinski upravljač kontrolira sve funkcije.

Onkyo ABX-100

MPC : 1.790,00 kn

sada 1.090,00 kn

Onkyo ABX-100

Gledajući današlju ponudu bezbrojnih stolnih audio sustava za reprodukciju s iPod/iPhone uređaja, nameće se pitanje po čemu je Onkyo ABX-100 različit i/ili bolji? Odgovor je jednostavan – Onkyo se trudi i uspijeva načiniti uređaj vrhunske kakvoće i jednake reprodukcije glazbe.

Prvo što se zamijeti je elegantno aluminijski klizni poklopac i odgovarajuće podnožje. Otvaranjem kliznog poklopca vidljiv je LCD predočnik i dugmad osjetljiva na dodir.

Pojačalo je precizne kontrukcije a pogoni par širokopojasnih zvučnika koji zajedno isporučuju kvalitetan zvuk.

Putem 3,5 mm audio ulaza moguće je povezivanje sa svim uređajima koji imaju takav izlaz.

Dimenzije su 430 × 131 × 143 mm (Š x V x D), masa je 2,4 kg, ugrađeno pojačalo je snage 2 x 10 W po kanalu, a ugrađeni zvučnici su širokopojasni 2 x 64 mm sa bas refleks otvorom.