Salamander – vrhunsko sjedenje

stu 15, 2013 | Multiroom/Home Theatre/Custom Instalation, Salamander designs

Što čini vrhunsko sjedenje? Sjedeće garniture su jedan od najkritičnijih elemenata u vašem multimedijalnom prostoru. Savršeni stil i konfiguracija su tek početak. Udobnost je ključ a kvaliteta konstrukcije i izrade je osnova za dugotrajno zadovoljstvo.

Udobnost i ergonomija

Ključ ergonomije sjedenja je postaviti pravi oslonac na pravo mjesto. Gledanje filma može potrajati dva sata ili još duže, dakle odgovarajuća potpora je nužna. Veliki, prepunjeni naslonjač može se činiti udobnim u početku, no zapravo ne pruža neku značajniju potporu. U takvom naslonjaču ubrzo ćete se početi meškoljiti i tražiti udobniji položaj. Dobro postavljeni oslonci ključna su stvar, no nažalost često zanemarena u sjedećim elementima. Salamanderovi sjedeći elementi su ergonomski zamišljeni i izrađeni.

Kad govorimo o izradi po posebnim željama, vjerujemo kako je bolje kad je izbor što veći. Detalji poput izbora tkanine, rubnih šavova, teksture finiša i boje donijet će vam izgled kakav želite kao i osjećaj pod rukom kakav ste tražili, i sve to uz izražen osobni ukus i stil.

www.salamanderdesigns.com

Salamander katalog – kliknite na sliku za PDF

AUDIOCINEMA ART newsletter

AUDIOCINEMA ART newsletter

Budi Up – To –Date sa najboljim zvukom uz AUDIOCINEMA ART

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj novosti iz hi-fi svijeta!

Uspješno ste se prijavili na našu newsletter listu! Hvala!

Pin It on Pinterest